Inglot - Shoppingtips och sminkning

Detta inlägg är i samarbete med Stena Line

Hej mina vänner!

Nu är det dags att avrunda inläggen från Polen, med ett litet bonusinlägg. Många av er vet det redan, men för er som är nya här så jobbar jag bland annat som makeupartist, så smink ligger mig varmt om hjärtat. Märket Inglot kommer från Polen och jag var bara tvungen att passa på att handla med mig en del hem därifrån. Jag har testat ett par produkter som jag varit riktigt nöjd med tidigare, men i Sverige är Inglot ett ganska dyrt märke så det är ingenting som jag har allt för mycket av.

Bland annat har Inglot ett koncept där man köper tomma paletter och sedan själv fyller med ögonskuggor i de färger man vill ha.

Jag valde den här gången att koncentrera mig på deras Pure Pigment skuggor. Vanliga ögonskuggor har jag i nästan orimliga mängder redan, men dessa Pure Pigments var helt magiska. I Sverige ligger dessa på 160-230 kr/burk. På båten har de dock valt att lägga sig en liten bit under de polska priserna, så där kostade pigmentet endast 87kr! Eyelinern kostade 57 kr på båten istället för 140kr. Helt makalöst! Nästan värt att ta en tur bara för att bunkra smink!

Ni förstår va? Om ni åker till Polen och är sminkintresserade så måste ni spana in Inglot. Priserna på land är redan långt mycket bättre än här och på båten var det som sagt ännu bättre.

Delar med mig av lite bilder från butik, på min shopping och bjuder dessutom på en sminkning där jag använt ett Pure Pigment samt eyeliner.

Anna

Gillar

Kommentarer

Linda,
Så jäkla grymt smink ,min nya favorit!!!! Så fin du belv också!!
Svar: Haha lite eufori hade du allt 😊 Samma här ångrar mig så att jag inte köpte mer! Typ glittret du köpte!
www.lindamarie.nu
sweetwords
sweetwords,
Så fin du vart, snyggt sminkade ögon =D
nouw.com/sweetwords
Måste varit rena drömmen för dig där 😃. Jättekul verkligen 😃
www.saramadeleine
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åhh Inglot skulle jag mer än gärna vilja testa verkligen!! <3
nouw.com/emmaengstrom