A WEEKEND IN PARIS

Å bestemme seg for å ta en helgetur til Paris er den beste avgjørelsen på lenge. Paris hadde veldig mye å by på og selv om jeg føler at 3 hele dager i denne byen var perfekt, er det fortsatt veldig mye som jeg ville se og som jeg dessverre ikke hadde tid til. På den positive siden kan jeg bruke dette som en unnskyldning for å reise dit igjen veldig snart, for som jeg skrev tidligere så ble jeg helt forelsket i byen.

Til tross for at Paris er veldig stort, klarte vi å finne et hotell og en plassering som passet oss perfekt. Vi bodde rett ved Notre-Dame i et område som heter Saint Germain, som er veldig sentralt og utrolig koselig. Gatene i området var fylt med søte cafeer, bra butikker og fantastiske restauranter. Hotellet vi bodde på heter Citadines og jeg var veldig fornøyd med det også. Ikke nok med at plasseringen var 10/10, men hotellet var veldig fint og servicen var helt super - noe som er viktig for meg når jeg er på tur i et land for første gang. Dette området og ikke minst hotellet er derfor noe jeg sterkt kan anbefale.

Dagene gikk ut på å få med seg de viktigste og typiske turistattraksjonene i Paris som Eiffeltårnet, Notre-Dame, Sacré-Coeur, Arc de triomphe, Trocadero, Pont Alexandre III, men også å shoppe på Champs-Élysées og ikke minst det luksuriøse Galeries Lafayette som nesten er et museum i seg selv, haha! Jeg fikk sett mye, men mangler fortsatt en del på listen da jeg ikke liker å henge meg så mye opp i planer når jeg er på ferie og heller go with the flow. Det er fint å legge en plan, men jeg liker å være åpen for at den også skal endres underveis fordi man må kjenne litt på hva man vil gjøre der og da - resten får jeg bare spare til neste gang.

Det viktigste var at jeg fikk ladet batteriene litt etter en veldig stressende og usikker periode, og kost meg sammen med folk jeg er glad i - det er viktig å sette av tid til det i ny og ne.

x, Anna .

Liker

Kommentarer

Hello Pariiiii

Bonjour from Pariiii!

Paris er veldig god, altså! Det som er så gøy er at jeg faktisk ikke hadde noen forventninger til denne byen og har derfor bare blitt positivt overrasket hele veien! For å være ærlig med dere så har Paris aldri vært en prioritert reisedestinasjon tidligere, men jeg kommer helt klart tilbake så fort jeg får muligheten til det - for jeg har blitt helt forelsket!

I dag er den siste dagen i denne fantastiske byen og er noe som skal nytes! Vi bestemte oss for å ta en helgetur og jeg har brukt tiden godt og fornuftig for å få med meg det viktigste og ikke minst det fineste. Hele byen er utrolig vakker og er et stort museum i seg selv!

Coat & Sweater - ZARA //Shoes - Stradivarius // Bag - H&M // Belt - GUCCI // Sunglasses - PRADA // Skirt - Random shop in Macedonia

Nå skal jeg straks ut for å shoppe litt, nyte de siste timene i Paris og faktisk møte en venninne som jeg har kjent lenge, men aldri møtt! Det hele startet på Instagram og jeg gleder meg masse til å endelig få møtt henne.

Bildedryss og tips fra denne turen kommer veldig snart - så hold dere oppdatert!

x, Anna .

Liker

Kommentarer

SOFT MONDAY

Den mørke tiden har kommet for å bli - i hvert fall for en god stund. På vei til jobb i dag tenkte jeg på at jeg virkelig kommer til å savne solen, for nå er det mørkt både til og fra jobb. Jeg husker at jeg ble skikkelig påvirket av dette forrige vinter og håper på at jeg skal klare å håndtere dette bedre i år - for the struggle var virkelig REAL. Jeg klarte så vidt å komme meg opp fra senga, liksom...

Det som faktisk er rart og ikke typisk meg, er at jeg lowkey gleder meg litt til det begynner å snø og til at byen lyses opp med all julepynten - for det er faktisk veldig koselig.

Men dere... I dag fant jeg og Kim en skikkelig koselig spot ved kontoret, som er Vinslottet. Jeg hørte mye om selve bygget, men visste ikke hva det var og at det seriøst bare er 2 minutter unna jobben min... Du skulle altså bare sett reaksjonen vår da vi gikk inn, haha! Takk og pris er det bare noen få uker siden selve bygget åpnet og sånn sett har vi ikke gått glipp av så mye. Her tror jeg det blir en sitting fremover - for noen ganger er det litt digg å sitte andre steder for å jobbe!

REKLAME

I dag hadde jeg på meg et typisk antrekk som jeg slenger på når jeg ikke vet hva jeg skal ha på: Et par boots, mom-jeans og en digg genser. Alle plaggene er fra NAKD og hvis du trenger noe nytt til høstgarderoben kan du bruke koden ANNARASMIAA20 for å få 20% på ditt neste kjøp hos www.na-kd.com. Koden varer forresten i 1 uke!

x, Anna .

Liker

Kommentarer

MITT FORBILDE

Det går ikke en dag hvor jeg ikke savner Beirut og den spesielle følelsen jeg får av å vandre langs gatene av verdens fineste hovedstat. Det går ikke en dag hvor jeg ikke tenker på alle minnene som ble skapt der nede og alle deler av byen som har formet hvem jeg er. Beirut kan ikke beskrives med ord, Beirut må føles. Det må oppleves. For uansett hvor mye bilder jeg kan vise dere og hvor lenge jeg kan skrive om en by som Beirut, så vil det aldri være nok.

Beirut er ikke bare en by. Det er en sjel, en lærer og en bestevenn. Beirut er en blanding av alt jeg er og alt jeg ønsker å være og selv om det kun er en liten hovedstad i et veldig lite land, så betyr det hele verden for meg. For jeg har sett Beirut blø og jeg har sett det skinne. Jeg har sett det bli satt i det aller beste lyset og i det aller verste. Jeg har sett det i blodig krig og jeg har sett det i sine aller beste festligheter. Jeg har sett det fine det bærer på og det stygge som skjuler seg og med årene som har gått har denne lille byen klart å bli mitt forbilde.

Du synes sikkert det er litt rart at jeg ser på en by som et forbilde. Det er som regel mennesker vi ser opp til, ikke land og hovedsteder, men la meg fortelle deg hvorfor.

For her er Beirut for meg:
Overfylte bokhandler, travle gater og kaféer som blir sunget til liv hver morgen av Fairouz. Folk som smiler til fremmede og en 10 år gammel jente som bærer på en eldres tunge poser mens hun krysser veien. Kunst på veggene, kunst i vinduene og kunst i folkets hjerter. En by som har blitt ødelagt hundre ganger, men som reiser seg tusen ganger.
En moské ved siden av en kirke og en jente med hijab rundt hodet ved siden av hennes bestevenninne med kors rundt halsen.
Her er Beirut for meg:
​Frontet på de merkeligste måtene, men klarer fortsatt å blomstre i sin egen og unike skjønnhet. Bombet av terrorisme og politisk grådighet, men reiser seg etter det hele med håp og toleranse. En historie du aldri orker å lese deg opp på og en fortelling du aldri vil fortelle.

Her er Beirut for meg:
​Oss og våres sjeler og du vil aldri klare å ødelegge dets vakre bilde.

Vi sees snart igjen, Beirut.

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

MILITARY VIBES

Hver gang jeg går kledd i olivengrønn og svart får jeg skikkelig military vibes og hvis jeg skulle valgt en fargekombinasjon for resten av livet, så hadde det vært disse. Kall meg kjedelig, men jeg elsker de fargene.

Jeg har fått skikkelig dilla på blazers i det siste og tok frem en svart en som hadde ligget i skapet en stund og stylet de med favoritt beltet rundt midjen. Det er kanskje det som ga meg mest military vibes og om du lurer på hvor våpenet mitt er så take a look at my shoes!

OUTFIT DETAILS

Coat - MANGO

Trousers - ZARA

Boots - PinkParadise

Bag - Ebay

Bag strap - Accessorize

Blazer - H&M

Belt - GUCCI

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

The little black leather dress

Jeg elsker plagg som kan brukes og kombineres på forskjellige måter. Den siste perioden har jeg vært helt forelsket i min lille black leather dress og har brukt den ofte! Man kan gjøre så mye med den og her har jeg valgt å ha en hvit skjorte under for å skape en klassisk, men tøff look. Et must å ha i skapet!

Fotograf: @Pazillla på Instagram

OUTFIT DETAILS

Leather dress - MissGuided

Shirt - BikBok

Boots - ZARA

Coat - BikBok

Bag - ZARA

Belt - BikBok

xx, Anna .

Liker

Kommentarer