Hello Pariiiii

Bonjour from Pariiii!

Paris er veldig god, altså! Det som er så gøy er at jeg faktisk ikke hadde noen forventninger til denne byen og har derfor bare blitt positivt overrasket hele veien! For å være ærlig med dere så har Paris aldri vært en prioritert reisedestinasjon tidligere, men jeg kommer helt klart tilbake så fort jeg får muligheten til det - for jeg har blitt helt forelsket!

I dag er den siste dagen i denne fantastiske byen og er noe som skal nytes! Vi bestemte oss for å ta en helgetur og jeg har brukt tiden godt og fornuftig for å få med meg det viktigste og ikke minst det fineste. Hele byen er utrolig vakker og er et stort museum i seg selv!

Coat & Sweater - ZARA //Shoes - Stradivarius // Bag - H&M // Belt - GUCCI // Sunglasses - PRADA // Skirt - Random shop in Macedonia

Nå skal jeg straks ut for å shoppe litt, nyte de siste timene i Paris og faktisk møte en venninne som jeg har kjent lenge, men aldri møtt! Det hele startet på Instagram og jeg gleder meg masse til å endelig få møtt henne.

Bildedryss og tips fra denne turen kommer veldig snart - så hold dere oppdatert!

x, Anna .

Liker

Kommentarer

SOFT MONDAY

Den mørke tiden har kommet for å bli - i hvert fall for en god stund. På vei til jobb i dag tenkte jeg på at jeg virkelig kommer til å savne solen, for nå er det mørkt både til og fra jobb. Jeg husker at jeg ble skikkelig påvirket av dette forrige vinter og håper på at jeg skal klare å håndtere dette bedre i år - for the struggle var virkelig REAL. Jeg klarte så vidt å komme meg opp fra senga, liksom...

Det som faktisk er rart og ikke typisk meg, er at jeg lowkey gleder meg litt til det begynner å snø og til at byen lyses opp med all julepynten - for det er faktisk veldig koselig.

Men dere... I dag fant jeg og Kim en skikkelig koselig spot ved kontoret, som er Vinslottet. Jeg hørte mye om selve bygget, men visste ikke hva det var og at det seriøst bare er 2 minutter unna jobben min... Du skulle altså bare sett reaksjonen vår da vi gikk inn, haha! Takk og pris er det bare noen få uker siden selve bygget åpnet og sånn sett har vi ikke gått glipp av så mye. Her tror jeg det blir en sitting fremover - for noen ganger er det litt digg å sitte andre steder for å jobbe!

REKLAME

I dag hadde jeg på meg et typisk antrekk som jeg slenger på når jeg ikke vet hva jeg skal ha på: Et par boots, mom-jeans og en digg genser. Alle plaggene er fra NAKD og hvis du trenger noe nytt til høstgarderoben kan du bruke koden ANNARASMIAA20 for å få 20% på ditt neste kjøp hos www.na-kd.com. Koden varer forresten i 1 uke!

x, Anna .

Liker

Kommentarer

FAMILY SUNDAY

For meg er søndager skapt for å kose seg hjemme sammen med familien eller et par gode venner - og var akkurat det dagen min gikk ut på.

I dag fikk jeg og familien besøk av pappa og gjengen som kom over for middag og for å tilbringe en koselig ettermiddag sammen med oss. Jeg er utrolig takknemlig for at bokstavelig talt hele familien kan samles på den måten, til tross for at foreldrene mine er skilt. Det er ikke alltid det er like enkelt å holde kontakten i slike situasjoner, noe som selvfølgelig er forståelig. Samtidig er jeg veldig glad for at vi fortsatt klarer å ha det båndet og at skilte foreldre aldri har vært et problem, helt siden jeg var liten.

I dag drev vi faktisk å lo av at jeg introduserte Adam (min bror) til Hani (også min bror) som "Broren til søstera di" - haha! Når jeg en gang snakket litt om familien min til en kollega sa hun "Oi, dere er en skikkelig modern family altså" - jeg lo litt da, men egentlig er det bare veldig koselig.

Her har du i hvert fall et lite bildedryss av en utrolig bra søndag, tilbrakt med de menneskene som betyr mest for meg.

Resten av søndagen skal gå ut på å planlegge den kommende uken, slik at jeg slipper å bli stressa (forhåpentligvis). Jeg reiser jo også på fredag og må få planlagt den turen litt mer detaljert og hvis du har noen gode Paris Tips er det bare å legge igjen en kommentar under - det hadde jeg satt skikkelig stor pris på!

x, Anna .

Liker

Kommentarer

MY FAVORITE WINTER BEAUTY PRODUCTS

Inneholder sponsede produkter

Hallo fininger!

Jeg håper dere har hatt en fantastsik julefeiring og ikke minst ferie! Som dere sikkert har fått med dere så har det vært litt stille her inne og det er rett og slett fordi jeg trengte en liten pause selv og ville nyte ordentlig kvalitetstid sammen med familien. I løpet av de siste dagene har jeg både vært i Oslo og Fagerstrand og bokstavelig ikke gjort noe annet enn å være sammen med familien min. Selv om det er noen dager igjen av ferien kan jeg si at jeg er back on track med fulladede batterier - Jeg er skikkelig motivert og gleder meg til å oppdatere denne bloggen mye fremover.

Nå er det en veldig god stund siden jeg har delt noen favoritt produkter med dere og endelig har jeg klart å samle noen gode produkter som er verdt å anbefale! Denne gangen bestemte jeg for å gjøre det på en litt annerledes måte og spilte heller inn en video isteden for å legge ut et innlegg som jeg ellers har gjort. Personlig synes jeg det er mye morsommere å snakke om disse produktene slik jeg gjør her, men ønsker selvfølgelig å vite hva dere foretrekker.

Jeg hadde planer om spille inn denne videoen for en stund siden, men det var helt umulig da jeg var syk og så vidt hadde stemme.. Anyways babes, videoen ligger nå ute hvor jeg snakker om mange gode produkter som har vært livreddere den siste perioden og spesielt i vinter. Jeg vil også at dere skal vite at noen av disse er sponset, men at det er langt ifra hvorfor jeg snakker om disse. Dette er min ærlige mening om produktene og jeg har selv valgt ut hva jeg skal snakke om i denne videoen. En annen ting jeg vil at dere skal vite er at jeg aldri hadde anbefalt dere noe som jeg ikke liker eller står for - enjoy babes!

VIL DU AT JEG SKAL DELE MINE FAVORITT PRODUKTER GJENNOM ET INNLEGG ELLER EN VIDEO?

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

The Last Touch

I samarbeid med Glitter

Jeg angrer virkelig ikke på at jeg klippet meg kort, selv om jeg nesten var sikker på at jeg skulle bli det. Man kan gjøre så mye mer med kort hår og det blir så lekent i forhold til et langt som bare henger der. Min siste obsession etter at jeg klippet håret er faktisk hårpynt og spesielt spenner! Jeg har nettopp begynt å bruke det og liker det så godt! Før var dette noe jeg aldri kunne vurdere å gå med, men jeg har nok endret mening der. Noen spenner kan gi en utrolig søt og feminin look og jeg elsker å kombinere dem med litt bølger i håret.

I går tok jeg turen innom Glitter for å plukke ut litt Hair Accessories og ble helt forelsket i utvalget de hadde. Jeg valgte mange forskjellige spenner som kan passe til forskjellige antrekk og anledninger og tenkte å vise dere noen av dem her! Det jeg likte aller best med spenner er at de virkelig kan være en redning på bad hair days.

Det er veldig kult å kombinere flere spenner sammen og jeg har her gått for to spenner i gull-og bruntoner. Altså disse to fargene sammen er noen av det fineste og jeg elsket hvor bra de så ut på min hårfarge. Ved å mix´e og match´e kan man også skape en skikkelig statement look og her er det bare å slippe kreativiteten løs!

Ahhh, disse perle-spennene er mine favoritter! De er klassiske, stilrene og passer med absolutt alt. Jeg fikk også høre at de er bestselgere på Glitter og skjønner virkelig hvorfor! Det kan fort bli veldig "søtt" med perler, men her har jeg valgt å ha mye volum og bølger i håret for å skape en litt rocka look med et søtt preg.

Jeg elsker alt som skinner og som er strass og får skikkelig New Years Eve Vibes av denne her!

Og ja, dere vet jeg elsker gull detaljer - kan vi bare snakke om hvor BOMB denne spennen er? Jeg føler meg som en gresk gudinne i den, haha jk - MEN skjønner du hva jeg mener? i LOVE!

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

CHRISTMAS VIBES

Hallo alle fine!

Aller først, beklager så mye for en veldig dårlig oppdatering den siste perioden. Jeg har hatt influensa og vært sengeliggende i flere dager og det var virkelig bad timing. Jeg er fortsatt ikke helt frisk, men føler meg så mye bedre enn det jeg gjorde for noen dagen siden - så takk gud for det!

Det er endelig juleferie og kanskje den koseligste tiden i løpet av hele året. Jeg gleder meg til å tilbringe masse tid med venner og familie før 2019 banker på døren. Kan vi også snakke om hvor koselig byen er med all julepynten? Jeg, Sommi og Elisar måtte selvfølgelig ta turen innom Jul i Vinterland i år også for å komme i skikkelig julestemning og ikke minst spise masse Churros - mmmm!

I dag er det flere ting som må gjøres og jeg føler jeg må være skikkelig effektiv. Jeg må blant annet finne flere antrekk til flere fester og kjenner at det kommer til å bli en liten utfordring... Anyways, jeg håper dere får en fantastisk god jul!

xx, Anna .

Liker

Kommentarer