Till dig, eller mig

Skada eller skadas eller båda delarna. Vi möts över gränserna till dåtiden. Jag har aldrig velat sparka så hårt att du faller till marken. Jag har försökt kasta mig i famnen på döden och hoppats på att du ska lägga av. Du lade aldrig av. Fy fan för dig och tack för det. Jag har försökt ta avstånd men också försökt närma mig dig. Acceptera men framförallt förbanna. Det var nog fel av mig.

Jag blev vuxen och sjuk och letade efter sätt att slita dig isär från mig. Men du vägrade släppa taget. Du vägrade låta mig upphöra. Jag somnade men vaknade igen så jag tog aldrig livet av mig den dagen. Istället blev jag fråntagen min frihet. Fången, fast med dig.

Jag har försökt förlåta dig och bett dig om förlåtelse. Jag söker svar och dig i tidigare perioder. Otillräckligheten är värst. Otillräckligheten och bottenlösheten. Jag har ännu inte lärt mig landa i dig. En ovanlig sak med dig är relationerna, sa terapeuten. Men än så länge vet hon mindre om relationen med dig. Vi har närmat oss varandra men glidit ifrån igen. Jag slår fortfarande sönder dig ibland. Till spillror som flyger på oss.

Jag vill be om förlåtelse i handlingar, inte ord. Men jag är inte där.

Jag lyckas inte ge dig tillräckligt.

  • Texter

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,