1. http://lelook.dk/produkt/konfirmationskjole-anni/

Denne kjole minder meget om den, som jeg selv havde på til min konfirmation

2. http://lelook.dk/produkt/konfirmationskjole-dane/

Jeg synes, denne kjole er super smuk, fordi den har blonde hele vejen ned.

3. http://www.lilly.dk/shop/detaljer/08-7800-wh

Denne kjole er super sporty, men også ret moderne med sit flotte snit ved halsen.

4. http://www.lilly.dk/shop/detaljer/08-7819-wh

Denne kjole har også blonde hele vejen ned, men også en ret flot hals udskæring.

5. http://www.lilly.dk/shop/detaljer/08-7817-wh

Denne kjole er lidt anderledes fordi den har en flæse ved skuldrene, men stadig meget enkel og flot.

6. http://www.lilly.dk/shop/detaljer/08-7815-wh

Denne kjole er meget klassisk. Der er prinsesseskørt, og jeg synes, at det er super fint med lange ærmer.

7. https://whiteandmore.dk/products/wilma-dress-dress-cloud-dancer?variant=41303546765

Jeg er helt vild med den her kjole. Den er meget ´loose´, og har lidt den der boheme stil. Jeg havde nok taget denne kjole på, hvis jeg skulle konfirmeres igen.

8. https://whiteandmore.dk/products/ava-jumpsuit-bodysuit-cloud-dancer?variant=41303546189

Super flot buksedragt til dem der ikke har lyst til at have kjole på til sin konfi.

Hvis du skal konfirmeres i 2018, er du måske allerede begyndt at kigge på flotte kjoler. De fleste brands har allerede lanceret deres kjoler, og jeg har været inde at finde nogle af min personlige favoritter.

Jeg har prøvet at finde nogle kjoler til lidt forskellige typer, så der er både tyl, blonder, buksedragter, og ret enkle kjoler. Jeg synes faktisk, at der er virkelig mange flotte kjoler på markedet i år.

Jeg blev konfirmeret sidste år, og der valgte jeg en meget løs kjole med lange ærmer. Jeg var virkelig vild med den kjole, fordi den ikke havde så meget tyl osv. I skal bare sige til, hvis i gerne vil læse et indlæg om min konfirmation.

Jeg har både kjoler med fra Lilly, Le look og White and More. Der er selvfølgelig mange flere brands derude, som designer og sælger konfirmationskjoler, men disse var nogle af mine personlige favoritter.

Jeg håber, I får en den bedste konfirmation, hvis I er så heldige at skulle konfirmeres i 2018.❤

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Som jeg skrev i går, skete der noget ret vildt på dag 4. Det var nemlig min onkels dag, og han havde valgt, at vi skulle op og flyve i helikopter!!

Det var en af de vildeste oplevelser nogensinde, og det var virkelig flot at se Manhattan oppe fra. Det var helt vildt sjovt, og min kusine og jeg fik lov at sidde helt foran, så vi fik en virkelig god udsigt. (Billeder nederst i indlægget)

Det var noget af det vildeste, som jeg nogensinde har prøvet, både fordi vi fløj i helikopter, men at vi ovenikøbet fløj hen over Manhattan, gjorde ikke oplevelsen mindre fed. Jeg elsker action ting, så det var virkelig en fed oplevelse, som jeg sent vil glemme. Det er i hvert fald klart en anbefaling værd, hvis i en dag besøger New York.

Efter den vilde oplevelse i helikopteren satte vi os hen på en Starbucks for lige at falde ned efter helikopterturen. Vi elskede Starbucks i New York, og vi havde nok et besøg dagligt for lige at tage en pause.

Efter den vilde oplevelse skulle vi se noget lidt mere stille og roligt, nemlig noget der hedder High line. High line er en gammel togbane, som er blevet lavet om til en gangsti i 3. Sals højde. Det var en mega vild dag.

Dagen efter havde vi alle sammen haft vores dag, så her skulle vi bare nyde byen og se de sidste ting. Vi var bla på Madame Tussauds, hvor vi så en masse kendte mennesker lavet i voks. Det var også megafedt, men der var ikke helt så mange figurer og aktiviter som i London. Så hvis du er i London, så skal du helt sikkert tage på Madame Toussauds, og det er da også klart en anbefaling værd i New York, men der er bare så meget andet, som man også kan lave i New York.

Den 6. Dag gik med last-minute-shopping, fordi der er så mange butikker i New York, så vi skulle lige nå rundt, i nogle af dem vi manglede. Vi nåede også ned i bydelen SoHo, fordi der var en pop up butik, som vi rigtig gerne ville ind i. Vi havde slet ikke været i SoHo før dag 6, men det var faktisk en rigtig hyggelig bydel, og hvis vi havde haft et par dage mere, ville vi helt sikkert have tilbragt mere tid i dernede. SoHo var meget mere stille og rolig end midt på Times Square, hvor vi boede, og der var brostensbelagte gader osv. Så den bydel kan jeg klart anbefale.

Kl. 23:50 amerikansk tid fløj vi mod Danmark igen, og vi landede i Danmark kl 13 dansk tid. Dagene efter var man lidt ramt af jetlag, men det var det hele værd, for vi havde den bedste tur.

Jeg kan selvfølgelig klart anbefale at rejse til New York, for det er den fedeste by, og man oplever alle de kendte steder, som man har hørt om eller set på film.

Likes

Comments

Som jeg har skrevet før fik jeg en rejse til New York i konfirmationsgave.

Vi har nu været i USA, og det var den bedste tur nogensinde. Jeg har som sagt aldrig været i USA før, så det var en kæmpe oplevelse at se alle seværdighederne, og alle steder man har set på film.

Vi fløj mod New York lørdag d. 14 oktober. Da vi ankom til New York var kl 5 om morgenen i Danmark, så vi var ret trætte. Hotellet var vildt flot, og da vi kom ind på vores værelse, havde vi direkte udsigt ud over Times Square. Når man kiggede ud af vinduet, så man direkte hen på den kendte kugle, som falder til nytår (bla er den meget kendt fra filmen New Years Eve.)

Jeg synes, det var vildt sjovt, at vi havde udsigt direkte til kuglen, fordi man har set den på så mange kendte film.

Som jeg har skrevet tidligere (her) skulle vi vælge en dag hver.

Den første dag havde min moster valgt, hvad vi skulle lave. Vi startede dagen ud med at gå lidt rundt i Midtown, fordi det var første dag, så vi skulle lige kigge lidt rundt i byen. Herefter skulle vi på en rundfart i Harlem. Vi skulle både høre om historien om Harlem og høre en rigtig gospel koncert. Det var faktisk rigtig spændende at høre om historien, fordi jeg vidste slet ikke, at det havde været så farligt et område. Det var også virkelig sjovt at høre gospel koncert, fordi det er en ret anden kultur, og de lokale gik virkelig meget op i koncerten.

Den anden dag var min dag, og som jeg har skrevet tidligere, skulle vi fra morgenen af ud og cykle i central park. Det var helt vildt fedt, og de 3 timer gik super hurtigt. Vi fik cyklet hele parken rundt, og man fik virkelig en fornemmelse af, hvor stor parken er. Der var både flere søer, 2 zoologiske haver og tennisbaner.

Om eftermiddagen skulle vi ud i en stor outlet, som havde en masse fede butikker. Det var ret sjovt for i bussen på vej der ud, var der udelukkende danskere i bussen. Vi fik shoppet en hel del i outletten, og det var faktisk ret billigt derude. Jeg købte bla nogle helt nye sko til min lillebror fra Nike til 107 danske kroner!! Alt i alt synes jeg, at det var en meget vellykket dag.

Tredje dag havde min kusine arrangeret, her skulle vi op i one world trade center. Der var vildt flot udsigt oppe fra toppen af skyskraberen, og man kunne se ud over hele Manhattan. (der er billeder nederst i indlægget

Ved siden af one world trade center ligger ground zero, og der var en helt bestemt nedtrykt stemning. Så snart man fik øje på de 2 vandfald nede i jorden, blev der en mere trist og eftertænksom stemning. Alle der stod omkring disse vandfald var godt klar over hvor forfærdelig en tragedie det var d. 11 september 2001. Det gjorde ikke stemningen mindre trist, at man omkring vandfaldende kunne se alle navnene på de omkommende.

Det er faktisk en af de oplevelser jeg husker bedst fra New York. Det var ikke det vildeste byggeri eller noget, men det var bare så mærkelig en oplevelse, at man stod lige på det sted, hvor så mange uskyldige mennesker havde mistet livet.

Det var virkelig en god dag, men også en dag hvor man kom til at tænke mere over tingene. De næste dage må i høre om i et andet indlæg, og i skal glæde jer til at høre om dag 4, for der skete noget rimelig vildt.

Likes

Comments

Jeg elsker citron tærte, og herhjemme har vi en opskrift, som vi altid bruger, hvis vi skal imponere nogen med en lækker frisk tærte.

Denne tærte er lidt tidskrævende, men jeg tør godt love, at hvis du medbringer den til diverse arrangementer, så skal den nok blive et hit.

Jeg vil sige, at man godt kan lave denne tærte på 2,5 time, så det er ikke lige noget man laver, hvis det skal gå meget hurtigt. Til gengæld smager den himmelsk.

Tærten består af en lækker tærtebund, en syrlig citron creme, og så fordi det er fransk, så er den toppet af med en lækker marengs.

Ingredienser:

Tærtebund:

50 g grahamsmel
125 g hvedemel
1 knivspids salt
1 spsk. sukker
75 g koldt smør

Citroncreme:

fintrevet skal af 2 citroner, u sprøjtede
saft af 2 citroner (1 dl)
1½ spsk. hvedemel
100 g sukker
1 dl mælk
3 hele æg
3 æggeblommer
50 g smør

3 spsk. mælk
tærteform med løs bund

Marengs:

3 æggehvider
150 g sukker
1 tsk citronsaft

Sådan gør du:

Tærtebund

Bland grahamsmel, hvedemel, salt og sukker i en skål. Skær det kolde smør i tynde skiver, og smuldr det i melet. Tilsæt mælk, og ælt dejen hurtigt sammen.

Pak dejen ind i husholdningsfilm, og læg den på køl i ca. 30 min. (hvis det skal gå hurtigt, putter jeg den nogle gange hurtigt på frost)

Rul den kolde dej ud på et meldrysset bord. Flyt forsigtigt dejen over i tærteformen. Du behøves ikke at smøre formen. Tryk dejen forsigtigt ud i formen .

Skær overskydende dej af, så dejen flugter med formens øverste kant. Prik dejen med en gaffel, og stil den på køl i ca. 30 min.

Bag derefter bunden til din citrontærte i en 200° varm ovn i ca. 20 min. Tag tærteformen ud af ovnen, og lad den køle af, inden du samler din citrontærte.

Citroncreme

Pisk citronskal, citronsaft, mel, mælk, sukker, æg og æggeblommer sammen i en gryde, og kog cremen godt igennem under piskning. Skær smørret i små terninger, og pisk det i cremen.

Fordel citroncremen i den bagte tærtebund, og lad din citrontærte køle af i køleskabet.

Marengs

Pisk æggehviderne skummende med en elpisker. Tilsæt 4 spsk sukker og citronsaft, og pisk videre, til æggehviderne er helt stive. Vend resten af sukkeret i med en ske.

Hæld marengsen i en sprøjtepose og lav små toppe

Bag citrontærten med maregns i ovnen ved 250° i 5-10 min., til marengsen er gyldenbrun.

Likes

Comments

Jeg har været heldig at få lov til at rejse en del i mit liv, derfor har jeg også pakket en del kufferter.

Om et par dage rejser jeg til New York med min kusine (Det har jeg skrevet mere om HER) Derfor skal jeg selvfølgelig have pakket en kuffert, som jeg skal have med. Jeg håber på at tage så lidt med som muligt, fordi der højest sandsynligt kommer meget nyt tøj og nye sko med hjem i kufferten.

Vi skal være i USA i en lille uge, så jeg behøves ikke at have så mange sæt tøj med.

Det ser ud til, at vi er meget heldige med vejret, og lige nu siger prognoserne, at det bliver over 20 grader alle dagene. Derfor har jeg taget et par shorts med, hvis vi er så heldige, at det bliver shorts vejr.

Vi skal bo på et ret godt hotel, så vi skal heller ikke have shampoo, håndklæder osv med.

Her få dage inden afrejse skal jeg bare have styr på de sidste par ting. Jeg skal selv flyve til Kastrup lufthavn fredag, så det skal jeg også have helt styr på, fordi jeg har aldrig fløjet selv før. Jeg har ikke noget imod at flyve alene, men jeg er selvfølgelig lidt nervøs for, at man ikke kan finde rundt i Kastrup lufthavn osv.

Nu glæder jeg mig bare til på fredag, hvor rejsen til USA starter.

Så må i ellers bare have en monster god dag.

Likes

Comments

Jeg elsker at rejse.

Jeg er heldig, at jeg forholdsvis ofte kommer ud at rejse til mange spændende lande. En af de lande jeg helst vil besøge er USA. Jeg har hørt så meget godt om det land, både i forhold til menneskerne derovre, men også omkring maden, kulturen osv.

Jeg er så heldig at have fået en rejse til USA i konfirmationsgave. Vi skal derover i efterårsferien 2017. Jeg glæder mig helt vildt, og jeg tror, at det bliver super spændende at se alle de kendte seværdigheder i New York.Jeg skal afsted med min moster, onkel og kusine. Min kusine og jeg er super tætte, og vi er næsten som bedste veninder. Jeg tror, det bliver super fedt at opleve en storby med hende.

I New York skal vi alle 4 arrangere hver vores dag, hvor man så skal bestemme, hvor vi skal spise, og hvilke seværdigheder vi skal se den dag. Vi må først høre hvilke ting de andre har valgt, når vi sidder ude i lufthavnen på vej til New York.

Indtil videre har jeg valgt, at vi om formiddagen skal cykle rundt i Central park. Jeg har hørt, at det skulle være vildt hyggeligt og give en god fornemmelse af, hvor stor parken er.

Om eftermiddagen skal vi tage bussen ud i en outlet, som ligger omkring en halv times kørsel fra vores hotel på Times Square. Det er en stor outlet, som skulle have en masse gode mærker til en rigtig god pris. I outletten er der bla en calvin klein butik, en Nike store og mange flere.

Jeg tror, det er disse ting, jeg vil på min dag. Hvis der er nogle af jer, som har været i New York, og kender nogle steder, som man bare skal besøge, må i meget gerne skrive det til mig.

Det var et lille indlæg omkring mine tanker om New York, og der skal selvfølgelig nok komme billeder osv, når vi kommer hjem fra USA.

Så må i ellers bare have en dejlig dag skønne mennesker

Likes

Comments