Ja herregud, vi har köpt en lägenhet!!! ÄNTLIGEN har vi ett eget hem, ett riktigt hem! Inte en andra hands-bostad, korttidskontrakt eller något annat skit. Nej nej, vi är nu ägare till en bostadsrätt! Jag är så jäkla glad för detta att jag knappt kan sitta still då jag tänker på det.

Det är en trea vi köpt på 77 kvm och den känns GIGANTISK, iaf jämfört med vår lilla minitvåa på 42 kvm. Lägenheten ligger i Handen och bara några minuters promenad från pendeltåget. Vi kommer ha ett stort shoppingcenter i närheten, matbutiker, ett friluftsområde, kulturhus, bibliotek, simhall, en stor park, en hundrastgård, förskolor och skolor, gym etc etc. Allt vi behöver med andra ord!

Lägenheten ligger på första våningen och den inglasade balkongen ligger i sydväst läge. Det är i princip bara att flytta in, den är nyrenoverad och fräsch. Det enda jag inte gillar är golvet i vardagsrum och kök, men det är ingen panik med att byta ut det. Den randiga tapeten i hallen ska också bytas ut, men ingen panik med det heller. Det är en så himla härlig känsla i lägenheten och den känns väldigt hemtrevlig. Här kommer vi allt att trivas! Vi kommer att flytta in 11 mars och får nycklarna 10 mars, blir helt perfekt.

Kommer att bli så kul att få inreda denna lägenhet och göra den till vår. Och att få inreda barnrummet, ojojoj vad kul det kommer att bli! Ni kommer bli illa tvungna att läsa om alla våra inredningsplaner, stay tuned ;)


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments