Bilder.

Idag gick jag längs tre enorma stränder, klättrade över två berg... köpte en iste, och gick tillbaka.

Tokiga dagar har det varit, måsta ta mig till kliniken här borta, mått så dåligt och haft så ont att jag gråtit och nästan svimmat. Mått bättre efteråt. Vi får se om kroppen ska bli bättre de kommande dagarna.
Inte trivts massvis här och en av cheferna är en riktig kärring faktiskt. Behandlar folk ganska illa och jag bara ignorerar detta så gott det går, hon märker detta och försöker göra mitt liv ännu jobbigare. Väldigt skum människa.
Idag lyckades hon göra mig arg.. jag avskyr att vara arg. Måste ta mig härifrån, idag gick jag bokstavligen ut och sökte upp hotell där jag frågade om jobb. Varje dag händer det att jag känner att jag inte kan stanna en enda sekund till. Idag mer än nånsin, har börjat söka till andra ställen. Bl.a. i Guatemala. Och kommer lämna min kompis som tog mig hit. Bara som det kommer att vara.

Varför måste man bo och vara nånstans där man inte tycker om nånting egentligen? Handlar det om att lära sig att tycka om dessa ställen eller om att förstå var man inte passar in?
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments