• Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Contains affiliate links

Hej hjärtan!

Ni har väl inte missat Chiquelles alla grymma erbjudande? De fem topparna ovan är riktiga favoriter och alla kostar 150 kronor. Blir riktigt shoppingsugen när jag ser hur mycket fint det finns men ska hålla i pengarna nu! Nästa helg kommer mina föräldrar hit och så ska vi fixa nya skidkläder till mig, därav får plånboken inte vara on fire nu. Har föresten städat klart lägenheten nu. Alla rummen är fina och Jesper är helt ovetandes, ska bli kul att överaska han lite ;) Vi har 9 månader imorgon också <3 Blommorna jag fick av han igår står så fint på köksbordet. Har även passat på att laga veckans mat samt sortera tvätten. Nu ska jag släcka ner all nätshopping och ta fram lite engelskaplugg istället. Förra veckan var jag ute i sista sekunden, bättring på det denna vecka!


Kram Anna

Likes

Comments

Hej igen!

Nu har jag precis tagit en paus i allt städande. Det är ju roliga söndag idag vilket innebär städning för hela slanten. Helt ärligt så har jag aldrig tyckt om söndagar så jag har vän egentligen inget emot att städa hela dagen antar jag. Jesper är i skidbacken med familjen men jag ville vara hemma, annars hade ingen städning blivit av ;)
Känns som klockan snart är halv 9 på kvällen & så är den inte ens halv 2? Blir helt förvirrad när jag går upp för tidigt (vaknade vid 8) så näsa helg får jag se till att sova bättre!

Kram Anna

Likes

Comments

Hej på er!

Varför bloggar jag inte på min gamla blogg kanske många av er undrar? Saken är den att min gamla profil här på nouw (annaelvira) har blivit jättekonstig. Massa vita utrymmen, kan ej ändra design längre, mitt i flödet kan en instagrambild komma upp osv. Min förra blogg ligger även på plats 20 på topplistan nu eftersom alla läsare de senaste dagarna heller inte har regestrerats. Aldrig hört om något liknande faktiskt. Har iallafall mailat nouw & förhoppningsvis finns det någon som kan ge ett vettigt svar och förklaring. Eftersom det kan dröja flera veckor (kanske månader) innan problemet är löst så tänkte jag att jag startar en ny blogg. Går inte problemet att lösa så blir jag kvar här och fixar allt sig så går jag nog tillbaka till gamla bloggen. Har lagt en bra stund nu på designen här och förhoppningsvis funkar detta som en temporär eller heltidslösning.

Kram Anna

Likes

Comments

Instagram ❤︎ @annaaroseen