Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är jag glad. Yogade på stranden, blev bara till lek. Det är fint väder. Idag ska jag lära ut yoga här på hotellet.
Är lite nervös. Men äääh har en underbar dag.


Likes

Comments

Jag tar inga bilder. Gör ingenting egentligen. Jobbar, svettas, försöker yoga så gott jag kan.
Ser inget intressant att ta bilder på.. hm.. nåja.
Jag trivs helt sådär, ska börja lära ut yoga om någon dag här och det är allt jag vill göra men alla volontärer åker härifrån så jag är rädd då vi är så få att det kommer bli en hel del jobb utöver yogan också. Det tycker jag inte om men.. mäh.
Idag var en tokig dag, hotellet hade ettårsfest här igår och var fullpackat med folk. Jag skulle jobba från kl. 7 nästa morgon så var uppe bara till kanske midnatt. Hade helt galet kul, jobbade lite först med att servera, sen dansade jag massa salsa med en vacker argentinsk man (bara för att det låter bra), dansade ännu mer och hade på mig en fantastiskt fin klänning som jag klippt själv. Gick och lade mig nöjd och glad och när jag vaknade imorse hade många av gästerna och en av volontärarbetarna aldrig gått och lagt sig.. alla var jättekonstiga hela dagen och allting slutade med idioti.
Tre personer hade tagit droger tidigt på morgonen och sedan åkt ut och äventyrat genom att lifta och sedan hoppa av den körande bilen.... en kille behövde sys på tre ställen, en annan tjej är nu full med bucklor och skavsår.. herregud.

Nu borde jag gå och lägga mig men har inte yogat ordentligt idag så ska göra det i en timme.

Pussar och Kramar
Hittade förresten denna bilden på Yogaskolans fb sida... jag som yogar under väldig koncentration. Svettig och läcker som alltid.

Likes

Comments

Mamma jag har äntligen fått paketet!!!
Åkte till Rivas och fick det. Woop.


Nu är jag i Playa Gigante var jag ska volontärarbeta för de kommande 6 veckorna. Tänkte inte så mycket utan tog mig bara hit, träffade min vän Teresa som jag jobbade med i Panama som nu jobbar här. Och ja..
Hon har snackat massa bra om det här stället och det verkar helt okej :) kommer iaf att få lära ut yoga men tvivlar på att jag kommer få mycket lön eller så. Alla här är väldigt lata och konstant uttråkade vilket var jag den sista tiden i Panama och vill verkligen inte hamna där igen. Men jag har väl yogan tänker jag, det borde hålla min energi och livslust uppe haha.. jag skojar inte ens.

Tänkt mycket på vad jag ska göra i höst och har googlat en del. Verkar nästan som om de enda skolorna utomlands ligger i holland.. Och hur ska det fungera då? Hur ska nånting egentligen fungera? Vad håller jag på med och vad ska jag göra här borta men huj vad ska göra hemma då? Där blir jag bara ledsen. Guuudars. Börjar bli bråttom nu.

Vet inte så mycket. Jag vill bara hålla på med yoga just nu. Håhåjaja.

Men här är en bild på var jag kanske ska bo nu då.

Likes

Comments

Nu har jag lärt ut sammanlagt tre lektioner. Alltså jo på riktigt. Första kvällen hade vi solnedgångsyoga och Kaja lärde ut mer men jag hjälpte förstås till att justera folk och demonstrera.
Nästa kväll skulle jag lära ut men alla på hostellet hade festplaner förutom en tjej som verkligen ville ha yoga så jag ledde en klass till henne och kaja. Bra övning men gick inte alls så bra som jag ville, hade hela dagen varit lite i obalans så det var inte så bra jag skulle viljat, men kaja sa att det gick fantastiskt.
Men så att ja, denna morgon stack Kaja och vår andra yogavän. Just då bad massvis av folk om en morgonlektion så jag sa visst. Vi hade inte tillräckligt med mattor men jag undvek ställningar som skulle varit obekväma.
Så denna morgon gick helt otroligt bra, älskade att leda alla, justera, få alla att svettas (inklusive mig) och meditera med alla. Meditationen har alltid varit och kommer nog alltid att vara min favoritdel.

Jag sade att lektionen var gratis men alla gav mig en dollar var ändå vilket är mycket för backpackers haha. Blev glad glad glad.

Efteråt har jag läst i en yogabok jag köpte igår. Köpte även en ny matta... var välbehövligt. Nu kan jag alltid låna ut den andra.

I övermorgon åker jag till playa gigante för att börja volontärarbeta där. Min vän från Panama är redan där så det blir nog bra, kommer ha tid att träna mina yogaställningar samt kanske lära ut lite till hotell och så i närheten. Det ser vi.

Nu vilar jag kroppen lite, före jag övar på mina ställningar igen. Jag är så osocial här nu men jag vill bara lära mig så mycket som möjligt.


Läser. Läser.

"Surrender to yoga, for
where is the conflict when the truth is known?
Where is the disease when the mind is clear?
Where is death when the breath is controlled?"


"...and their clarity take them to their only concern; to reach and remain in a state of freedom."

Likes

Comments

Nu är jag certifierad Ashtanga Vinyasa Yoga lärare. Åh herregud. Håll i mina knän jag faller ihop. Höhöhöhöh. Jag måste jobba på att bli roligare..
Nåja. Nu är jag ju inne i det och måste (vill) följa traditionen för ashtanga någorlunda. Vilket betyder 6 dagar i veckan 1,5 timme. Och hittils har jag yogat två gånger om dagen. En gång räcker helt enkelt inte. Och jag vill bli bättre. Snabbt.

Idag ska jag och Kaja lära ut yoga här. Wieh. Första lektionen. Av förhoppningsvis många.

Purushakaram.

.


Likes

CommentsLikes

Comments