OH HEY VACAY!

Da var det endelig duket for sommerferie og jeg er SÅ klar for å slappe helt av de kommende ukene! Det er ikke så veldig mye som står på planen og jeg er faktisk ganske så takknemlig for det - for planer, møter og avtaler har det vært nok av de siste månedene!

Det jeg kan glede meg til er at jeg har bursdag neste uke (jeg elsker å ha bursdag) og at jeg like etter setter kursen mot varmere strøk sammen med verdens beste jenter. Det kommer til å bli utrolig gøy å utforske enda et nytt land og ikke mint en ny kultur, men før det skal jeg sove lenge og nyte tanken på at jeg ikke trenger å krige med alle alarmene mine hver morgen i en liten periode. Å lade batteriene skikkelig er helt klart mitt største fokus denne sommeren, for i August er det et nytt kapittel som venter og som jeg gleder meg til å fortelle dere mer om!

Igår var det også så utrolig fint vær at jeg tiltross for migrene måtte komme meg ut en tur for å nyte varmen. Jeg og familien tok turen til favoritt stranden vår på Ingierstrand og ble der til solen gikk ned. Jeg fikk veldig mange spørsmål om antrekket mitt så her kommer Outfit details as ususal!

I'M WEARING...
Skirt - MANGO
Top - BikBok
Sandals - Stradivarius
Bag - ZARA
Scrunshie - Glitter

x, Anna .

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229