Igår var vi på loppis i Danmark. Tycker det är så mysigt att gå på loppis och speciellt när man hittar något som gör en glad. Igår hittade vi en bänk till Oscars rum med förvaring och en hushålla som ska bli säng bord när jag hittat en till.

Idag håller vi på med vår cykel då vi monterat en barnstol. Så vi ska iväg o köpa en bra hjälm till osse.

Hoppas er helg har varit fin!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Då var det fredag igen. Vart tar dagarna vägen? Idag ska jag till Köpenhamn och fira Oscars kusin som fyller 4 år. Blir mysigt.

Sen blir det en mysdag i Köpenhamn imorgon innan vi spenderar sista permesions dagen ​hemma.

Vad ska ni hitta på i helgen? 

Kram

Likes

Comments

Godmorgon på er

Nu ska jag snart åka hem på permession till imorgon kl 12. Så jag ska både få hämta och lämna osse på förskolan. Imorgon har de pippi långstrump tema och oscar ska vara herr nilsson. Har lånat en apkostym. Haha bilder kommer.

Vad händer för er idag?


Likes

Comments

Kläder från danska wheat. Klicka på kläderna för att komma till webshop. Där hade jag kunnat köpa mig fattig 😊​

Likes

Comments

Godmorgon.

Då vart man sju igen. Långdragen förkylning frisk två dagar och så sjuk igen efter en helg hemma. Ni förstår kanske hur dåligt immunförsvar jag har.

Hösten börjar komma här nere nu. Jag fryser. Jag hatar att frysa. Hade gärna haft sommar hela året om.

Igår var Oscars kusiner på besök. Mycket bus och lek och det är roligt att se hur mycket han ser upp till dom. Idag hade lämningen på förskolan gått jättebra. Det lugnar ju mammahjärtat när man sitter här 56 km bort.

Idag händer inte mycket mer än att hålla ihop mig. Måndagar är inga bra dagar här som ni förstår. Men jag lämpar och biter ihop.

Hur har er helg varit? Kommentera gärna!!


Att se Oscar med napp är ingen vanlig syn.

Likes

Comments

Här är vi tidigt uppe idag. Vi kör en riktig långfrukost medan pappan får sova ut 😊

Vädret idag är kasst så blir en riktig mysdag. Det behövs när man inte är hemma så mycket.

Imorgon kommer Oscars kusiner så tänkte åka till Tiger och köpa lite pyssel.

Vad hittar ni på idag?Ny läsning på avdelningen 😊

Likes

Comments

Då blev det onsdag. Dagarna går väldigt fort även om det knappt händer något. Snart ska jag åka hem vilket jag verkligen ser fram emot. Har permession till imorgon då jag ska hämta och lämna Oscar på förskolan. Blir så himla mysigt.

Humöret går väldigt upp och ner. Som för alla andra men hundra gånger värre. Svart eller vitt. Behöver lära mig att våga leva i en grå skala också. Inte antingen nere i det djupaste svarta hålet eller högt upp på blåa moln. Det finns ju något däremellan. Hoppas att de snart ska hitta rätt i medicin världen för mig.

Annars har jag planer på att köpa mig en cykel. Underlättar ju att ta cykeln i helsingborgs gator med Oscar i barnstol. Tips på bra cyklar tas gärna emot.

Nu ska jag göra mig iordning och ta tåget hem.

Ha en jättefin dag!! Kram.


Mitt andra hem just nu. Lunds sjukhus. Låt mig få komma hem för alltid snart!! 

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Här på avdelningen har frukosten precis varit och jag hade inte tackat nej till en kopp kaffe till. Men regler är regler. Max en kopp. Jobbigt när man är van vid en fyra koppar på morgonen.

Idag händer inte mycket. Lite samtal bara. Idag började även mannen jobba och oscar är på förskolan. Vardagen är tillbaka. Även om min vardag har inneburit fem långa månader på sjukhus så rullar allt på utanför de låsta dörrarna. Jag hoppas snart att bli såpass stabil att jag kan komma hem och fortsätta vård i dagvården.

Vad ska ni göra idag? Ni får gärna kommentera så jag vet vilka ni är som läser 😊 många kramar till er.

Likes

Comments