Vitlöks- och persiljebiffar - Fia Fixar

Godmorgon!

Vet ni? Igår blev vi duktigt bortskämda här hemma. Fia kom hem i söndags och bestämde sig för att stanna här i några dagar, nu när mamma påbörjar sin cellgiftsbehandling idag. Igår tog hon ett rejält städrace och rensade både kylskåp och skafferi innan hon ställde sig och lagade middag. För er som inte vet så har min syster ett väldigt stort intresse för matlagning och driver Instagram-kontot FiaFixar.

Det var ingen dålig middag som stod på spisen när jag kom hem från jobbet kan jag tala om. Det blev vitlöks- och persiljebiffar med dijonsås, smörstekt svamp, parmesan, persilja och kaprisbär och till detta serverades klyftpotatis. Inte nog med det, hon hade dessutom gjort en mindre rätt sidan om där det istället var likadana färsbiffar i en himmelskt god gräddsås med balsamico och persilja, eftersom hon vet att jag varken gillar svamp eller dijon. (Inte kapris heller egentligen, men då låter det som att jag är jobbigt kräsen så vi låtsas inte om det. Fia hade i alla fall koll.) Hur lyxigt?!

Idag väntar en ganska lugn dag på salongen. Vi ska ha avtackning för min kollegas praktikant, så jag har sett till att avsätta en lite längre lunch. Som grädde på moset har jag dessutom bestämt mig för att sluta tidigt så att jag och Fia hinner äta middag i Malmö innan det är dags för fotboll. Jag är faktiskt en ganska snäll chef ibland. Haha!

Har ni några roliga planer idag?


Anna

Gillar

Kommentarer

Amanda
Amanda ,
Önskar att min syster med älskade att laga mat gud vad gott det ser ut ☺️www.amndiz.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Hon är verkligen så duktig. Det var supergott! nouw.com/annaskarblom
Amandizan
Amandizan,
Åh vad gott det ser ut😍Din syster verkar vara så duktig! Jag tror nog allt du är en snäll chef 😉nouw.com/amandizan
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, det är hon verkligen! Haha, ibland så 😉 nouw.com/annaskarblom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229