Okej. Så jag och tjejerna jag reste med bestämde oss för att åka till en stor sjö och möjligtvis campa där. Det gjorde vi. Vår grupp var perfekt. Vi hade två som kunde flytande spanska och då vi var fyra stycken var allt mycket säkrare och alla vill alltid hjälpa fyra unga tjejer som frågar.. haha.
Kan inte berätta allt men det vi gjorde var att lifta till sjön, tog någon buss också, sedan satte vi upp ett tält vid stranden. Helt otroligt vackert ställe men det som förvånade oss mest var hur mycket tur vi hade hela tiden. Tog en buss oss till ett ställe kom nästa buss två sekunder senare, lastbilar som vi liftade med gav oss gratis saker, lokalbefolkningen vid sjön gav oss vatten, toaletter och dusch, gratis ris, morgonkaffe och fisk från sjön. Vi köpte även en billig kyckling från en gård.
Inte bara det, vi träffade en söt äldre man vid namn raymundo från Mexiko som läser av mayakalendern och vet hur man använder den för att se en persons "uppgift", "livsöden" och sånt... Det var kraftfullt. Två av oss kunde inte hålla tillbaka tårarna.. Tidigare den morgonen hade vi bestämt att inte göra någonting av dagen, bara se vad som kommer till oss. Ha.

Efter detta tog vi oss till León.
Vi gick ut till torget, såg fina dansuppvisningar och gick sen själva ut till en lokal bar och tog över dansgolvet.
Vi bodde i ett billigt hotell drivet av en stökig Nicaraguensk familj.
Alla dessa dagar har vi lyckats leva otroligt billigt. Mest för att våra spansktalande tjejer kunde och alltid vågade fråga om det billigaste alternativet och hjälp. Det är nåt jag nu är bättre på. Vi har ätit ute på dom billigaste gatuköken för drygt två dollar per enorm potion. Ris, bönor, sallad, plantains och fisk eller kyckling. Jag lyckas dessutom alltid äta vegetariskt och mjölkfritt. Lyckligtvis!

Sista dagen bestämde sig jag och Shirly ( argentiskan ) att ta en tour till en enorm aktiv vulkan i León som heter Telica. Vi skulle vandra i en dag för att ta oss dit, slå läger, se solnedgången och sedan stiga upp kl. 5 för att se soluppgången och direkt börja gå tillbaka. Det var helt fantastiskt. Finns inga ord!! Jag var stum där uppe och ville stanna och titta på utsikten för evigt. Vulkanen rök och vi såg även lava där nere.
Hela grejjen var en utmaning för kroppen men jag uppskattade varje steg, visste att det även kommer hjälpa mig att klara av yogan.


På yogaträningen kommer jag att vara utan internet i en månad så det blir inte mycket att höra av sig. Finns fortfarande en hel del jag behöver skaffa före och det är inte särskilt lätt att hitta allt här. Speciellt yogamatta....... har en dag på mig nu.


Men... ha det bra och ska försöka höra av mig när jag kan. Är nervös men det kommer att bli helt underbart. Tack för vinterbilderna, ser jättevackert ut! Pussar och kramar till alla ♡☆♡☆

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Oj gud vad mycket har hänt och vad mycket jag har att berätta men hujedamej jag orkar inte. Är för trött. Och måste vara social. Men jag kan säga att jag idag kom tillbaka till León smutsig som bara den efter att ha vaknat upp kl. 5, sett soluppgången från en aktiv vulkan och vandrat i timmar.

Här är en bild mamma. Du behöver inte oroa dig för mig inte!

Likes

Comments