SAFE WITH A TWIST

Hallo fininger!

Håper dere har hatt en fantastisk helg så langt?
I dag følte jeg på et skikkelig behov for å være blant mennesker og skapte derfor planer i siste liten. Jeg er skikkelig glad i å være rundt folk og elsker store folkemengder, haha. Det er hovedgrunnen til hvorfor jeg elsker å være i Oslo Sentrum på Lørdager - mennesker gjør meg glad og det er nesten så jeg får lyst til å flytte til New York på grunn av akkurat dette!

Jeg kom akkurat hjem og på noen få timer fikk jeg tatt en kaffe-date med fineste Ellen, jeg fikk shoppet for venninna mi (ja, noen venner bruker meg som personal-shopper) OG jeg fikk tid til å overraske en venn som sitter og leser til eksamen i en mørk stille sal med en digg juice! Jeg elsker når jeg får gjort mye i løpet av en dag og satser på at det blir mye av dette fremover - for jeg trenger virkelig den energien og effektiviteten da det er mye på planen!

Nå skal jeg straks lage meg en digg middag før jeg skal ut og møte jentene. De har selvfølgelig klart å få meg med på å se en skrekkfilm på kino og jeg griner allerede nå. Jeg er virkelig ikke glad i å se slike filmer, men de klarer å overbevise meg hver eneste gang... hjelp.

På dager hvor jeg ikke vet hva jeg skal ha på meg går jeg alltid for mitt SOS-Outfit som er en kombinasjon av perfekte jeans, en t-skjorte og en blazer. Man kan altså aldri slå feil med et slik antrekk og det vil passe til de fleste anledninger da det er safe, men samtidig stilig.

For å løfte opp antrekket litt har jeg istedenfor et par sneakers gått for noen lyse boots for å gi antrekket en liten twist og toppet det hele med mine favoritt smykker i gull. Det skal altså ikke så mye mer enn denne kleskombinasjonen til for å både ha det komfortabelt og fortsatt føle seg litt fresh på dager man egentlig har lyst til å brenne ned skapet...

I'M WEARING:

Blazer - H&M
T-shirt - Celine
Boots - NELLY
Earrings - Glitter
Jeans - H&M
Bag - Gucci

xx, Anna 

Liker

Kommentarer

anjsan
anjsan,
Sååå fint antrekk! nouw.com/anjsan
Elise
Elise,
Hvilken kamera bruker du?
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229