A WEEKEND IN PARIS

Å bestemme seg for å ta en helgetur til Paris er den beste avgjørelsen på lenge. Paris hadde veldig mye å by på og selv om jeg føler at 3 hele dager i denne byen var perfekt, er det fortsatt veldig mye som jeg ville se og som jeg dessverre ikke hadde tid til. På den positive siden kan jeg bruke dette som en unnskyldning for å reise dit igjen veldig snart, for som jeg skrev tidligere så ble jeg helt forelsket i byen.

Til tross for at Paris er veldig stort, klarte vi å finne et hotell og en plassering som passet oss perfekt. Vi bodde rett ved Notre-Dame i et område som heter Saint Germain, som er veldig sentralt og utrolig koselig. Gatene i området var fylt med søte cafeer, bra butikker og fantastiske restauranter. Hotellet vi bodde på heter Citadines og jeg var veldig fornøyd med det også. Ikke nok med at plasseringen var 10/10, men hotellet var veldig fint og servicen var helt super - noe som er viktig for meg når jeg er på tur i et land for første gang. Dette området og ikke minst hotellet er derfor noe jeg sterkt kan anbefale.

Dagene gikk ut på å få med seg de viktigste og typiske turistattraksjonene i Paris som Eiffeltårnet, Notre-Dame, Sacré-Coeur, Arc de triomphe, Trocadero, Pont Alexandre III, men også å shoppe på Champs-Élysées og ikke minst det luksuriøse Galeries Lafayette som nesten er et museum i seg selv, haha! Jeg fikk sett mye, men mangler fortsatt en del på listen da jeg ikke liker å henge meg så mye opp i planer når jeg er på ferie og heller go with the flow. Det er fint å legge en plan, men jeg liker å være åpen for at den også skal endres underveis fordi man må kjenne litt på hva man vil gjøre der og da - resten får jeg bare spare til neste gang.

Det viktigste var at jeg fikk ladet batteriene litt etter en veldig stressende og usikker periode, og kost meg sammen med folk jeg er glad i - det er viktig å sette av tid til det i ny og ne.

x, Anna .

Liker

Kommentarer

Hello Pariiiii

Bonjour from Pariiii!

Paris er veldig god, altså! Det som er så gøy er at jeg faktisk ikke hadde noen forventninger til denne byen og har derfor bare blitt positivt overrasket hele veien! For å være ærlig med dere så har Paris aldri vært en prioritert reisedestinasjon tidligere, men jeg kommer helt klart tilbake så fort jeg får muligheten til det - for jeg har blitt helt forelsket!

I dag er den siste dagen i denne fantastiske byen og er noe som skal nytes! Vi bestemte oss for å ta en helgetur og jeg har brukt tiden godt og fornuftig for å få med meg det viktigste og ikke minst det fineste. Hele byen er utrolig vakker og er et stort museum i seg selv!

Coat & Sweater - ZARA //Shoes - Stradivarius // Bag - H&M // Belt - GUCCI // Sunglasses - PRADA // Skirt - Random shop in Macedonia

Nå skal jeg straks ut for å shoppe litt, nyte de siste timene i Paris og faktisk møte en venninne som jeg har kjent lenge, men aldri møtt! Det hele startet på Instagram og jeg gleder meg masse til å endelig få møtt henne.

Bildedryss og tips fra denne turen kommer veldig snart - så hold dere oppdatert!

x, Anna .

Liker

Kommentarer

SOFT MONDAY

Den mørke tiden har kommet for å bli - i hvert fall for en god stund. På vei til jobb i dag tenkte jeg på at jeg virkelig kommer til å savne solen, for nå er det mørkt både til og fra jobb. Jeg husker at jeg ble skikkelig påvirket av dette forrige vinter og håper på at jeg skal klare å håndtere dette bedre i år - for the struggle var virkelig REAL. Jeg klarte så vidt å komme meg opp fra senga, liksom...

Det som faktisk er rart og ikke typisk meg, er at jeg lowkey gleder meg litt til det begynner å snø og til at byen lyses opp med all julepynten - for det er faktisk veldig koselig.

Men dere... I dag fant jeg og Kim en skikkelig koselig spot ved kontoret, som er Vinslottet. Jeg hørte mye om selve bygget, men visste ikke hva det var og at det seriøst bare er 2 minutter unna jobben min... Du skulle altså bare sett reaksjonen vår da vi gikk inn, haha! Takk og pris er det bare noen få uker siden selve bygget åpnet og sånn sett har vi ikke gått glipp av så mye. Her tror jeg det blir en sitting fremover - for noen ganger er det litt digg å sitte andre steder for å jobbe!

REKLAME

I dag hadde jeg på meg et typisk antrekk som jeg slenger på når jeg ikke vet hva jeg skal ha på: Et par boots, mom-jeans og en digg genser. Alle plaggene er fra NAKD og hvis du trenger noe nytt til høstgarderoben kan du bruke koden ANNARASMIAA20 for å få 20% på ditt neste kjøp hos www.na-kd.com. Koden varer forresten i 1 uke!

x, Anna .

Liker

Kommentarer

PRESSEUKE

På denne tiden av året er det alltid en presseuke som er i gang og i forbindelse med dette var jeg i dag innom Presskontakterna og VASSPR for å få med meg ulike mote- og beautynyheter - det er så mye kult som kommer og som allerede har kommet på markedet! Jeg tok turen innom eventene med fine @BEYOUI og møtte samtidig mange andre hyggelige damer - presseuken er like gøy hvert år!

Kan vi også snakke om at jeg fortsatt er helt dilla etter lange plisserte skjørt? Dette er et plagg som jeg skal bruke mye i løpet av denne sesongen og gikk i dag for en litt rocka look hvor jeg blandet ulike tekstiler, gull og sølv. Take a look!

I'M WEARING:

T-shirt - GinaTricot x Anine Bing
Skrit - ZARA
Bag - GUCCI
Jacket & Boots - ZARA
Earrings - Glitter
Watch - Michael Kors
Belt - Gucci

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

SUNNY DAY

Været var så fint igår at det rett og slett ikke fristet å sitte inne med bøker selv om jeg ligger litt bak med noen av fagene. Istedenfor møtte jeg fineste Manar og det angrer jeg selvfølgelig ikke på – alltid gøy med den jenta! Vi var først innom Vika Kino i forbindelse med Arabiske filmdager og så filmen ”fornærmelsen” som vi begge elsket! En utrolig sterk, men varm film som virkelig fortjente å komme så langt. Resten av dagen gikk ut på å nyte solrike Oslo med masse is og latter. Jeg har blitt mye flinkere på å ta meg noen lesefrie dager uten å få dårlig samvittighet. Noen ganger er det bare en liten pause som skal til for å få motivasjonen tilbake og denne dagen var en slik en. Her er gårsdagens antrekk i fine Oslo.

I'M WEARING:

Skrit & Biker Jacket - ZARA

Sneakers - Alexander McQueen

Belt and top - BikBok

Bag - GLITTER

Sunglasses - eBay

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

THE PERFECT PONYTAIL

Inneholder sponset vare

OMG dere, jeg har funnet hestehalens beste venn! Når jeg var innom showroomet til glitter fikk jeg med meg en liten dings som skulle gi volum til hestehalen og jeg er så overrasket over hvor mye volum jeg faktisk fikk! Altså det ser ut som om jeg har extentions i håret og resultatet er nesten too good to be true.

Jeg går ofte oppsatt hår og spesielt i hestehale og dette er derfor en perfekt liten tool som gjør en stor forskjell. Jeg måtte bare dele dette tipset med dere og hvis dere er glad i å gå med hestehaler så anbefaler jeg deg virkelig å kjøpe denne.

Du får kjøpt den HER!

xx, Anna .

Liker

Kommentarer