Det kallar jag fynd

Hej på er!

Gårdagen spenderade jag i Malmö tillsammans med mina vänner Elin och Linn. Det blev en mysig fika på Gateau på Caroli - ett helt nytt ställe för mig faktiskt. De andra två som bor och jobbar bara ett stenkast därifrån hade lite bättre koll än jag. Det blir lätt Espresso House annars, så det var roligt att testa någonting nytt. Kanske inte den mysigaste miljön att sitta i, men däremot väldigt god fika som vägde upp! (Och bra sällskap förstås, men det hade jag faktiskt valt själv så det kan jag inte ge Gateau cred för.)

Linn berättade att hon fyndat dagen innan. Lagerhaus på gågatan i Malmö ska stänga och har 50% på allt. Ibland säger en blick mer än tusen ord, så när Linn begav sig hem till sin lilla familj gick jag och Elin raka vägen till Lagerhaus. Och fyndade gjorde vi! Jag har tidigare tittat ut en bok med recept på smoothies och fina burkar som jag tänkte ha att hälla över mina superfoods och toppings till smoothie bowls i för att det ska kännas lite mer inspirerande. Jag har dock inte kommit förbi något Lagerhaus förrän idag, och nu råkade det finnas där för halva priset. Lyckades dessutom hitta några fina ljusstakar och skålar, som redan är nerpackade inför en framtida flytt, en mugg som jag fastnade för och ett gäng pappersklämmor (som jag tydligen inte fick med på bild). Burkarna såldes i 6-pack så jag köpte tre paket (två till mig och ett till min syster). Hela kalaset gick på 280:-. Lätt värt alltså!

Dagen idag spenderas på salongen från morgon till kväll. Även om det varit skönt med en vecka hemma, så är det väldigt kul att komma igång igen. Det är ju nu mina satsningar från hösten ska ta fart ordentligt!


Anna

Gillar

Kommentarer

Livetsomemelie
Livetsomemelie,
vilka fina fynd! 😍 lagerhaus är en av mina Favorit affärer, så mycket fint till hemmet!nouw.com/livetsomemelie
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, men verkligen! Jag älskar sådana där små grejor som piffar upp vardagen 😊nouw.com/annaskarblom
Yela
Yela,
Åh drömmen ju med 50% hos Lagerhause De har ju såå mycket bra! Så himla fina saker du köpte också 😍beautyela.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, men visst är det! Kunde ju inte låta bli att gå dit efter att ha fått höra om rean 😊 Jag är så nöjd med mina köp! nouw.com/annaskarblom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229