Jag har allt jag velat ha, eget boende, förhållande, till och med ett nytt jobb som jag verkligen, verkligen trivs med. Äntligen! Men jag har ändå denna veckan känt mig känslomässigt nere. Är jag i en sådan period igen att jag inte vet vad jag vill. Ibland mår jag inte så bra, och det behöver man inte alltid göra. Verkligen inte, men de perioderna önskar jag att jag hade min familj i närheten, känner mig så ensam!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag hade en kris när jag fyllde 25 år. Jag mådde så dåligt. Livet blev inte som jag önskat. Nu har jag allt jag ville ha då, pojkvän, familj, jobb och egen lägenhet.....men inga barn. Nästa år blir jag 30 år och redan 1,5 år innan, har jag kris över att bli 30 år. Tänk ett liv utan egna barn. Det livet vill jag inte leva. :(

Måste tänka över vad jag vill med mitt liv och våga prata om de!

Likes

Comments

Hej bloggen!

Nu är det 2018 och detta året ska bli mitt år. Igår började jag på mitt nya jobb. Att gå från en arbetsplats med en chef som knappt kan titta på en, till ett jobb med en chef som kramar en och säger välkommen. Det betyder mycket.

Första intrycket av jobbet är att jag kommer nog tycka detta är kul. Det kommer ta tid att lära sig bokningssystemet. Men resten kan jag ju, eller? Det känns som man inte kan ett skit. Men det är väl alltid så på nya arbetsplatser man blir handlingsförlamad till en början 🙈😄✌️.

Nu ska jag snart börja min andra dag. Önska mig lycka till. Sen är det helg....och ja det var en sak till. JAG KOMMER VARA LEDIG ALLA HELGER !! 😅✌️

Likes

Comments

Vilken lugn natt det varit. Hade tre patienter. Kunde gå redan 6:30. Så skönt!

Nu har jag semester och på torsdag flyger vi till Gran Canaria! Ska bli så fruktansvärt skönt med lite återhämtning! Nu ska jag hem och packa ner det sista, ta en dusch städa och sen vid 13-tiden kommer min pojkvän och hans dotter som ska köra mig till T-centralen för ska ner till Skåne :)

Likes

Comments

Idag är det ju den riktiga amerikanska halloween så då passar jag på att önska alla en trevlig halloween 👻🎃

Likes

Comments

Påväg till ytterligare en jobbnatt! Hoppas denna blir bättre. Den här helgen har jag sprungit genom, knappt ätit eller gått på toaletten, magkatarr. Detta tycker ni i sjukhusledningen och ni politiker är okej. Sjukhuset skall gå efter slogan "patienten först". Om man nu ska köra enligt det så får man tänka på bemanningen och personalen. Just nu kör sjukhuset på pengar först!!

Jag är helt slut, sen ska man vara ledig en dag. JAG VILL HA SEMESTER NU!!

Likes

Comments

Mitt liv kretsar mycket kring mitt jobb. Man får liksom linda privatlivet runt jobbet lite. Jag har därför börjat göra listor. Just nu håller jag på med lista inför resan om 2-3 veckor för att jag inte ska glömma någonting. Passet ligger redan i resväskan det är liksom det viktigaste, haha.

Jag köpte för några veckor sedan en liten väska så man lätt kan hitta boardingkortet och passet i handbagaget. Väskan hittade jag på "bag-all" här i Stockholm, ett smidigt sätt att organisera i resväskan. Man kunde även få sitt namn på väskan, lite mer personlig touch 😊👍

Sen har jag naturligtvis börjat med jullistan också, så att man vet vad man ska inhandla för julklappar och vad som skall med i resväskan. Det blir nämligen jul i Skåne som vanligt!

Likes

Comments

Min enda lediga dag denna vecka behövde jag spendera för mig själv, så jag åkte till stan för att strosa rundor och tänka på allt mellan himmel och jord.

Det är slutet på oktober och folk springer runt på stan och stresshandlar julklappar för fullt. Att redan stressa inför julen? I varje butik finns tomtar i massor, rött, guld och silver. Jag blir bara stressad av att tänka på julen.


Jag har fått frågor vad jag önskar mig i julklapp. Här kommer listan.

Min önskelista :

1.
Kapselhållare för Nespressokaffe.
2. Lampa till vardagsrum och sovrum.
3. Skidhjälm.
4. Dricksglas från Kosta Boda i från serien "All about you".
5. Muggar från Carolina Gynning (de på bilden).
6. Kaffekoppar från Mon Amie (Rörstrand).
7. Pengar.
8. Dricksglas från Carolina Gynning.

Likes

Comments

Igår var det fest. Jag hade jobbat natt så sov några timmar innan jag gjorde vid mig för att dra till en kollega för lite mat och dricka innan vi drog in till stan. Det blev en kväll på Kristall. Jag har aldrig varit där.

Vi var där redan 22:00 när de öppnade och vid 24:00 var stället typ fullt med dansande och glada människor. Personalen var trevliga utom tjejen i kassan som var otrevlig och sur. Ingen människa som ska sitta i en kassa. Så jag ge stället 3 stjärnor av 5. Men jag ska dit igen 😄👍

Hade riktigt kul och idag är man mör i kroppen. Benen har träningsvärk efter allt dansande. Var hemma klockan 4 i natt så är sjukt trött. Nu ska jag hem till min pojkvän som lagat mat till mig och bara mysa 😍 Jag är lyckligt lottad i livet!

Likes

Comments