17.Mai er jo det beste liksom! I år skal jeg som vanlig på skolen og feire 17.Mai for det er det jeg har gjort de årene som har vært. Jeg gleder meg extra mye til 17.Mai i år da fordi jeg har fått ny Bunad😱😆jeg skal også feire med de beste vennene mine! Julia og Synne, det blir dritbra! I år skal jeg også opptre på skole scenen. Jeg skal danse Hip hop med 3 venninner, det blir litt komplisert å ta av bunaden fordi den er litt vanskelig å få både av og på. Beklager hvis jeg ikke har så mange innlegg men det er fordi jeg ikke har så mye og skrive om så jeg får bruke kreativiteten litt! Litt om noe annet også, noe som irriterer meg noe sykt! Venninnen min Julia og forresten også har en blogg som heter Juliasofiablogg(gå og les den nå) er veldig ofte syk og det irriterer meg når hun er borte fra skolen. Hun er ganske mye for oss og derfor er jeg drit gla i henne<3 jeg glemte at dette innlegget egentlig skulle være en storytime men jeg lover at den neste posten skal være storytime! Men ja da var det ikke mer og si!

Likes

Comments

Våren er endelig her! Gud så deilig med sol, jeg elsker og sitte å høre på musikk så her er noen sanger som jeg anbefaler!

Dette er min smak så jeg tvinger dere ikke til noe!

One the floor- Jennifer Lopez
Dory 2017- TIX
Us- Kaskade
UP!- J. Valentine
Dye my hair- ALMA
Scared to be lonely- Martin Garrix
Chasing Highs- ALMA
iSpy- Kyle, Lil Yachty
Help our souls- NIHILS
Breathe- Astrid S
Symphony- Zara Larsson
I Would like- Zara Larsson
Touch- Little Mix
Shape of you- Ed Sheeran
Galaway Girl- Ed Sheeran

Takk til dere som leste dette bittelille innlegget. Det kommer en storytime i neste innlegg som kommer litt senere.

Likes

Comments

Det kan de si! Ut på tur aldrig sur. Det er gangske deilig med en lang tur i sola i frisk luft etter hele 3 dager med forkjølelse! Så var det skole neste dag da, jeg tenkte at siden de fleste går på skole så kunne jeg ha noen Back To School hacks✨

1. Hvis du er lei av at folk stjeler pennene dine så kan du: Kjøpe røde penner og gjøre dette, du skrur opp den røde og den blå pennen din, også putter du den blå tuben inn i den røde pennen, så når folk ser at du har en rød penn så vil de ikke ta den fordi ingen liker røde penner liksom😂

2.Hvis du har problemer med at du blander skolebøkene dine i forskjellige fag når de ligger i sekken, ta en tusj for hver bok i forskjellig farge og fargelegg på toppen av boka så når du ser ned i sekken ovenfra så kjenner du igjen fargen på Faget og du slipper og Bla i gjennom alle bøkene!

Takk for at du leste dette innlegget! Jeg vet ikke hvor mange lesere denne bloggen får men jeg håper på det beste!👌🏻
Jeg skal også blogge om neglesaker💅🏻

Likes

Comments