Header

Detta hände! Var in en snabb sväng på Lyko i Luleå i fredags och blev tipsad om ett väldigt bra silvershampo.
Hade inte stora förväntningar då jag provat några andra shampon som fått bra recensioner men inte gjort vidare stor verkan på mitt hår.
Så jag kastade i shampot i handukstorkat hår och lät det sitta i 30 min. Resultatet ser ni nedan.
Fick exakt den askiga blonda tonen jag suktat efter 😍

Silvershampot jag använde är från "Fudge" och går att köpa överallt. Finns även ett tillhörande balsam som jag hade tänkt klicka hem.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har ju färgat håret svart sen jag gick i åttonde klass. Men för någon månad sen så fick jag ett infall att jag skulle bli ljushårig igen, alltså min original färg.
Har varit till frisören två gången för uppljusning, resten har jag fixat själv. För en som bara jobbar 75% så blir det dyrt att springa hos frissan titt som tätt. Så har blekt det sista på egen hand och preppat håret med olaplex.
Nu har jag köpt hem silvershampo+balsam som jag ska köra med några veckor. Är fortfarande lite oranga/gula toner kvar i håret men jag tror shampot kommer göra susen!

Likes

Comments

I några veckors tid har jag lagt undan pincetten och låtit brynen växa hejvilt för att få tillbaka min ursprungliga form på brynen. Och oj så mycket lättare det gick att måla brynen idag! Följde bara min egna form och voilá.
Varför har jag inte gjort detta tidigare?!


Likes

Comments

Är väldigt lite "dagens makeup" i bloggen just nu. Anledningen till det är att jag väntar en beställning fransar som egentligen skulle ha kommit redan i början av förra veckan. Och nej, jag sminkar mig inte runt ögonen utan fransar , varför? I look like shit utan frallor. Mina platta icke flashiga fransar är inte fancy alltså.
Så då leveranser dyker upp så blir det andra bullar.

Likes

Comments

Usch fy och blä för denna natt alltså! Inte nog med att man sover oroligt i vanliga fall , nae som plus på det så valde vädergudarna att skicka blåsväder till byn.
Enda gången jag har varit ut var för att rasta hunden och hämta paket på affären. Så nu blir det soffläge och hemma spa , ansiktsmask, hårinpackning och BUS m.m .
Försöker iallafall att koppla av , även fast det är fruktansvärt svårt i nuläget.

Nu en tekopp och youtube !


Likes

Comments

Klocka Ur & Penn i Rosé 298 :- (medföljande armband)

Bahama mama från Cocopanda.se 129 :-

Highlighter från märket Makeuprevolution från Cocopanda.se 99:-

Olaplex nr 3 från Lyko.se 269:-

Halsband från Glitter , hittade tyvärr inte igen halsbandet på hemsidan men den låg kring hundringen i pris.

The balm overshadow "work is overrated" shimmering pink champagne Cocopanda.se 109:-

Matte me liquid lipstick från sleek JFR 79:-Har hunnit prova olaplex en sväng och kan redan se skillnad! Wow vilken produkt alltså! Återkommer då jag provat fler ggr.

Highlightern från Makeuprevulotion var magiskt bra! Väldigt pigmenterade och lättanvända. Skulle verkligen rekommendera denna palett.

Sleek matte me liquid lipstick- sitter som berget! Har varje nyans av detta läppstift och är förälskad!
Den enda negativa är att det kan bli aningens torrt på läppen, men jag återfuktar läppen innan jag använder detta och det underlättar.

Bahama mama - tyvärr var den lite för mörk för min hy , men tror den kan bli fin efter ett lager brun utan sol.


The Balm overshadow - Väldigt pigmenterad lösskugga. Jag använder den ovanpå mina andra skuggor som en fin skimmrig finnish. Provade även att ha den som highlight och det funkade utmärkt.


Allt som allt så är jag väldigt nöjd med alla produkter.Likes

Comments

Tänkte testa på det här med blogg igen, sisådär för 6e gången. Har så pass mycket fritid nu som jag måste fördriva på något sätt så tänkte " vad fasiken jag testar ".
Senaste två åren har jag gått från att vara den glada Anna till någon jag knappt känner igen. Så nu har jag tänkt fokusera på sakerna som gör mig glad och en av dom sakerna är min stora kärlek för smink.

För en kort sekund hade jag funderingar på att börja videoblogga tutorials , men det är jag inte helt 100 på än men vi får se, rädslan kanske vänder.

Syftet med denna blogg är inte att få läsare , utan det är ett bollplank för min kreativitet och att få lätta på hjärtat då det behövs. Har alldeles för mycket känslor jag håller inne som tillslut exploderar.


Nu ska jag sätta mig ner och försöka lista ut hur den nya kameran fungerar, teknik alltså !Likes

Comments