Don't know why men loggade in här och kände för att skriva några ord.

I alla fall så läser jag just nu till sjuksköterska på Umeå Universitet. Hur jag hamnade där kan jag själv inte riktigt svara på. Jobbade ett år på äldreboende, kanske därför. Drömmen just nu är läkare men dit kommer jag aldrig nå då jag tittar på mina betyg, tyvärr.

Har varit hemma i Lycksele i helgen men ska åka tillbaka till Umeå ikväll. Det är så otroligt skönt att jag inte har långt hem.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hur i hvete ska man orka träna efter en full dag med jobb. Dessutom ett fysiskt jobb. Jag är helt slut efter en dag med endast städande! Dessutom hatar jag kyla så jag känner inte heller något sug att fara ut och springa. Bara tanken på att jag MÅSTE rör mig känns vidrig. Men jag måste göra det hela till en vana, inte ett måste. Vilket jag tror kan bli mycket svårt för mig eftersom jag är så pass lat som jag faktiskt är, haha. Fast jag har nu skådat att de finns dem som är latare!

Att fara på fotbollsträningarna går hur bra som helst. Eftersom jag vet att det kommer blir riktigt roligt och det är någonting jag tycker om så pass mycket! Jag längtar till varje träning! 😊

Likes

Comments

Det började faktiskt bra det här, alltså mitt försök att leva ett sunt liv!

Igår hade jag fotbollsträning. Idag blev det två stycken FRIVILLIGA pass. I morse ett gympass med min syster och i kväll en springtur med mamma. I morgon är det fotbollsträning igen och på torsdag ska jag försöka få med min pojkvän på ett träningspass. På fredag är det fotbollsträning igen och på lördag är det futsal sammandrag (inomhus fotboll för er som inte vet vad det är).

Jag anar goda ting. Men saken är ju den att tränar jag t.ex på gymmet en gång så förväntar jag mig resultat. Vilket är helt absurt! Resultat syns inte så fort. Tyvärr! Jag får ha lite tålamod, vilket jag aldrig har haft i hela mitt liv och som jag aldrig heller tror att jag kommer få..

Likes

Comments

Ja tack gärna. 

Det här med att vara nyttig är inte riktigt min grej, jag har försökt ett x antal gånger! Men det är bara det att jag har ett sådant sötsug hela tiden. När jag fick veta att var jag glutenallergiker för ungefär ett och ett halvt år sedan fick jag en gnutta panik över att inte kunna äta bakelser och andra goda saker fullproppade med mjöl. Men efter ett tag såg jag det som en möjlighet för mig att börja äta nyttigare. Jag tål ju ändå inte bakelser och vissa godisar, varför jag ska då äta dem. Kanske var detta lite hjälp på traven för min del.

Så jag har som sagt försökt en del gånger att äta nyttigare men det håller i sig ofta en vecka, knappt. Jag förstår att det är som svårast i början att hålla sig borta från det som lockar allra mest. Men när man väl varit borta från det är tag så avtar suget. Jag minns när jag och min syster var liten och hade godisförbud i ett år, efter ett tag var man ju inte ens sugen på godis och inte heller för den delen då förbudet upphörde. 

Det gäller bara att klara sig förbi den första tuffa perioden, trots att det är svårt. Men det är bara att säga nej, nej, nej och åter nej till allt som lockar. Visst jag tycker att jag själv har en kropp jag är rätt så nöjd med. Jag har spelat fotboll i många år och har hållit mig i form. Men jag vill bli mer vältränad, ha en kropp som jag är så gott som möjligt är nöjd med. Och med en lite slankare mage och lite biffigare armar så tror jag att jag skulle bli just så där nöjd som jag menar att jag skulle bli. Jag håller ju redan igång med fotbollen och så, det är bara det som åker ner i magen jag måste sortera lite bland. Nödvändigt och icke nödvändigt. 


Det här vore någonting. Bra mage och armar!

Aja, wish me luck, för nu försöker jag igen!

Likes

Comments

Yes, long time ago! Men när man jobbar så mycket som jag tycker att jag faktiskt gör så hinner man inte med att sitta framför datorn så ofta, och när man väl kommer hem och har lite ledig tid väljer jag gärna att inte plocka upp datorn och skriva om något så ointressant som min dag. 

Men nu bestämde jag mig för att vara ledig några dagar i sträck så att jag kan ladda upp batterierna eftersom jag klart och tydligt kände att de nästan var urladdade av allt detta jobb. Så jag valde att vara ledig från lördag till tisdag. Jag har egentligen inte gjort så mycket dessa dagar, vilket jag tycker är helt fantastiskt. Det brukar bli så att när jag är ledig hittar jag på massa andra saker som borde göras, men inte denna gång! Jag har typ bara legat och degat ungefär. I söndags ät vi palt (jag älskar palt) och idag har jag varit hos frisören och fräschast till håret en aning. 

I morgon ser det ut som att min syster ska dra med mig på gymmet. Har testat några gånger innan med henne men jag har aldrig riktigt känt att gym är min grej, eftersom det känns som att ALLA kollar och jag är typ hur svag som helst i mina armar, pinsamt ju!

Likes

Comments

Att blogga är nog inte riktigt min grej. Sist jag skrev ett inlägg var för drygt en månad sedan, hihi ops. Men jag har haft ganska fullt upp. Jobbat och tränat som vanligt..  Det här är faktiskt den enda dag jag känt mig riktigt ledig, även fast jag jobbade en stund idag! 

Livet flyter på! Arbetslös var man inte någon längre stund. En vecka dög gott och väl, då fick man ta det väldigt lugn och ta igen sig lite efter sommaren. Svårt att hitta jobb? Nä, det tycker jag inte. Vill man verkligen så finns det! Man ska inte vara allt för kräsen även fast jag väldigt gärna är just det, haha. I alla fall när det gäller jobb. 

Förra helgen for jag och Gustav spontant till Umeå för att fara på Five med många andra Lyckselebor. Vilket var riktigt kul och i helgen var det marknad i Lycksele och då blev det även utgång! 

Likes

Comments

Ja, nu har vi sett klart filmen.. än så länge lever jag men om jag lever i morgon efter en sömnlös natt lär vi väl få se. Nä, så illa var det faktiskt inte. Det var värre förra gången jag såg filmen, nu visste jag ju vad som skulle hände och ungefär när. Var ju bara att kolla bort då det värsta hände! Som alla andra gånger jag kollar på någonting hemskt.

Nu har jag dessutom fått de foton som jag beställde efter tidigare till en ram jag ägt ett tag och resultatet blev jätte bra! Om jag kommer ihåg ska jag lägga upp en bild på hur det blev. Men det är bara om jag kommer ihåg, haha. Här har ni kvinnan med minst sagt dåligt minne. 

Likes

Comments

Idag blev det våfflor till lunch, yummie! Dock var det en aning svårt att grädda glutenfria men det smakade gott i slutändan i alla fall. Det är ju huvudsaken! Jag har nu hittat en ny liten favvo till våfflorna, sirap! Jag har aldrig tidigare testat det men jag gjorde det idag och oj vad gott det var! Ännu mer yummie! Och jag vet inte vad som har flugit i mig men jag har blivit sjukt förtjust i ägg.. med kaviar!!! Mer Yummie! 

Jag får se vad resten av dagen har att erbjuda. Kanske blir det ännu en dag i soffan, np for me! I love it! I kväll blir det i alla fall att se filmen Lida med Carro och Andreas. Sist jag såg den vart jag fett rädd! Det var ett tag sedan men jag tror att det lär vara lika hemsk även nu. Looking forward to it.. Har du inte sett den. gör det vettja. Börjar lyckligt och sen ba BAAM, hemskheter.

Likes

Comments

Jag älskar dig. Jag saknar dig. Jag behöver dig.

När jag är kring dig är jag lycklig. När jag är kring dig känner jag mig hel. När jag är kring dig känner jag mig älskad. När jag är kring dig mår jag otroligt gott i hela kroppen. Snart firar vi två hela år tillsammans och det är nog de två mest spännande år i mitt liv. Känslor som jag aldrig tidigare upplevt. Ja, du har gett mig mycket. Du kan göra mig allt från lycklig till förbannad och jag är övertygad om att det är ömsesidigt, haha. Med dig delar jag mycket och mer hoppas jag det ska bli. Kanske hus, bil och barn en tid framöver, hihi.

Än en gång, lycka till i helgen så ses vi nästa vecka bästa du!

Puss och kram!

Likes

Comments

Jag har varit frånvarande nu ett tag. Jag har jobbat, ordnat en massa grejer och när jag väl har varit ledig har jag försökt ta vara på den tiden. Vilket har varit otroligt skönt! Att få ligga och dra sig en längre stund i sängen, inga måsten varje dag, utan jag får själv gör hur jag vill. Det känns precis som den tiden man hade sommarlov men slapp sommarjobb, den tiden man var för liten för sådant. Just nu har jag tagit ett litet sommarlov känns det som. Skolan och sommarjobbet är över sen ett tag tillbaka och nu har jag lite semester! Hoppar in och jobbar då det behövs, men annars mår jag bara! Mycket behagligt men risken finns att man blir lite lat! Men jag tycker jag är värd lite ledighet eftersom jag annars har fullt upp hela dagarna.

Har jag gjort någonting speciellt dessa dagar? Nja.. En vecka jobbade jag som ett as. Den här veckan är betydligt lugnare! Jag har fått ordning på alla dessa papper från arbetsförmedlingen och a-kassan. Äntligen! Så nu är det mindre kaos på mitt rumsgolv där dessa papper tidigare låg väl organiserad, trots att det som ut som ett smärre kaos. Jag har även skickat efter ett par foton som jag vill ha framkallade till en ram jag köpte för evigheter sedan. Så dem väntar jag förväntans fullt på.

I söndags var Grannyran här i Lycksele och där delades det ut pengar vilket var mycket trevligt. MEN, en sak som jag blev smått irriterad på var alla omtagningar! Jesus! Dock var jag tvungen att lämna inspelningen efter ett tag eftersom jag skulle iväg på match men jag fick sedan höra att det tog ungefär två timmar att spela in alltihop. Maaama mia. 

Påväg till inspelningen insåg jag och lillebror en liten rolig grej. Tre bilar, men olika generationer i varje bil. I bil nr 1, alltså den röda, satt mormor och morfar. I bil nr 2, den gråa, satt mamma och pappa och i den bil jag körde satt jag och min bror. Alltså tre olika generationer och varje generation i en egen bil. De äldsta först, sedan deras barn och därefter deras barn! KKKoolt

Nu har jag ingenting mer att berätta tror jag! Vi hörs och syns och ses! Bye

Likes

Comments