​Hej! Hörni, idag har allt bara gått bra!

KM:et gick super, hästen jag hade har jag ju redan visat er i förra inlägget, Miranda heter hon. Jag förvånades nåt så enormt när vi tog oss genom alla 13 hindrena felfritt, så stolt över henne! Miranda brukar vara en liten busponny som oftast springer vid sidan om om hon inte hoppat hindret innan, men idag var hon helt underbar. Hon hoppade allt som om hon inte gjort något annat. Inga nedslag ingenting! Och såklart gick det bara bättre efter vi hade gjort klart banan. Fast vi inte skulle vinna var jag sååå stolt över henne så det fanns inte!

Men, ritten gjorde sig ännu bättre, vi vann! Miranda och jag är nya klubbmästare!!! Jag kanske lägger upp bilder nedan.


Efter tävlingen va jag med en kompis som heter Ella. Vi hade jättekul, och eftersom sommaren är påväg kunde vi inte motstå att ta ett dopp i hennes pool. Det blev ett dopp på 2 timmar rättare sagt, haha. Vi åt melon och glass efter badet och sen byggde vi upp små hinder för att hoppa med hennes 3 kaniner. De var supersöta och superduktiga.

Tack Ella!


Jag hoppas ni förstår hur lycklig jag är! Nu är det plugg som gäller (lite mindre lycklig), men jag hoppas ni haft det bra idag, för det har verkligen jag, vi ses!

// Anna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej allesammans! 

Jag är ledsen ​att jag inte varit så aktiv på bloggen då jag inte förstod alls i början, eller ja, allt blev fel.

Idag har jag inte gjort så mycket i alla fall. 

Jag är i på vår gård som vi brukar vara på varje helg. Jag har mest varit inne och pluggat, men gått ut och hoppat på två ben. Jag klarade 110 cm, inte mitt rekord, men var rätt trött. Jag har haft "helg" sen i torsdags, eller helg och helg, jag tävlade hela torsdagen för att sedan rida en liten tur på min halvfoder ponny, Laika. 

Det var dressyr KM, det gick väl sådär. Hästen jag hade var rätt lat, men den behövde kommas igång pga en skada. Är ändå stolt att vi samlade på oss 58%. Imorgon blir det tävling igen, KM i hoppning, längtar!

Jag ska ha en ponny som är ganska svår, men jag har ridit den ett tag nu så vi känner varandra rätt bra. Hon e en väldigt framåt ponny som gillar att hoppa, men hon stannar eller springer vid sidan om då och då. Så jag hoppas verkligen att vi klarar oss felfritt imorgon. 

Idag ska jag återigen till min halvfoder ponny. Jag vet inte vad vi hittar på idag, kanske blir det barbacka träning eller små skutt i paddocken. Ska även till henne imorgon efter tävlingen.

Kan lägga in några bilder hur det gick på dressyren och även några bilder ikväll när jag ska till min halvfoder ponny

Vi ses! // Anna

​Bild nr 1 är från Dressyr KM♡ Bild nr 2 är från när jag red min halvfoder ponny (5/5-16)♡ Bild nr 3 är den ponnyn jag ska rida KM imorgon med

Likes

Comments

Detta är då mitt första inlägg...så jag kan väl börja med att presentera mig.

Jag är en hästgalen tjej på 13 vårar & mår som bäst i stallet och med kompisar. Skolan är inte det roligaste här i världen om man säger så...jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här eller vad jag gör här. Men tänkte att det var en kul grej med att börja blogga😂 (kommer nog inte vara så jätteaktiv, jag vet inte...)

Har ni några funderingar (eftersom jag inte berätta så mycket om mig själv här) så får ni gärna skriva frågor i kommentarerna ❤

Heter Anna förresten!😂

Likes

Comments