A WEEKEND IN PARIS

Å bestemme seg for å ta en helgetur til Paris er den beste avgjørelsen på lenge. Paris hadde veldig mye å by på og selv om jeg føler at 3 hele dager i denne byen var perfekt, er det fortsatt veldig mye som jeg ville se og som jeg dessverre ikke hadde tid til. På den positive siden kan jeg bruke dette som en unnskyldning for å reise dit igjen veldig snart, for som jeg skrev tidligere så ble jeg helt forelsket i byen.

Til tross for at Paris er veldig stort, klarte vi å finne et hotell og en plassering som passet oss perfekt. Vi bodde rett ved Notre-Dame i et område som heter Saint Germain, som er veldig sentralt og utrolig koselig. Gatene i området var fylt med søte cafeer, bra butikker og fantastiske restauranter. Hotellet vi bodde på heter Citadines og jeg var veldig fornøyd med det også. Ikke nok med at plasseringen var 10/10, men hotellet var veldig fint og servicen var helt super - noe som er viktig for meg når jeg er på tur i et land for første gang. Dette området og ikke minst hotellet er derfor noe jeg sterkt kan anbefale.

Dagene gikk ut på å få med seg de viktigste og typiske turistattraksjonene i Paris som Eiffeltårnet, Notre-Dame, Sacré-Coeur, Arc de triomphe, Trocadero, Pont Alexandre III, men også å shoppe på Champs-Élysées og ikke minst det luksuriøse Galeries Lafayette som nesten er et museum i seg selv, haha! Jeg fikk sett mye, men mangler fortsatt en del på listen da jeg ikke liker å henge meg så mye opp i planer når jeg er på ferie og heller go with the flow. Det er fint å legge en plan, men jeg liker å være åpen for at den også skal endres underveis fordi man må kjenne litt på hva man vil gjøre der og da - resten får jeg bare spare til neste gang.

Det viktigste var at jeg fikk ladet batteriene litt etter en veldig stressende og usikker periode, og kost meg sammen med folk jeg er glad i - det er viktig å sette av tid til det i ny og ne.

x, Anna .

Liker

Kommentarer

Hello Pariiiii

Bonjour from Pariiii!

Paris er veldig god, altså! Det som er så gøy er at jeg faktisk ikke hadde noen forventninger til denne byen og har derfor bare blitt positivt overrasket hele veien! For å være ærlig med dere så har Paris aldri vært en prioritert reisedestinasjon tidligere, men jeg kommer helt klart tilbake så fort jeg får muligheten til det - for jeg har blitt helt forelsket!

I dag er den siste dagen i denne fantastiske byen og er noe som skal nytes! Vi bestemte oss for å ta en helgetur og jeg har brukt tiden godt og fornuftig for å få med meg det viktigste og ikke minst det fineste. Hele byen er utrolig vakker og er et stort museum i seg selv!

Coat & Sweater - ZARA //Shoes - Stradivarius // Bag - H&M // Belt - GUCCI // Sunglasses - PRADA // Skirt - Random shop in Macedonia

Nå skal jeg straks ut for å shoppe litt, nyte de siste timene i Paris og faktisk møte en venninne som jeg har kjent lenge, men aldri møtt! Det hele startet på Instagram og jeg gleder meg masse til å endelig få møtt henne.

Bildedryss og tips fra denne turen kommer veldig snart - så hold dere oppdatert!

x, Anna .

Liker

Kommentarer

SOFT MONDAY

Den mørke tiden har kommet for å bli - i hvert fall for en god stund. På vei til jobb i dag tenkte jeg på at jeg virkelig kommer til å savne solen, for nå er det mørkt både til og fra jobb. Jeg husker at jeg ble skikkelig påvirket av dette forrige vinter og håper på at jeg skal klare å håndtere dette bedre i år - for the struggle var virkelig REAL. Jeg klarte så vidt å komme meg opp fra senga, liksom...

Det som faktisk er rart og ikke typisk meg, er at jeg lowkey gleder meg litt til det begynner å snø og til at byen lyses opp med all julepynten - for det er faktisk veldig koselig.

Men dere... I dag fant jeg og Kim en skikkelig koselig spot ved kontoret, som er Vinslottet. Jeg hørte mye om selve bygget, men visste ikke hva det var og at det seriøst bare er 2 minutter unna jobben min... Du skulle altså bare sett reaksjonen vår da vi gikk inn, haha! Takk og pris er det bare noen få uker siden selve bygget åpnet og sånn sett har vi ikke gått glipp av så mye. Her tror jeg det blir en sitting fremover - for noen ganger er det litt digg å sitte andre steder for å jobbe!

REKLAME

I dag hadde jeg på meg et typisk antrekk som jeg slenger på når jeg ikke vet hva jeg skal ha på: Et par boots, mom-jeans og en digg genser. Alle plaggene er fra NAKD og hvis du trenger noe nytt til høstgarderoben kan du bruke koden ANNARASMIAA20 for å få 20% på ditt neste kjøp hos www.na-kd.com. Koden varer forresten i 1 uke!

x, Anna .

Liker

Kommentarer

SIMPLE, CHIC & COMFY

Wii - det er endelig helg! Denne uken har gått så sinnsykt fort, men samtidig har det vært veldig mye å gjøre! På helgens planer står det alt fra bursdagsfeiring, kino med venner, mat, fotball og ikke minst masse tid for meg selv slik at jeg kan ta igjen all søvnen jeg ikke fikk i løpet av uken, haha! Jeg fungerer virkelig ikke uten søvn.

Anyway, her har dere gårsdagens antrekk som jeg fikk mange spørsmål om på Instagram! For tiden har jeg holdt de fleste antrekkene mine simple, chic & comfy - det er egentlig slik jeg ønsker å ha det hele tiden og som jeg alltid sier: Komfortabelt trenger ikke å bety kjedelig!

OUTFIT DETAILS:
Trousers & Shoes - Stradivarius
Knit - BikBok
Biker Jacket - ZARA
Sunglasses - Old Celine
Bag - Gucci

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

HECTIC WEDNESDAY

Onsdager er for meg den offisielle møte-dagen og ikke minst den aller hektiske dagen i uken. Bare i dag har jeg vært gjennom fire møter på jobb i tillegg til et spennende intervju som jeg gleder meg til å dele med dere. Vi snakket om et veldig viktig tema som jeg mener fortjener enda mer oppmerksomhet i dagens samfunn - spesielt bransjen jeg jobber og er i. Når jeg kan dele denne artikkelen med dere er jeg ikke helt sikker på, men dere hører helt sikkert fra meg veldig snart!

I skrivende stund sitter jeg på sofaen og hviler litt før jeg må løpe ut døra igjen. Jeg skal nemlig på et event med Oasis for å sjekke ut de fine nyhetene som har kommet i butikk og selv om jeg er sliten gleder jeg meg masse til det! Jeg kommer sikkert til å dele masse fra eventet så om du vil bli med er det bare å følge med på my story!

OUTFIT DETAILS:

T-shirt & Jeans - ZARA
Knit - Gina Tricot
Shoes - Stradivarius
Bag - Gucci
Glasses - Kate Spade
Earrings - Glitter

På dager som dette liker jeg å holde det så komfortabelt som mulig og jeg går som regel med de mest streatchy jeansene jeg eier - med mye sitting må jeg ha på noe behagelig! Omg, når jeg er inne på stretchy jeans så må jeg bare nevne at ZARA har verdens beste og mest komfortable jeans i verden - i hvert fall for petite jenter som meg! For alle som tidligere har klippet alle jeansene sine så er dette en blessing, da disse stopper rett over ankelen og sitter som et skudd :´)
Thank me later bbygirl.


xx, Anna .

Liker

Kommentarer

FEELS LIKE SUMMER

Jeg kan ikke være den eneste som i hele dag har gått rundt og trodd at det er mandag?! Jeg har i hvert fall en skikkelig mandagsfølelse på denne tirsdagen og startet dagen på kontoret - ferien er jo over og de fleste inkludert meg selv er back on track og tilbake til de gode og gamle rutinene. Jeg hadde ikke takket nei til flere fri dager, men kjenner at det er litt digg å være tilbake også! Sola skinner i hvert fall fortsatt over Oslo og jeg har en skikkelig sommerfølelse i hele kroppen! Planen for i dag er å nyte disse varmegradene og solstrålene fullt ut, da det er meldt et grått og vått vær resten av uken - huff...

Jeg har som sagt tatt frem lettere plagg og sommerkjoler og er så glad for at jeg endelig kan bruke dette igjen! Jeg kjøpte denne nydelige beige kjolen fra Dubai og har her stylet den med en suede biker jakke og toppet det hele med et par sko og en veske som gir en skikkelig sommervibe!

OUTFIT DETAILS

Dress - Random stand in Dubai
Biker Jacket - ZARA
Shoes - Stradivarius
Bag - ZARA

xx, Anna .

Liker

Kommentarer