Hejsan!

Jaha nu kanske ni undrar "Vad är det här för en blogg då?" "Vem är denna tjej som har bestämt sig för att skapa en träning och hälsa blogg?" Jo jag är en tjej som föddes våren 1999, jag har alltid älskat att röra på mig men med tiden har det blivit allt viktigare för mig att träna och äta rätt. Just nu går jag mitt första år på gymnasiet med inriktningen ​Hälsa och Idrott​ och på fritiden går jag på gym och dansar ( och dansat det har jag gjort i 7 års tid ). Men nu ska ni inte tro att jag är någon riktigt fitness människa, nej nej jag är en helt vanlig tjej som tränar för att må bra och inte har något specifikt mål! Jag läser en hel del bloggar om träning och fitness, och när jag läser dessa bloggar så märker jag att alla dessa personer är riktigt vältränade o.s.v. så jag har bestämt mig att skapa en träningsblogg för att visa att du behöver inte vara jätte vältränad för att älska hälsa och träning! Alla börjar vi någonstans!

I denna blogg kommer jag att ge tips på olika övningar som man kan både göra på gymmet och hemma. Jag kommer också att ge tips på bra låtar att träna till, för mig är det riktigt viktigt att ha bra musik i lurarna när jag tränar annars blir det till ingenting! Jag kommer också lägga upp inlägg där jag tipsar om god och nyttig mat samt olika smoothies ( eftersom att jag älskar smoothies ). Några personliga träningsinlägg kommer jag nog också att slänga in, och eftersom att jag älskar att resa så kommer det säkert att komma upp några rese inlägg också!

Jag älskar att inspirera andra och jag hoppas verkligen att jag kommer att ha tid till att underhålla denna blogg! Jag kan ju säga som så att denna blogg kommer inte riktigt att komma igång fören jag får mitt efterlängtade sommarlov ( 3 Juni ), så tills dess kanske jag slänger in ett inlägg lite då och då. Men den 3 Juni kör vi igång på riktigt!

Min personliga blogg just nu

Likes

Comments