Hello Pariiiii

Bonjour from Pariiii!

Paris er veldig god, altså! Det som er så gøy er at jeg faktisk ikke hadde noen forventninger til denne byen og har derfor bare blitt positivt overrasket hele veien! For å være ærlig med dere så har Paris aldri vært en prioritert reisedestinasjon tidligere, men jeg kommer helt klart tilbake så fort jeg får muligheten til det - for jeg har blitt helt forelsket!

I dag er den siste dagen i denne fantastiske byen og er noe som skal nytes! Vi bestemte oss for å ta en helgetur og jeg har brukt tiden godt og fornuftig for å få med meg det viktigste og ikke minst det fineste. Hele byen er utrolig vakker og er et stort museum i seg selv!

Coat & Sweater - ZARA //Shoes - Stradivarius // Bag - H&M // Belt - GUCCI // Sunglasses - PRADA // Skirt - Random shop in Macedonia

Nå skal jeg straks ut for å shoppe litt, nyte de siste timene i Paris og faktisk møte en venninne som jeg har kjent lenge, men aldri møtt! Det hele startet på Instagram og jeg gleder meg masse til å endelig få møtt henne.

Bildedryss og tips fra denne turen kommer veldig snart - så hold dere oppdatert!

x, Anna .

Liker

Kommentarer

SOFT MONDAY

Den mørke tiden har kommet for å bli - i hvert fall for en god stund. På vei til jobb i dag tenkte jeg på at jeg virkelig kommer til å savne solen, for nå er det mørkt både til og fra jobb. Jeg husker at jeg ble skikkelig påvirket av dette forrige vinter og håper på at jeg skal klare å håndtere dette bedre i år - for the struggle var virkelig REAL. Jeg klarte så vidt å komme meg opp fra senga, liksom...

Det som faktisk er rart og ikke typisk meg, er at jeg lowkey gleder meg litt til det begynner å snø og til at byen lyses opp med all julepynten - for det er faktisk veldig koselig.

Men dere... I dag fant jeg og Kim en skikkelig koselig spot ved kontoret, som er Vinslottet. Jeg hørte mye om selve bygget, men visste ikke hva det var og at det seriøst bare er 2 minutter unna jobben min... Du skulle altså bare sett reaksjonen vår da vi gikk inn, haha! Takk og pris er det bare noen få uker siden selve bygget åpnet og sånn sett har vi ikke gått glipp av så mye. Her tror jeg det blir en sitting fremover - for noen ganger er det litt digg å sitte andre steder for å jobbe!

REKLAME

I dag hadde jeg på meg et typisk antrekk som jeg slenger på når jeg ikke vet hva jeg skal ha på: Et par boots, mom-jeans og en digg genser. Alle plaggene er fra NAKD og hvis du trenger noe nytt til høstgarderoben kan du bruke koden ANNARASMIAA20 for å få 20% på ditt neste kjøp hos www.na-kd.com. Koden varer forresten i 1 uke!

x, Anna .

Liker

Kommentarer

FAMILY SUNDAY

For meg er søndager skapt for å kose seg hjemme sammen med familien eller et par gode venner - og var akkurat det dagen min gikk ut på.

I dag fikk jeg og familien besøk av pappa og gjengen som kom over for middag og for å tilbringe en koselig ettermiddag sammen med oss. Jeg er utrolig takknemlig for at bokstavelig talt hele familien kan samles på den måten, til tross for at foreldrene mine er skilt. Det er ikke alltid det er like enkelt å holde kontakten i slike situasjoner, noe som selvfølgelig er forståelig. Samtidig er jeg veldig glad for at vi fortsatt klarer å ha det båndet og at skilte foreldre aldri har vært et problem, helt siden jeg var liten.

I dag drev vi faktisk å lo av at jeg introduserte Adam (min bror) til Hani (også min bror) som "Broren til søstera di" - haha! Når jeg en gang snakket litt om familien min til en kollega sa hun "Oi, dere er en skikkelig modern family altså" - jeg lo litt da, men egentlig er det bare veldig koselig.

Her har du i hvert fall et lite bildedryss av en utrolig bra søndag, tilbrakt med de menneskene som betyr mest for meg.

Resten av søndagen skal gå ut på å planlegge den kommende uken, slik at jeg slipper å bli stressa (forhåpentligvis). Jeg reiser jo også på fredag og må få planlagt den turen litt mer detaljert og hvis du har noen gode Paris Tips er det bare å legge igjen en kommentar under - det hadde jeg satt skikkelig stor pris på!

x, Anna .

Liker

Kommentarer

KLOKKEN ER ONSDAG

07:00
Alarmen ringer for hundrede gang og jeg kan ikke annet enn å tvinge meg opp fra senga.
​Planen var egentlig å våkne 06:15, men kan vi alle le av den vitsen?

07:57
Jeg går kjapt ut av døra og innser at været er like ille som i går - faktisk verre, for jeg hater slush-vær mer enn alt. Jeg har uansett pakket meg selv inn i den diggeste teddy-kåpen og beats med håp om at det skal få opp humøret, men kommer raskt på at jeg har mistet mine AirPods og er grunnen til hvorfor jeg faktisk tok frem beatsa idag :))))

08:05
Kommer frem til t-bane stasjonen og meldingen om at banen min er 56 minutter sen slår meg i trynet.
​Hurra for Ruter - dette er andre gang på en måned.

08:17
Setter meg i en taxi etter å ha ventet på den i 10 min - det føltes som år og dager i regnet.
​Taxisjåføren begynner å chatte om han skal ta Ring 3 eller E18, men jeg prøver på en lowkey «yalla bro få meg til jobb asap»-måte å signalisere om at jeg egentlig ikke bryr meg om det.

08:34
Jeg innser at jeg er skjært og informerer jobben om at jeg blir sen.

09:01
Sitter fortsatt fast i trafikken, men finner faen meg ut av at KARPE SKAL HA TURNÉ NESTE ÅR OG AT LIVET PLUTSELIG SMILER IGJEN SELV OM DET ER KAOS OG REGN OG MØRKT OG EKKELT.

09:05
Endelig er jeg fremme på kontoret og nå er det på tide å starte jobbingen!

17:10
Jeg er ferdig på jobb, setter kursen mot bussen og angrer lowkey på at jeg har lagt planer om å trene i kveld. Samtidig gleder jeg meg fordi jeg ikke har sett Songul på lenge.

18:00
Stefaren min har laget verdens diggeste hjemmelagde burger og jeg setter meg ned for å spise og jobbe litt med bloggen før jeg raskt må ut igjen. Jeg kjenner faktisk at det er lenge siden jeg har vært ordentlig hjemme og det har vært fullpakket med planer nesten hver eneste dag.

19:33
Songul plukker meg opp og vi kjører mot treningssenteret. Det var faktisk digg når jeg først var der og følelsen av å få på boksehanskene igjen var fantastisk. Hvis det er en sport som virkelig føles riktig for meg så er det kickboxing.

20:15
Vi blir sittende i bilen å snakke en stund. Voksenlivet har virkelig tatt over både meg og alle rundt og det er litt synd at man ikke møtes like ofte som før. Jeg elsker uansett at vennskapet aldri forandrer seg og at det alltid er like chill uansett hvor lang tid det tar mellom hver gang. Tid tester vennskap.

21:00
Jeg er hjemme igjen og nå skal jeg nyte en lang dusj, lage meg noe digg kveldsmat og gjøre meg klar til imorgen.

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

SIX GOLDEN FAVORITES

Noen av produktene er sponset, men innlegget er ikke en del av en kampanje eller et betalt samarbeid.

I dag vil jeg dele noen av mine golden favorites med dere! De av dere som har lest bloggen min en stund vet hvor glad jeg er i gull detaljer og generelt alt som kommer i den fargen og i dag skal jeg snakke om noen produkter og små ting som jeg elsker og ikke minst anbefaler!

I want to share some golden favorites with you today! If you have been reading my blog for a while, you know how much I love everything that is dipped in gold! Here are some golden products and accessories that I love and recommend!

THE BODY SHOP, HONEY BRONZE
Jeg har snakket om dette produktet flere ganger, men den fortjener virkelig all skryt. Dette er en olje som gir den fineste gløden og bronzefargen til kroppen og passer til absolutt alle hudtyper. Dette er et eksempel på et produkt som jeg aldri kommer til å bytte ut!


IDEAL OF SWEDEN, MAGNETIC RING MOUNT
Jeg har aldri vært fan av popsockets, men etter at Ideal Of Sweden kom med sin egen ring ble jeg helt forelsket. Jeg går jo kun med deksler fra Ideal Of Sweden og det som er gull verdt (hehe ;)) er at den fester seg til alle dekslene deres på grunn av magneten som ligger i både ringen og dekslene - genialt spør du meg! Designet har også mye og si for meg og jeg elsker at den kan brukes til mye forskjellig.

Hvis du vil ha en selv kan du kjøpe den HER og bruke koden RASMIAANNA20 for å få 20% på et helt kjøp!

VINTAGE EARRINGS FROM IRAN
Disse øredobbene har dere sett meg bruke mange ganger og de er uten tvil favoritten i smykkeskrinet. Dette er noen vintage øredobber fra Iran som er mamma sine, men som jeg ikke klarer å holde meg unna.


KIKO, DARK TREASURE HIGHLIGHTER 02 GOLD BRIGHTNESS
Da jeg var innom KIKO i Cannes fikk jeg øye på en helt ny highlighter de hadde fått inn og jeg angrer ikke ett sekund på at jeg kjøpte denne. Dette er den perfekte gull highlighteren med en super pigmentering. Anbefales hvis du feks. liker Amrezy highlighteren fra Anastasia Beverly Hills. Det tok ikke lang tid før denne ble en favoritt hos meg!

DAVINES TEXTURE OIL
Davines sin Texture oil er helt amazing! Den smelter i håret, er ikke klissete i det hele tatt og gir deg muligheten til å gi det perfekte løftet til håret! Jeg har brukt denne nesten hver dag etter at jeg fikk den og anbefales til deg som har lite volum og liv i håret.


INGLOT, SPARKLING DUST
Dette er definisjonen på magisk gull i en krukke. Pudderet gir deg den fineste gløden og kan brukes i ansiktet, på øynene og ikke minst kroppen. Jeg elsker at jeg kan gjøre så mye med det!

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

BACK TO BASICS

I´M WEARING:

Coat - H&M
Bag - Zara
Top, Belt & Jeans - BikBok
Heels - Bershka
Sunglasses - eBay

xx, Anna .

Liker

Kommentarer