Igår var jag Lee och Tilda hemma hos Lee för en riktig tjejkväll. Det var tänkt att vi skulle se melodifestivalen men när vi väl hade satt oss vi köksbordet och börjat prata (och öppnat en flaska vin) glömde vi i princip bort det. Spenderade hela kvällen vid köksbordet och bara skrattade, åt chips och spelade spel! En sådan himla underbar och rolig kväll med mina favoriter. 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ed i ett fullsatt globen säger ju mycket i säg självt, men måste bara påpeka hur HIMLA fantastiskt bra konserten var! Det fanns inte en sittplats kvar i hela globen och ståplats som vi stod på var helt fullt. Hans uppträdande var så sjukt professionellt och man ville inte att kvällen skulle ta slut.

Måste bara berätta om det sjukaste om hur vi lyckades ta oss så långt fram även fast vi  i princip bara köade i ca 2,5 tim. Vi har ju tre stycken så vi bestämde att jag skulle ta våra jackor och hänga in dem i garderoben medan Lee och Lisa skulle skynda tills ståplats. Efter en del om och men med biljetter och annat så skulle jag då försöka hitta de två i ett hav av flera hundra människor.., lyckades hitta dem när jag kom in i själva "hallen" bara det att de två stod kanske 10m från scenen med typ 300 personer bakom sig och alla stod packade som sardiner i en konservburk. Jag trodde verkligen inte att jag skulle lyckas ta mig förbi alla för det fanns verkligen inte plats att ta sig förbi även fast folk var snälla att flytta på sig så gott som det gick. Lyckades i alla fall tillslut ta mig fram och var sjukt lycklig över det kan jag bara säga!

Lyckliga kan man ju säga att vi var..​

Likes

Comments

För mig är den här dagen till för att inte göra någonting alls förutom att ligga kvar i sängen några extra timmar på morgonen och endast lämna den för att hämta lite julmat som man sedan äter i sängen. Det är nästan en lika viktig tradition som att klä julgranen den 23 medan man tittat på uppesittarkvällen. Så idag har jag alltså i princip inte gjort något meningsfullt alls. Tittat på film ätit smörgås med julskinka, smyg ätit ur aladinasken och spelar musik ur min nya högtalare. En perfekt dag.

Likes

Comments

Alla älskar December och julen , de flesta i alla fall. Men just runt jul blir alla så fruktansvärt stressade för att allt ska fixas och donas, det ska köpas klappar, lagas mat och städas. Vi glömmer bort att det är en tid som vi ska njuta av och det känns som om vi har glömt bort att det är en tid då man ska uppskatta varandra och njuta av ledighet och god mat. Det är så tråkigt att vi ska hetsa oss fram över julhelgen istället för att stanna upp. Så jag ber er alla att bara slappa framför kalle anka och äta gott idag och inte försöka få allting så perfekt som möjligt bara för att imponera på släkten. God Jul på er.

Likes

Comments

Det här med att köpa julklappar, har alltid tyckt det varit kul men i år kände jag bara som en klump i magen av stress över vad, hur dyrt osv som klapparna ska vara. Konstigt egentligen att man blir stressad över så små saker man blir ju oftast glad oavsett vad man får! Ja i alla fall så bestämde jag mig för att för ett par veckor sen (ja det var tidig) för att bara köpa allt på en gång för att liksom få det överstökat. Och de måste jag säga var ett av de bästa besluten på senare tid. Men fick dock ändå lov att köpa några fler saker som alltid men det kändes vilket fall mycket bättre att veta att allt var klappat och klart! Och har ni svårt att komma på vad ni ska ge nu när det är nära så är mitt tips att ge något personligt snarare en dyrt, personliga saker är helt enkelt bäst, det behöver inte vara för omständligt

Likes

Comments

Det är alltid lika mysigt att ligga kvar och dra sig i sängen en Söndag morgon utan några som helst måsten. Speciellt i december när jullovet precis börjat då man verkligen inte har några deadlines eller skolarbeten som ska göras. Bara att hämta lite frukost och mysa ner sig i sängen framför tv:n och njuta. Kom alldeles nyss hem från att varit och käkat lunch på stan med Matilda och hennes kille som är här över helgen och besöker släkten (och mig så klart). Vi var otippat nog på kaffestugan och gick sedan en kort runda i några butiker innan vi åkte hem igen. Så nu tänkte jag slänga iväg ett snabbt inlägg innan jag måste ta itu med vårar skafferi som pappa bekvämlighet nog fått för sig att jag ska städa, thanks! Senare i kväll står det julpyntning och glögg på schemat och lite tidiga julklappar som ska delas ut. 

Likes

Comments

  

Likes

Comments

Fredag idag igen, hann med rätt mycket idag ändå faktiskt. Föreläsningar på förmiddagen  och prov efter lunch. Slutade dock ganska tidigt och gick sedan ner på gymmet för att köra igenom mitt träningsprogram. Annars har väl inget speciellt hänt förutom att jag fick hem mina tränings tights som jag beställde i veckan. Fick ju lov att prova dem på en gång så nu sitter jag här i träningskläder framför tv:n. 


Likes

Comments