A MIRACLE IN A JAR

Sponset produkt, men valgritt innlegg.

Crème De La Mer

De sa det var et mirakel i en krukke - en lukseriøs hudkrem som skilte seg ut fra alle andre kremer der ute.

Den magiske ingrediensen og formulaen er "Miracle Broth" og skal gjenopplive en tørr og sliten hud og etterlate den glødende og sunnere enn aldri før. Jeg var litt skeptisk i starten - 2600 kr for en krem er ikke lite og jeg hadde veldig store forventninger, for på starten føltes det bare som den originale Nivea kremen i en litt mer fancy krukke.

Jeg ga den en sjanse og har nå brukt den i over to uker. Det er en veldig tykk krem som skal være en gave til huden din. Det skriker luksus av emballasjen og skal påføres ved å ta litt av kremen, varme den mellom fingrene i noen sekunder og deretter presse kremen inn mot huden. Hele prosessen er pleiende i seg selv og det handler ikke lenger om å ta litt krem i ansiktet for så å massere det kjapt ut - her skal man gi tid til huden sin og ikke minst masse pleie.

Ved hjelp av mange gode ingredienser og spesielt Seaweed og Lime Tea ser man raskt en forandring og selv om det svir i lommeboken av å si det her, så har jeg klart å bli veldig glad i denne kremen. Jeg så en tydelig forskjell med huden min og skjønner hvorfor den er så populær og ikke minst kjent. Det jeg spesielt har lagt merke til etter å ha brukt denne kremen i noen uker er den langvarige gløden jeg har fått av den og ikke minst hvor myk huden min har blitt. Det føltes som om huden min slukket tørsten sin etter at jeg begynte å bruke Crème De La Mer og jeg kan virkelig anbefale den til deg som elsker å investere i gode og luksuriøse produkter - spesielt nå som det er vinter.

Siden den er så dyr bruker jeg den kun som en nattkrem over mitt serum som er Advanced Night Repair fra Estee Lauder. Jeg foretrekker også å bruke en ekstra tykk krem som skal være ekstra pleiende over natten slik at jeg våkner opp med en frisk og glødende hud. Denne serien har også en slags "dagkrem" som er litt lettere i konsistensen og jeg bare vet at jeg sakte men sikkert kommer til å bytte ut dagkremen jeg bruker nå med den - for dette var virkelig et mirakelprodukt.

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229