Tack å hej, Januari!

Hej på er!

Hoppas att ni har haft en fin dag. Det känns som att den där förkylningen som jag trodde var i antågande gav med sig lite efter några timmars vila. Peppar, peppar, så känner jag mig piggare igen. Årets första månad går mot sitt slut och jag tänkte sammanfatta januari med en lista.

Månadens bästa: Det bästa den här månaden är nog känslan överlag. Jag känner mig motiverad, inspirerad och överlag på väg i rätt riktning. En skön känsla att starta året med.

Månadens sämsta: Vädret! Så klyschigt, men fasiken vad tråkigt väder vi har här nere i Skåne nu. Det är bara grått, regnigt och ruggigt. Blir så avundsjuk på det krispiga vintervädret som jag ser runt om i bloggar.

Månadens mest lästa inlägg: Januaris mest lästa inlägg hittar ni HÄR.

Månadens blogg: En blogg som jag har läst från och till länge, men verkligen fastnat för den här månaden är @charlottelinden Kika gärna in hos henne!

Månadens reflektion: Någonting som jag verkligen har upptäckt den här månaden är hur mycket man både kan hinna och orka med om man bara planerar tiden lite mer noggrant och jobbar lite mer strukturerat.

Månadens längtan: Sol och värme!

Månadens uppfyllda mål: Inför det här året tänkte jag att det hade varit kul att få någon form av samarbete här på bloggen. Tidigare idag kunde jag presentera ett samarbete med iDeal of Sweden. Ett litet samarbete som har blivit gjort av många före mig, men för mig känns det sååå coolt att få lov att erbjuda mina läsare en rabatt mot att de uppger mitt namn i kassan.

Använd gärna listan för att sammanfatta din månad och tagga mig i inlägget så att jag kan gå in och läsa.

Anna

Gillar

Kommentarer

Malin,

Håller med dig! <3

malinlidman.vimedbarn.se

Kul att läsa om din månad 😊

evahle.se
clarabergertorres
clarabergertorres,
woww va denna månad gått, o kul lösning Anna!😌
nouw.com/clarabergertorres
charlottelinden
charlottelinden,
Skönt att starta året med en positiv känsla! 😊 Men det är så SJUKT att januari redan är slut. Fick en chock när jag insåg det idag. Var tog denna månad vägen?
nouw.com/charlottelinden
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
denna månaden gått fort 😊
nouw.com/jagochminahjärtan
MarietteOhman
MarietteOhman,
håller med att januari gick fort 😊 kul med sammanfattningar!! ☺️
nouw.com/marietteohman
evelinarou
evelinarou,
Jag förstår inte att januari redan är slut.... Det gick för fort haha! 😃
nouw.com/evelinarou
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
kul läsning! 😀
nouw.com/livetsomemelie
Jennie,

Åh va smart! Har tänkt göra något liknande 😃

beautyela.se