Här har det varit tyst, under ca en vecka. Jag har haft det lite tufft och har inte haft någon lust alls, till att blogga. Sedan vill jag inte skriva inlägg bara för att skriva. Jag vill att det skall betyda något och jag vill känna att det är roligt.

Jag vill verkligen tacka er för era enormt fina kommentarer i förra inlägget. Det värmer verkligen så mycket, speciellt just då, när jag var mitt i det. Att få känna att man inte är ensam, att det finns folk som förstår. Att ni tog er tiden att skriva, för att få mig, som ni inte ens känner, att må bättre! <3

Efter den dagen har jag faktiskt mått relativt bra. Lite upp och ner psykiskt men så är det alltid, man får se de små vinsterna och ha delmål uppsatta för sig själv. En sak i taget. Jobbet har rullat på väldigt bra och det är ett väldigt stort steg på vägen för mig då mitt jobb är något jag verkligen värdesätter. Jag har verkligen så himla fina människor runt omkring mig, som jag uppskattar så mycket. Det är verkligen något man aldrig ska ta för givet, dina nära & kära. Uppskatta varandra. Alltid.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Tankarna snurrar. Kroppen skakar. Tårarna rinner. Nu är den här igen. Ångesten. Min psykolog säger att jag skall se den som min vän, och tänka "nu är den här och så får det vara", för att sen rida ut den. Men jag kan inte se den som min "vän" för den förstör för mig. Den gör så att jag gråter. Så att jag känner mig dålig. Så att jag inte kommer till mitt jobb. Den helt enkelt är min ovän. Och jag vill inte ha den här. Jag försöker tänka att det är okej. Att det är okej att ta min tid. Men jag kan inte sluta tänka att jag själv är töntig, mesig & feg. Vem fan är jag som sitter här och gråter och inte går upp från sängen pga lite ångest? Det finns dom som har det betydligt värre än mig. På senaste tiden har jag börjat tänka så mycket, analysera vad panikångesten gjort med mig. Vad jag har hoppat över pga den. Och bara det ger mig ångest. Och jag vill bara be om ursäkt till alla som jag sviker när den är här. Det är inte min mening. Om det känns så.

Jag vetinte om jag kommer plocka bort det här inlägget. senare. Till och med kan det ge mig ångest över att folk i min närhet kommer bli oroliga över hur jag mår. För det sista jag vill är att skapa oro. Och ni behöver inte bli oroliga, för det blir bättre ❤ 

Det är bara en sån dag.Likes

Comments


Väldigt länge har jag känt att jag vill göra någon förändring med mitt hår. Kikade runt lite på nätet för inspiration, och valde att gå mot en ljusare "bayalage". Eftersom det var första gången jag färgade håret här i Göteborg så ville jag också vara säker på att jag hamnade hos en bra frisör. Efter lite research hittade jag "Salongoss". Detta är inte något samarbete eller så, men jag vill verkligen rekomendera den salongen till andra. Ligger centralt vid domkyrkan här i Göteborg. Min frisör jag gick till heter Veronica! Hur trevlig som helst, och verkligen duktig på det hon gör! Stort tack verkligen! Är supernöjd!

Så ett litet tips till er som känner er osäkra på var ni skall gå! ❤

Puss

Likes

Comments

Hur redigerar du dina bilder? Vad tar du bilderna med? Vad gör du utöver bloggen, fritid mm? Jobb? Vart bor du och hur gammal? Kram <3

Jag redigerar dom i program som, VSCO, PS Express, Lightroom & ibland Snapseed. Kameran jag använder är min Iphone 8 Plus.
Jag bor i Göteborg sedan drygt 4 år tilbaka, och jobbar som teamleader på ett säljföretag!

Har du något bra recept på typ en nyttig lunch/middag? Eller någon favorit frukost (gärna recept) 😍

Min allra favoritfrukost är nog någon god smoothie/acaibowl! Jag kommer att lägga upp lite recept i kategorin recept så kolla där :D <3

Har du några träningstips du kan dela med dig av? Goals 😍

Tack <3 Mina träningstips är egentligen att du skall hitta en träningsform som du tycker är rolig och trivs med. Beroende på vad du vill ha ut av din träning, sätt upp små mål, så du kan följa din egen utveckling, oavsett om det är viktnedgång, bli starkare eller att enbart må bra och röra sig. Promenader utöver träningen är ett tips också!

Vad gör du till vardags? Jobb?plugg? Och vadå för något?

Som jag skrev lite längre upp, så jobbar jag som teamleader på ett säljföretag 😘

Personliga inlägg är roligast tycker jag 😊 vad du gillar/ ogillar 😊

Då skall jag se till att lägga upp lite sånt, finns under kategorin "personligt".

Jag gillar inlägg på recept och typ shopping 😄😄

Kika gärna under katergorierna så kommer du hitta det där 😘

Vad fick dig att börja blogga? Har du några mål med bloggen? 💗

Jag hade för en del år sedan en blogg där jag hade en del läsare. Jag har saknat det lite. Att få skriva av mig, få dela med mig utav mina tankar och min vardag.

Jag har inga speciella mål. Det får bli som det blir. Så länge jag tycker det är roligt och fortsätter för att jag vill samt får ut något av det (vilket jag får då jag ser det som någon slags terapi att skriva) så har jag nått mitt mål. Sen är det alltid kul att ha många läsare såklart!

Har du några mål i livet? Någon du är på gång med redan nu kanske? 😊
Mitt mål är att få utvecklas och åstadkomma något som jag själv är nöjd över. Jag vill kunna känna att det här har jag gjort, och det är jag stolt över. Livet är för kort för att gå runt och göra saker du mår dåligt över. Mina mål just nu är att komma framåt i min utveckling när det kommer till min panikångest. Samt att försöka sätta mig själv främst och må så bra som möjligt. Jag sätter upp delmål helt enkelt!

Vad skulle du göra om du hade obegränsat med pengar? 😊

Oj svår fråga.. men hade jag haft obegränsat med pengar så hade jag fömodligen till en början dragit iväg på en oförglömlig resa med mina nära & kära och bara njutit av livet och gjort alla de saker som jag alltid velat testa på, sen förstås köpt alla de saker man känner sig sugen på, både till mig själv och till min familj & vänner.

Sen skulle jag självklart donera pengar till organisationer för goda ändamål. Se till att den svält och misär som finns runt om i världen får sitt slut.

Vad fin du är!!
Tack <3

Vad gör du om du vinner 1 miljon?

Om jag hade vunnit en miljon så hade jag inversterat de i en lägenhet.


Likes

Comments


Då tänkte jag presentera vinnarna av tävlingen:

Många fina motiveringar än en gång, men jag har valt ut två stycken som jag tycker stack ut lite extra!

De två som har vunnit är:

nouw.com/elinamagnusson - Go live

nouw.com/cosmopolitanstories - Coco chanel akvarell

Grattis fina ni! <3

Maila mig gärna eran adress så kommer jag att skicka iväg dom i början av veckan!


Svaren från frågestunden kommer upp ikväll!

Puss


Likes

Comments

Tävlingen är i samarbete med favoritdekor.se

Nu har ni chans att vinna en utav dessa fina tavlor! De två första tavlorna "Go live" & "Chanel Akvarell" är i storlek 40*50 cm och tredje tavlan "Göteborg" är i storlek 61*91 cm.

Tävlingsreglerna är enkla:

Följ mig på instagram: annasundin

Följ mig här på nouw (Om ni ej använder er av nouw kan ni bortse från detta)

Samt lämna en kommentar om vilken tavla ni skulle vilja vinna och varför.

TVÅ vinnare dras måndag vid 13-tiden.

Gå gärna in på https://favoritdekor.se/ och kolla in deras sortiment, de har massor av fina tavlor/posters och en snabb leveranstid!

Puss och lycka till! ❤


Likes

Comments

Good morning!

Jag som inte är en frukostmänniska, har ibland lite svårt att välja vad jag skall äta till frukost, och för att inte hoppa över frukosten så äter jag iallafall något lätt. Här kommer ett väldigt enkelt men supergott recept på en utav mina favoritsmoothies. Allt som finns i den ser ni på bilden:

1 paket fryst Mango

6 st Passionsfrukt

1 banan

Kokosmjölk (mängd efter hur lös man vill ha den)

Mixa ihop allting och sen voila, klart!


Under dagen kommer svaren från frågestunden upp, samt en tävling, så kika in senare för chans att vinna!

Puss

Likes

Comments

I och med att jag ganska precis har börjat blogga, så får ni gärna ställa lite frågor som jag kan svara på, eller om ni vill lämna en kommentar på vad ni vill att jag skall skriva mer om, ex. träning, shopping, recept, personliga inlägg?

Svarar på ett separat inlägg ❤

Puss

Likes

Comments


Jag tror att under vissa tider, vissa perioder, så tvekar vi på oss själva, underskattar oss själva.
När jag själv tvivlar, så ödslas oerhört mycket energi åt bara tankar.
Tankar om att jag inte är bra nog.
Det kan vara alltifrån hur jag ser ut till hur jag presterar på jobbet. Jag kan i veckor gå och kritisera mig själv, tänka "varför ser jag inte ut så, varför kan jag inte göra det lika bra som hon/han?"
Istället för att faktiskt se till vad jag har, och vad jag kan.
Kanske har jag inte ens alla gånger försökt? Kanske har jag inte utmanat mig själv?
För att jag är rädd, rädd för att misslyckas. Rädd för att göra någon i min omgivning besviken.

Varje gång jag till exempel struntar i något viktigt / skjuter upp saker pga av min panikångest, så känner jag mig dålig. Fruktansvärt dålig. Varför egentligen? Jag har ju försökt, mentalt, och kanske nästa gång, så lyckas jag.

Alla dessa tankar.

Det är inte lätt att jobba upp sin självkänsla. Men självkänsla är en färskvara. Den GÅR att jobba upp, samtidigt som den behöver underhållas. Jag tror att jag, och många andra, behöver ändra sitt tänk. Förstå att folk i min omgivning inte blir besviken om jag misslyckas, utan snarare stolt, för att jag försökte, att jag vågade.

Vi måste börja inse, att vi är bra som vi är. Men samtidigt också öka förståelsen, förståelsen om att alla har inte samma svagheter och styrkor. Inte samma problem. Någonting som är så svårt för mig, kan vara så lätt för dig, och tvärtom.

Försök förstå varandra, stötta varandra.

Jag skriver inte detta för att jag har den bästa självkänslan, snarare tvärtom. Jag är väldigt självkritisk. Vilket inte alltid behöver vara negativt. Däremot ska det inte få ta över, så pass mycket, att jag tänker att jag inte är bra nog?

För det är jag. Och det är du också.

Vi alla behöver göra misstag, för att växa ❤

Likes

Comments

Perfekt start på dagen!

Likes

Comments