EN BEDRE MANDAG

Dette må ha vært en av de bedre mandagene - i hvert fall for en stund. Ukene som gikk var veldig usikre og en ren berg-og-dal-bane - spesielt når det kommer til jobbfronten. På den positive siden har jeg nå signert en ny kontrakt med det nye selskapet som har kjøpt opp VITA og jeg kjenner at jeg endelig er back on track igjen. Det er noe med å ha den sikkerheten og føle at man kan puste lettet ut og starte med blanke ark, og det skal jeg gjøre fra og med denne uken.

Det beste med dagen må selvfølgelig også være at den har vært fylt med mote, kunst, mangfold, musikk og fantastiske mennesker. Etter jobb dro jeg direkte til lanseringsfesten til den nyeste utgaven av YPPĒ-magasinet, som jeg er utrolig stolt og takknemlig over å være en del av. Nicole (@ms.rafiki) og hennes team hadde satt sammen et fantastisk event som var vellykket på alle mulige måter og som jeg ble utrolig inspirert av, og ikke for å glemme den ikoniske utgaven som mater både sjel og sinn. Hvis du enda ikke har kjøpt utgaven, så vet jeg ikke hva du venter på.

Dagen har med andre ord vært veldig lang, men samtidig herlig! Nå ska jeg kose meg sammen med familien, klister meg fast i sofakroken og nyyyte en kopp med te, mmm!

Den diggeste jakken fra @Urban.Pioneers

Mitt intervju med YPPĒ

Flinkeste Lamia Be - sjekk hun ut på insta @lamia.be

Slapp av det er Tøyen-Cola :)

x, Anna .

Liker

Kommentarer

Q&A

HVORDAN VIL DU BESKRIVE FORHOLDET DITT MED MOREN DIN?
Mamma fikk meg da hun kun var 20 år gammel og på bakgrunn av dette har vi et veldig spesielt forhold. Vi har på en måte vokst opp og lært mye på veien sammen, både om hverandre og livet generelt. Jeg vil si at vi har et veldig sterkt og unikt bånd og uansett om vi krangler eller er uenig så vet begge to innerst inne hvor vi har hverandre. Det som gjør at båndet er så unikt og sterkt er også fordi hun har oppdratt meg alene fra da jeg var 1 år gammel og det har på en måte vært oss to mot verden. For meg er hun en mor, far, bestevenn og søster - og jeg tror det beskriver forholdet på den beste måten.


HVOR FÅR DU INSPIRASJONEN DIN FRA?
Haha, jeg får dette spørsmålet hver gang jeg har en Q&A! Inspirasjonen min får jeg fra veldig mange forskjellige steder. Instagram er selvfølgelig en hovedkilde, men også alle omgivelsene rundt meg. Jeg blir veldig inspirert av å være blant mennesker, gå rundt i byen og egentlig bare holde meg oppdatert på trendene!


OBSESSED MED DEG OG STILEN DIN - TRENGER NOEN TIPS TIL OUTFIT TIL EN KALD NORSK VINTER!
Så utrolig hyggelig å høre - tusen takk! Det aller beste tipset er faktisk å investere i ordentlig ullundertøy, slik at du enklere kan sette sammen antrekket utenom å tenke så mye på at resten må være så varmt, haha! Ellers pleier om vinteren å fokusere mye på digge og store gensere, samt flared bukser som jeg faktisk kan bruke over undertøyet nevnt ovenfor… Tro det eller ei, men jeg ofrer ikke kulde for mote lenger - nå gjelder det bare å finne en balanse, haha! Anyways, det blir selvfølgelig mange vinter outfits med tiden som kommer - så hold deg oppdatert :D


TIPS TIL Å ØVE PÅ EKSAMEN INNEN 3 UKER?
Glem søvn, et sosialt liv og utseende - nei da, haha! Vi har alle tatt et skippertak en gang i blant og mitt beste tips i dette tilfellet er å finne et fast mønster med tidligere eksamensoppgaver. Hva er det som alltid kommer? Hva er kjernen i faget? Hvilket emne i dette faget kan jeg flette inn, uansett hva jeg blir spurt om? Du vil nesten alltid finne et mønster som gjentar seg også vil det selvfølgelig ikke skade å lese oppsummeringer for hvert eneste emne - Lykke til!


ER DU I ET FORHOLD?
Med Chips. Jeg elsker chips.


JEG LIKER IKKE UTDANNING OG KLARER IKKE SKOLEOPPLEGG. MÅ MAN UTDANNE SEG FOR Å VÆRE VELLYKKET I LIVET OG «FÅ DET TIL»?
Dette er et veldig spennende spørsmål som jeg ofte har diskutert, spesielt med mamma som er en lærer. Mitt syn på dette er at det ikke finnes en fasit på hvordan man blir vellykket i livet, men at det heller finnes noen sikre utveier man kan ta for å igjen sikre at man skal ha det komfortabelt både økonomisk og på den personlige fronten.

Skoleveien er ikke like enkel for alle og det er ikke rart av utrolig mange studenter dropper ut hvert eneste år. Dessverre har samfunnet nesten blitt lagt opp for at du er avhengig av "papirer" for å enklere kunne skaffe de en jobb som gir deg en god inntekt og ikke minst status, for de som ønsker det. Om dette er rettferdig eller ikke er en helt annen diskusjon, for det finnes mange flinke mennesker der ute som vet hva de driver med, men som igjen blir sluknet av karakterer og deres vanskeligheter for å samarbeide med et såkalt skolesystem.

Du trenger ikke høyere utdanning for å klare det eller i det hele tatt bli vellykket, men vi kan ikke se bort ifra av at disse papirene gjør veien enklere og klarere for noen mennesker, fordi man bærer på dokumentasjon som viser at man er kvalifisert innenfor et spesifikt felt. Samtidig har jeg møtt på flere dyktige mennesker som droppet ut av videregående og som likevel klarte å få seg en jobb som krever høyere utdanning - her er det altså deres lyst, engasjement og interesser som tar over og som gjør de til enda viktigere kandidater enn de med kun A i snitt. Jeg har faktisk selv vært i kontakt med flere arbeidsgivere som er mer interessert i hva du har fått til, enn hvilken karakter du fikk på Bacheloroppgaven din - og det er jo med på å løfte håpet, eller hva?

Siden jeg gikk inn på det med interesser, vil jeg gjerne utdype meg mer her. Da jeg hadde denne diskusjonen med mamma sa jeg rett ut "Hvis jeg var flink i fotball, hadde fin stemme eller for eksempel var en flink designer hadde jeg lett droppet ut av skolen for å følge etter interessen min - for i bunn og grunn går jeg kun på skole fordi jeg til slutt skal få penger ut av det og hvis jeg kan få penger gjennom å yte min interesse, hvorfor skal jeg da være bundet av et skolesystem?".
Dette tar meg igjen inn på det med at utdanning ikke kun er fasiten for et "vellykket liv". Hvis du ikke klarer å være en del av skolesystemet så anbefaler jeg deg heller å tenke litt på hva dine interesser er og hvordan du kan bruke dette til å vokse? Se bort ifra skole og tenk mer på hvordan du kan utvikle deg selv gjennom ting du liker og ikke minst brenner for og hvordan du kan bruke akkurat dette for finne et yrke eller et felt som passer for akkurat deg.

Sist men ikke minst så vil jeg minne deg på at det ikke finnes en definisjon på et "vellykket liv" det er kun du som definerer dette for deg selv, og utdanning, yrke, inntekt og status har ingenting med å "ha fått det til" å gjøre. Dette var et veldig langt svar, men jeg håper det hjalp litt <3


HVILKE SNEAKERS KAN DU ANBEFALE TIL VINTEREN?
Det er så vidt vindt vintersko er nok for dette været, haha! Om du absolutt vil bruke sneakers på denne tiden av året (noe jeg selv gjør) så anbefaler jeg de gode gamle Nike Air Force. De har en tykk såle og materialet tåler en del.


HVORDAN VIL DU BESKRIVE STILEN DIN?
Uhh - vanskelig spørsmål, men jeg vil si den er chic, sporty og komfortabel.


HVILKE HUDPRODUKTER BRUKER DU? DU HAR SÅ FIN HUD!
Thank you! Jeg kommer snart med en oppdatert hudpleierutine, da jeg har byttet ut mange produkter i løpet av den siste tiden - stay tuned!


ER DU FØDT I NORGE?
Yes, jeg er både født og oppvokst i Norge, men bodde i Libanon fra da jeg var 1-3 år, før jeg og mamma flyttet tilbake hit.


HVA ER DITT BESTE TIPS FOR Å KOMME OVER KJÆRLIGHETSSORG?
Dette er et veldig vanskelig spørsmål fordi det er så forskjellig fra person til person, men jeg tror veldig på skjebnen og mitt beste tips er egentlig bare å tenke på at det som skjer er for ditt eget beste og at alt som er ment for deg ikke vil "miste" deg, uansett hva. Det er lettere sagt, enn gjort i vanskelige situasjoner som et brudd, men alt vil gi mening tilslutt. Hold ut, pust og tenk kun på deg selv.


HVORDAN REDIGERER DU BILDENE DINE PÅ INSTAGRAM?
Jeg bruker kun VSCO for å redigere bildene mine og bruker filteret som heter A4. I tillegg til å legge på litt filter pleier jeg å leke meg frem med lysstyrken og kontrastene. VSCO er den beste redigerings-appen for redigering og jeg har ikke funnet noe som fungerer bedre enn den.


HVA SYNES DU OM AT INSTAGRAM HAR FJERNET LIKES?
Som jeg nevnte på Insta så er jeg ikke helt sikker på hva jeg mener om dette. Jeg føler på en måte at jeg både er for og imot på bakgrunn av mange forskjellige ting. Hovedgrunnen med dette er jo for å redusere at spesielt unge jenter skal sammenlikne likes og bli påvirket av dette, men samtidig er jeg usikker på om det er her "løsningen" ligger når det kommer til mental helse og påvirkningen av dette gjennom Sosiale-Medier. Det er så veldig mange andre faktorer som spiller en stor rolle på de ulike plattformene og det er ikke kun like-knappen som er med på å gjøre verden til et bedre sted. Instagram vil også at folk skal tenke mer på det kreative og hva de virkelig ønsker å legge ut, utenom at frykten for å få "lite likes" skal ha noe å si - og sånn sett liker jeg tanken.


HVA ØNSKER DU DEG TIL JUL?
Jeg ønsker meg ingenting til jul og har faktisk tatt avstand fra gaver når det kommer til den feiringen. Jeg synes gaver er koselig, men det blir så feil fokus og så mye overdrivelser når det kommer til dette… Så svaret mitt må her bli «fred i verden», lol.


NÅR SKAL DU FLYTTE INN TIL LEILIGHETEN DIN OG KJØPTE DU DEN SELV?
Forhåpentligvis er prosjekt ferdig i 2021 1.kvartal, og jeg satser på å flytte inn da. Jeg tok opp lån og kjøpte leiligheten selv, men har mamma som «sikkerhet i bolig» og som hjalp veldig, da det ikke er like enkelt å kjøpe alene per dags dato…

x, Anna .

Liker

Kommentarer

A WEEKEND IN PARIS

Å bestemme seg for å ta en helgetur til Paris er den beste avgjørelsen på lenge. Paris hadde veldig mye å by på og selv om jeg føler at 3 hele dager i denne byen var perfekt, er det fortsatt veldig mye som jeg ville se og som jeg dessverre ikke hadde tid til. På den positive siden kan jeg bruke dette som en unnskyldning for å reise dit igjen veldig snart, for som jeg skrev tidligere så ble jeg helt forelsket i byen.

Til tross for at Paris er veldig stort, klarte vi å finne et hotell og en plassering som passet oss perfekt. Vi bodde rett ved Notre-Dame i et område som heter Saint Germain, som er veldig sentralt og utrolig koselig. Gatene i området var fylt med søte cafeer, bra butikker og fantastiske restauranter. Hotellet vi bodde på heter Citadines og jeg var veldig fornøyd med det også. Ikke nok med at plasseringen var 10/10, men hotellet var veldig fint og servicen var helt super - noe som er viktig for meg når jeg er på tur i et land for første gang. Dette området og ikke minst hotellet er derfor noe jeg sterkt kan anbefale.

Dagene gikk ut på å få med seg de viktigste og typiske turistattraksjonene i Paris som Eiffeltårnet, Notre-Dame, Sacré-Coeur, Arc de triomphe, Trocadero, Pont Alexandre III, men også å shoppe på Champs-Élysées og ikke minst det luksuriøse Galeries Lafayette som nesten er et museum i seg selv, haha! Jeg fikk sett mye, men mangler fortsatt en del på listen da jeg ikke liker å henge meg så mye opp i planer når jeg er på ferie og heller go with the flow. Det er fint å legge en plan, men jeg liker å være åpen for at den også skal endres underveis fordi man må kjenne litt på hva man vil gjøre der og da - resten får jeg bare spare til neste gang.

Det viktigste var at jeg fikk ladet batteriene litt etter en veldig stressende og usikker periode, og kost meg sammen med folk jeg er glad i - det er viktig å sette av tid til det i ny og ne.

x, Anna .

Liker

Kommentarer

DUBAI BY NIGHT

Vi koser oss så mye i Dubai og til nå har vi valgt å holde det ganske spontant og chill med planene. Igår startet vi som sagt dagen på stranda og dro senere ut for å utforske CityWalk og La Mer som var to helt nydelige steder - altså jeg har enda ikke sett noe her som ikke er fint her! Best av alt avsluttet vi kvelden med noen burgere på SALT og var noe jeg har ventet lenge på. Jeg er en skikkelig burger person og hadde hørt så mye om disse og kan med hånda på hjertet si at det er worth all the hype - for dette er de minste, men diggeste burgerne jeg noen gang har smakt!


Gårsdagens antrekk var denne kjolen fra ZARA som jeg stylet med et hvitt belte rundt midjen sammen med et par matchende kitten heels - enkelt, behagelig og chic!

Fremover blir det litt mer av planer - for det er mange steder vi vil besøke og mye vi vil oppleve. I dag skal vi til et av verdens største shoppingsentere, nemlig Dubai Mall.

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

HELLO DUBAI

Lite søvn, men masse energi beskriver gårsdagen helt perfekt. Vi landet ganske tidlig og var litt slitne etter en lang flytur, men ønsket fortsatt å utnytte dagen så godt vi kunne. Det første vi gjorde etter å ha levert koffertene til hotellet var å finne et sted vi kunne spise og endte opp med skikkelig digg lunsj langs strandkanten på JBR. Denne lunsjen var en god start og ikke minst et godt tegn på at vi kommer til å spise mye godt og bra her – mmmm...
Etter hvert gikk vi tilbake til hotellrommet med den FINESTE utsikten mot Jumeria Marina og hvilte litt før vi satte kursen mot Burj Khalifa som er mye høyere enn det jeg trodde, haha! Vi satte oss på en veldig søt libanesisk restaurant som heter Zahr El-Laymoun og nøt både utsikten og musikken av den populære fontenen. Med tre overtrøtte jenter ble det mildt sagt mye latter og allerede gode minner skapt fra første dagen i dette landet.

Nå skal vi straks sette kuren mot stranda og endelig bade og ikke minst sole oss. Senere vet vi ikke helt enda hva vi skal og tenker bare å ta det på sparket – denne ferien er det en ting som er i fokus og det er å slappe av.

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

PREPARE FOR TAKEOFF

Hvis det er en ting jeg har skikkelig behov for akkurat nå så er det en ferie - og ikke en hvilken som helst ferie, men en varm en. Dette er den første vinteren hvor jeg ikke er student og jeg ble virkelig slått av vinterdepresjonen. Jeg har aldri vært så demotivert som jeg er nå og jeg må bare komme meg vekk for å lade opp energien og ikke minst humøret igjen!

Etter en hektisk periode er det endelig på tide med ferie som jeg har gledet meg kjempe masse til! Istedenfor å vente på sommeren har jeg heller valgt å reise til den og det blir så digg å koble helt av og nyte varmen som jeg har savnet. Jeg Sommi og Vanessa setter nemlig kursen mot Dubai og ser skikkelig frem til det! Det blir så digg å være på stranda hver enste dag, nyte god mat, shoppe og ikke minst møte noen familiemedlemmer igjen!

Vi blir der i 10 dager og har så mye morsomt på planen - and guess what; jeg skal VLOGGE hele turen! Dette blir min aller første reisevlogg og det blir veldig gøy å sjekke ut om jeg liker det eller ikke. Jeg tenker uansett at det er et fint minne å ha og ikke minst noe som blir gøy å dele med dere da mange har etterspurt vlogs.


Vi har en 8 timers flytur i vente og når det kommer til antrekket liker jeg alltid å holde det komfortabelt, men samtidig stilig. Jeg gikk for en beige tracksuit fra VisionaryOutfit og stylet den med noen gullsmykker, et par hvite sneakers og en skinjakke - og best av alt så matcher jeg med bestie! Anyway, vi har nettopp sjekket inn, shoppet litt på Duty Free og venter kun på å boarde. Dubai here we come!

xx, Anna .

Liker

Kommentarer