A WEEKEND IN PARIS

Å bestemme seg for å ta en helgetur til Paris er den beste avgjørelsen på lenge. Paris hadde veldig mye å by på og selv om jeg føler at 3 hele dager i denne byen var perfekt, er det fortsatt veldig mye som jeg ville se og som jeg dessverre ikke hadde tid til. På den positive siden kan jeg bruke dette som en unnskyldning for å reise dit igjen veldig snart, for som jeg skrev tidligere så ble jeg helt forelsket i byen.

Til tross for at Paris er veldig stort, klarte vi å finne et hotell og en plassering som passet oss perfekt. Vi bodde rett ved Notre-Dame i et område som heter Saint Germain, som er veldig sentralt og utrolig koselig. Gatene i området var fylt med søte cafeer, bra butikker og fantastiske restauranter. Hotellet vi bodde på heter Citadines og jeg var veldig fornøyd med det også. Ikke nok med at plasseringen var 10/10, men hotellet var veldig fint og servicen var helt super - noe som er viktig for meg når jeg er på tur i et land for første gang. Dette området og ikke minst hotellet er derfor noe jeg sterkt kan anbefale.

Dagene gikk ut på å få med seg de viktigste og typiske turistattraksjonene i Paris som Eiffeltårnet, Notre-Dame, Sacré-Coeur, Arc de triomphe, Trocadero, Pont Alexandre III, men også å shoppe på Champs-Élysées og ikke minst det luksuriøse Galeries Lafayette som nesten er et museum i seg selv, haha! Jeg fikk sett mye, men mangler fortsatt en del på listen da jeg ikke liker å henge meg så mye opp i planer når jeg er på ferie og heller go with the flow. Det er fint å legge en plan, men jeg liker å være åpen for at den også skal endres underveis fordi man må kjenne litt på hva man vil gjøre der og da - resten får jeg bare spare til neste gang.

Det viktigste var at jeg fikk ladet batteriene litt etter en veldig stressende og usikker periode, og kost meg sammen med folk jeg er glad i - det er viktig å sette av tid til det i ny og ne.

x, Anna .

Liker

Kommentarer

Hello Pariiiii

Bonjour from Pariiii!

Paris er veldig god, altså! Det som er så gøy er at jeg faktisk ikke hadde noen forventninger til denne byen og har derfor bare blitt positivt overrasket hele veien! For å være ærlig med dere så har Paris aldri vært en prioritert reisedestinasjon tidligere, men jeg kommer helt klart tilbake så fort jeg får muligheten til det - for jeg har blitt helt forelsket!

I dag er den siste dagen i denne fantastiske byen og er noe som skal nytes! Vi bestemte oss for å ta en helgetur og jeg har brukt tiden godt og fornuftig for å få med meg det viktigste og ikke minst det fineste. Hele byen er utrolig vakker og er et stort museum i seg selv!

Coat & Sweater - ZARA //Shoes - Stradivarius // Bag - H&M // Belt - GUCCI // Sunglasses - PRADA // Skirt - Random shop in Macedonia

Nå skal jeg straks ut for å shoppe litt, nyte de siste timene i Paris og faktisk møte en venninne som jeg har kjent lenge, men aldri møtt! Det hele startet på Instagram og jeg gleder meg masse til å endelig få møtt henne.

Bildedryss og tips fra denne turen kommer veldig snart - så hold dere oppdatert!

x, Anna .

Liker

Kommentarer

SOFT MONDAY

Den mørke tiden har kommet for å bli - i hvert fall for en god stund. På vei til jobb i dag tenkte jeg på at jeg virkelig kommer til å savne solen, for nå er det mørkt både til og fra jobb. Jeg husker at jeg ble skikkelig påvirket av dette forrige vinter og håper på at jeg skal klare å håndtere dette bedre i år - for the struggle var virkelig REAL. Jeg klarte så vidt å komme meg opp fra senga, liksom...

Det som faktisk er rart og ikke typisk meg, er at jeg lowkey gleder meg litt til det begynner å snø og til at byen lyses opp med all julepynten - for det er faktisk veldig koselig.

Men dere... I dag fant jeg og Kim en skikkelig koselig spot ved kontoret, som er Vinslottet. Jeg hørte mye om selve bygget, men visste ikke hva det var og at det seriøst bare er 2 minutter unna jobben min... Du skulle altså bare sett reaksjonen vår da vi gikk inn, haha! Takk og pris er det bare noen få uker siden selve bygget åpnet og sånn sett har vi ikke gått glipp av så mye. Her tror jeg det blir en sitting fremover - for noen ganger er det litt digg å sitte andre steder for å jobbe!

REKLAME

I dag hadde jeg på meg et typisk antrekk som jeg slenger på når jeg ikke vet hva jeg skal ha på: Et par boots, mom-jeans og en digg genser. Alle plaggene er fra NAKD og hvis du trenger noe nytt til høstgarderoben kan du bruke koden ANNARASMIAA20 for å få 20% på ditt neste kjøp hos www.na-kd.com. Koden varer forresten i 1 uke!

x, Anna .

Liker

Kommentarer

43

Ukens som gikk

Ukens opptur

At jeg fikk beholde jobben til tross for alt som skjedde... Det var en utrolig tøff uke som påvirket meg på alle mulige måter, men jeg ble veldig lettet da jeg til slutt fikk vite at det fortsatt finnes et live håp oppe i det hele. Jeg er veldig glad for at jeg får jobbe videre med VITA og ser frem til alle de nye mulighetene!

Ukens nedtur

Det var jo selvfølgelig konkursen som rammet hele 1300 ansatte. Det var ikke en fin opplevelse, men wow så mye jeg har lært på kun syv dager - skulle nesten ikke trodd at det var mulig! Kan vi også snakke om hvor sykt vanskelig lover, regler og skjemaer skal være?! Må det virkelig stå på en så kompliser måte?

Ukens tanke

"Aldri tro at det ikke kan skje med deg", både på godt og vondt. Det var en quote som jeg leste på Instagram og som fikk meg til å tenke veldig mye på akkurat det. Det er så enkelt for oss å si "Nei, jeg kommer aldri til å komme dit hun er" eller "Det kommer aldri til å skje med meg uansett". Slike setninger er ting vi forteller til oss selv nesten hver eneste dag og jeg synes det er så synd og samtidig farlig. Vi vet aldri hva morgendagen bringer.

Ukens sang

Det löser sej - Timbuktu
For det gjør vell alltid det, eller hurrrr?

Ukens produkt

Ugh, jeg kan ikke være den eneste som sliter med tørre lepper for tiden?! Takk og pris har jeg funnet et produkt som reddet leppene på 1-2-3! Ole Henriksen sin Lucky Pucker Lip Scrub var bare helt magisk og jeg fikk seriøst myke lepper etter kun et bruk. Jeg gikk over med balmen fra Glossier og vips så var leppene fine igjen - anbefales!

Ukens quote

"United we stand, divided we fall" - Som dere sikkert har fått med dere, så har jeg vært veldig engasjert i det som skjer i hjemlandet fortiden. Det er en hel revolusjon på gang i Libanon og jeg synes det er så vakkert å se hvordan folk uavhengig av religion, politisk syn, alder og kjønn står sammen og kjemper for sine rettigheter på en fredelig måte.

Ukens film

HUSTLERS - altså YAS!!! Jeg likte den faktisk mer enn jeg trodde og ble ikke skuffet i det hele tatt. Nå skal det faktisk mye til før selveste JLo skuffer selvfølgelig. For de av dere som ikke vet om historien, så er filmen basert på en ekte historie som handler om en gjeng kvinnelige strippere som forteller om hvordan de lurte rike menn etter at de sluttet å besøke klubbene etter finanskrisen. De tjente selvfølgelig rått på det, men historien er virkelig noe for seg selv!

x, Anna .

Liker

Kommentarer

Monday's are just mini new year's

At mandager er en ny og blank start er det første jeg sa til meg selv da jeg sto opp i dag.

Det er viktig å minne seg selv på at mentalitet nesten har alt å si. Hvis du virkelig bestemmer deg for å ha en bra dag og se positivt på alt som kommer din vei, så skal det mye til før du ikke får til det (snakker faktisk av erfaring).

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg er i en litt tøff periode, til tross for at jeg har fått et nytt jobbtilbud og at det nye selskapet ønsker å ha meg med på laget. Det er noe med at noen ting her og der er usikkert, og hvis det er en ting jeg hater så er det å ikke vite hva som skjer de neste månedene når det kommer til hendelser som kan ha en stor påvirkning på mitt liv. Man kan selvfølgelig ikke ha kontroll over alt - likevel er det er digg å noen ganger late som om man kan det - hvis du skjønner hva jeg mener?

For å være helt ærlig med dere så gleder jeg meg bare til dette året er ferdig, for det har virkelig ikke vært det beste og jeg kan både skylde på meg selv og andre ting jeg ikke har hatt makten over. Samtidig er det noe med å ikke bestemme seg for hvordan resten av året skal se ut, for jeg vet ikke hvordan det ender og det gjelder bare å ta dag for dag og gjøre det beste ut av hver eneste mulighet. Plutselig er det en liten handling som kan snu om på det hele, hvem vet?

… men dere, nok av mine dype Drake-tanker. I skrivende stund er jeg på vei hjem for å bake noe digg før jeg får besøk av noen herlige venninner - jeg tenker kanskje gulrotkake som er min favoritt, mmm! Mitt beste tips er faktisk å lage planer på den dagen man gruer seg mest til og som for de fleste, inkludert meg selv, er selve mandagen. Man trenger ikke vente til selveste helgen før man gjør noe gøy!

x, Anna .

Liker

Kommentarer

KONKURS

På mandag fikk vi sjokknyheten. Vita er begjært konkurs.

Denne uken har vært utrolig tøff og det der derfor dere ikke har hørt så mye av meg. Beskjeden vi fikk var ikke lett å fordøye, spesielt ikke når du føler at du var så godt i gang og ikke minst hadde drømmejobben.

Det som gjør det hele så vanskelig er at ingen så den komme. Jeg så den ikke komme, selv om jeg visste at ting var litt vanskelig og at jeg var på vei inn til en bedrift med tøffe utfordringer. Selv om det er trist nå, har jeg bestemt meg for å ta imot mine egne tips – de ordene jeg alltid forteller mine venner for å løfte dem opp igjen, og det er at alt skjer av en grunn. Etter en del tanker og ikke minst venting, ble VITA kjøpt opp og idag fikk jeg vite om jeg får fortsette veien videre med VITA eller ikke, etter en lang vei med Cosmetic Group. 1300 personer var rammet av denne situasjonen og jeg er utrolig glad for å si at jeg skal fortsette veien videre med VITA, men med et nytt selskap.

I løpet av veldig kort tid har jeg sett og erfart hvordan man skal håndtere vanskelige utfordringer, jeg har fått mye ansvar som jeg har fått utviklet meg gjennom og jeg har gått utenfor komfortsonen som igjen har gjort at jeg har vokst mye, gjennom veldig kort tid. Viktigst av alt har jeg fått muligheten til å jobbe med fantastiske mennesker som jeg kommer til å savne hver eneste dag. Til tross for alt, er jeg glad for at jeg har fått enda en erfaring – både på godt og vondt. Jeg er ung og jeg setter pris på hver eneste lærdom som kommer min vei og kan ikke annet enn å ta tak i situasjonen og gjøre det beste ut av det. I går tenkte jeg «Shit, for en dårlig avslutning på året», men i dag har jeg snudd om på det hele, valgt å være takknemlig og kun se fremover. Reisen med både VITA og LOCO har vært helt magisk og jeg er stolt av å ha vært en del av Cosmetic Group, uansett hvordan utfallet ble.

Tusen takk for alle meldinger - nå gjelder det bare å se fremover og starte med blanke ark.

x, Anna .

  • WORK

Liker

Kommentarer