A WEEKEND IN PARIS

Å bestemme seg for å ta en helgetur til Paris er den beste avgjørelsen på lenge. Paris hadde veldig mye å by på og selv om jeg føler at 3 hele dager i denne byen var perfekt, er det fortsatt veldig mye som jeg ville se og som jeg dessverre ikke hadde tid til. På den positive siden kan jeg bruke dette som en unnskyldning for å reise dit igjen veldig snart, for som jeg skrev tidligere så ble jeg helt forelsket i byen.

Til tross for at Paris er veldig stort, klarte vi å finne et hotell og en plassering som passet oss perfekt. Vi bodde rett ved Notre-Dame i et område som heter Saint Germain, som er veldig sentralt og utrolig koselig. Gatene i området var fylt med søte cafeer, bra butikker og fantastiske restauranter. Hotellet vi bodde på heter Citadines og jeg var veldig fornøyd med det også. Ikke nok med at plasseringen var 10/10, men hotellet var veldig fint og servicen var helt super - noe som er viktig for meg når jeg er på tur i et land for første gang. Dette området og ikke minst hotellet er derfor noe jeg sterkt kan anbefale.

Dagene gikk ut på å få med seg de viktigste og typiske turistattraksjonene i Paris som Eiffeltårnet, Notre-Dame, Sacré-Coeur, Arc de triomphe, Trocadero, Pont Alexandre III, men også å shoppe på Champs-Élysées og ikke minst det luksuriøse Galeries Lafayette som nesten er et museum i seg selv, haha! Jeg fikk sett mye, men mangler fortsatt en del på listen da jeg ikke liker å henge meg så mye opp i planer når jeg er på ferie og heller go with the flow. Det er fint å legge en plan, men jeg liker å være åpen for at den også skal endres underveis fordi man må kjenne litt på hva man vil gjøre der og da - resten får jeg bare spare til neste gang.

Det viktigste var at jeg fikk ladet batteriene litt etter en veldig stressende og usikker periode, og kost meg sammen med folk jeg er glad i - det er viktig å sette av tid til det i ny og ne.

x, Anna .

Liker

Kommentarer

Hello Pariiiii

Bonjour from Pariiii!

Paris er veldig god, altså! Det som er så gøy er at jeg faktisk ikke hadde noen forventninger til denne byen og har derfor bare blitt positivt overrasket hele veien! For å være ærlig med dere så har Paris aldri vært en prioritert reisedestinasjon tidligere, men jeg kommer helt klart tilbake så fort jeg får muligheten til det - for jeg har blitt helt forelsket!

I dag er den siste dagen i denne fantastiske byen og er noe som skal nytes! Vi bestemte oss for å ta en helgetur og jeg har brukt tiden godt og fornuftig for å få med meg det viktigste og ikke minst det fineste. Hele byen er utrolig vakker og er et stort museum i seg selv!

Coat & Sweater - ZARA //Shoes - Stradivarius // Bag - H&M // Belt - GUCCI // Sunglasses - PRADA // Skirt - Random shop in Macedonia

Nå skal jeg straks ut for å shoppe litt, nyte de siste timene i Paris og faktisk møte en venninne som jeg har kjent lenge, men aldri møtt! Det hele startet på Instagram og jeg gleder meg masse til å endelig få møtt henne.

Bildedryss og tips fra denne turen kommer veldig snart - så hold dere oppdatert!

x, Anna .

Liker

Kommentarer

SOFT MONDAY

Den mørke tiden har kommet for å bli - i hvert fall for en god stund. På vei til jobb i dag tenkte jeg på at jeg virkelig kommer til å savne solen, for nå er det mørkt både til og fra jobb. Jeg husker at jeg ble skikkelig påvirket av dette forrige vinter og håper på at jeg skal klare å håndtere dette bedre i år - for the struggle var virkelig REAL. Jeg klarte så vidt å komme meg opp fra senga, liksom...

Det som faktisk er rart og ikke typisk meg, er at jeg lowkey gleder meg litt til det begynner å snø og til at byen lyses opp med all julepynten - for det er faktisk veldig koselig.

Men dere... I dag fant jeg og Kim en skikkelig koselig spot ved kontoret, som er Vinslottet. Jeg hørte mye om selve bygget, men visste ikke hva det var og at det seriøst bare er 2 minutter unna jobben min... Du skulle altså bare sett reaksjonen vår da vi gikk inn, haha! Takk og pris er det bare noen få uker siden selve bygget åpnet og sånn sett har vi ikke gått glipp av så mye. Her tror jeg det blir en sitting fremover - for noen ganger er det litt digg å sitte andre steder for å jobbe!

REKLAME

I dag hadde jeg på meg et typisk antrekk som jeg slenger på når jeg ikke vet hva jeg skal ha på: Et par boots, mom-jeans og en digg genser. Alle plaggene er fra NAKD og hvis du trenger noe nytt til høstgarderoben kan du bruke koden ANNARASMIAA20 for å få 20% på ditt neste kjøp hos www.na-kd.com. Koden varer forresten i 1 uke!

x, Anna .

Liker

Kommentarer

FAVORITE APPS ON MY PHONE

La oss snakke om små verktøy som vi alltid har i lomma for å gjøre livet litt enklere, nemlig apps.

Med tiden har det kommet utrolig mange program som skal forenkle hverdagen, samt gjøre den mer spennende. Uansett om vi hater eller elsker disse applikasjonene er vi avhengig av mange av dem og er noe som stadig vil øke med tiden som kommer. Vi blir frustrert når de ikke fungerer som de skal og vi ønsker oss stadig nye applikasjoner som fortsatt ikke eksisterer på markedet. Vi forventer mer enn aldri før av teknologien og jeg føler vi har nådd et nivå hvor vi nesten forventer at en app skal løse alle problemer vi har. En som liksom skal klare å dra deg ut av senga og lage frokosten for deg. En slik app finnes ikke helt enda, men en del som faktisk er nyttige eksisterer det mange av og jeg tenkte å dele mine favoritter med dere! Jeg skal se bort ifra Snapchat, Instagram, Facebook og andre apps som er en "selvfølge" å ha per dags dato og kommer til å fokusere mer på andre. Her er mine favoritter!

SHAZAM

For en fantastisk oppfinnelse er det jeg har å si til en app som denne. Dette er garantert på topp 3 av apps jeg ikke kan leve uten. Grunnen til dette er fordi jeg husker the struggle back in the days når vi gikk en hel dag og nynnet på den samme setningen uten om å få vite hvem som sang eller hva sangen i det hele tatt het. Eller når du ikke rakk å høre hva og den het før radioen spilte av sangen. Nå kan du både nynne, plystre, synge eller så enkelt som å la telefonen din lytte til selve sangen før du etter kun noen få sekunder får svaret på alt du lurer på! Det aller beste er at du helt enkelt kan legge til sangen i spillelisten din gjennom appen. Jeg er en person som seriøst 24/7 er på leting etter nye låter som "fyller hodet mitt" som vi sier på arabisk..... og derfor er den en livredder for meg!

VIPPS

Hvis det er en app som har gjort hverdagen enklere så er det jammen meg VIPPS. Stående applaus til DNB som kom på en så fantastisk betalingsløsning. Det har tidligere eksistert lignende konsept som bygger på det samme som VIPPS, men de klarte dessverre ikke å treffe like godt som DNB gjorde. Når jeg hører at folk enda ikke har lastet ned vipps, så blir jeg litt sjokkert for å være ærlig. Altså hva er det du venter på?! Å for eksempel glemme lommeboken hjemme er ikke et like stort problem som det var for kun noen få år tilbake og det er takket være denne appen.

UNUM

Jeg har tidligere nevnt denne appen and i´m still loving it! UNUM bruker jeg for å organisere og planlegge Instagram postene mine før jeg legger de ut. For feedfreaks som meg er dette en svært god løsning på å se om bildet faktisk passer inn og du slipper å plage følgerne dine med at du legger ut og sletter bildet 40 ganger før du er fornøyd.

WEHEARTIT

Denne appen har "bodd" i telefonen min så lenge jeg kan huske... Mange spør om hvor jeg får inspo fra og WeHeartIt er et av stedene, spesielt med tanke på hva og hvordan jeg liker å poste ting på min Instagram. Jeg pleier nesten alltid å scrolle litt gjennom før jeg legger meg eller når jeg føler jeg har mangel på egen kreativitet. Jeg ser at mange bloggere pleier å reposte fra denne plattformen, men jeg liker heller å bruke den som en inspirasjonskilde hvor jeg kan få noen ideer jeg kan bruke på min egen måte. Anbefales å laste ned hvis du er glad i bildeinspo!

SCANNABLE

En app som har hjulpet meg gjennom hele videregående og høyere utdanning. Det er så utrolig mange ganger at jeg må scanne ulike dokumenter (vitnemål, kursbevis, CV. osv...) og oppgaver for å så sende de inn til ulike avdelinger og Scannable gjorde livet enklere. Som regel pleier man å bruke en kopimaskin men her kan du gjøre dette direkte fra iPhonen din. Det eneste du trenger å gjøre er å ta bilde av dokumentet gjennom appen som videre vil fange opp all tekst og deretter sette det inn i et "ferdig scannet" dokument som godkjennes av alle.

DUOLINGO

Shoutout til Cath som introduserte meg til denne appen. En utrolig morsom måte å lære nye språk på hvor det hele nesten føles som om du spiller et spill. Hvert språk har ulike stadier som blir vanskeligere jo lenger du kommer og du kan velge mellom mange forskjellige språk. For tiden prøver jeg å refreshe fransken fra ungdomsskolen litt heheh...

VSCO

Hands down det beste redigeringsprogrammet man kan finne. Alle bildene jeg legger ut på bloggen og på Instagram er redigert gjennom dette fantastiske verktøyet som gir liv til bildene. Det er enkelt og dekker akkurat de behovene jeg trenger når det kommer til redigering. Jeg digger både filtrene og de andre tilleggsverktøyene som kommer med appen. En veldig stor favoritt hos meg!

HEADSPACE

Shoutout til @BEYOUI som introduserte meg til denne appen her. Jeg har ikke vært så veldig fan av meditasjon gjennom andre (jeg mediterer som regel på min egen måte), men denne appen var faktisk veldig avslappende med et hovedbudskap om at du skal kunne meditere uansett når og hvor du befinner deg ved hjelp av guidet meditasjon, animasjon, artikler og videoer. En veldig fin app som skiller seg ut fra mange andre, give it a try!

PLAY MEMORIES

Hvis det er noe jeg elsker mest med kameraet mitt så er det at det kommer med en app som er knyttet til det. Gjennom denne appen får jeg overført bilder uansett hvor jeg er, i tillegg til at det fungerer som en kontroll for selvutløser funksjonen. Jeg trenger altså ikke være avhengig av en fotograf eller å vente flere sekunder på at kameraet skal ta et bilde av seg selv. PlayMemories er kanskje hovedgrunnen til hvorfor jeg kjøpte kameraet mitt og jeg er så utrolig fornøyd! Kameraet jeg bruker er Sony a5000 og om du har et liknende kamera så håper jeg ikke du har droppet nedlastningen av denne appen her!

-

Dette var altså en liten introduksjon til mine favoritt applikasjoner at this moment. Jeg er veldig åpen for å laste ned noen nye som vil gjøre hverdagen enklere og hadde satt veldig stor pris på noen tips fra dere! Hvilke apps er dine favoritter?

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Date on a Tuesday

(Inneholder reklame)

Dagen i dag startet mye tidligere enn det sjelen min er komfortabel med. Med en vekkerklokke som ringte klokken 06:00 sto jeg opp for å gjøre meg klar til skolen. Jeg og de tidlige skoletimene er langt ifra gode venner og jeg føler jeg har mangel på energi hele dagen når jeg må opp så tidlig. 90% av den mangelen er kanskje fordi jeg la meg klokken 01:00 i går hehe, men jeg skylder heller på life.

Den eneste motivasjonen jeg hadde på en sliten tirsdag som dette var daten med Lailan. Vi dro til vår favoritt spot i Oslo, Albert bistro, for å spise god mat og nyte litt kvalitetstid sammen. Jeg bestille deilig Lammecarré som smakte helt fantastisk. Anbefales virkelg å ta turen innom Albert Bitrso på Akerbrygge om du er keen på god service og ikke minst god mat. Nå holder jeg og @lailan på å nyte en digg dessert og skal fylle kvelden med latter og gode samtaler som vi alltid gjør. Alltid like hyggelig å være med den vakre jenta der.

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Oh Monday...

God morgen fin folk!

Mandag er ikke akkurat en stor folkefavoritt, i hvert fall ikke hos meg og jeg pleier derfor å ta mandagsmorgenen ekstra med ro. Det hjelper også mye at jeg i år har en time på skolen som starter klokken to og ikke åtte. Frokost er derfor en svært viktig del av min morgenrutine på en dag som dette og jeg liker å gjøre det ekstra godt og fint for så å nyte frokosten min i sofakroken med ELLE ved siden av meg. Det høres så sykt "blogger" ut, men sånn har jeg faktisk alltid gjort det, hahah. Både før og etter at jeg skapte denne bloggen. Frokosten må både se og smake godt for at jeg skal nyte den.

Cottage Cheese er i motsetning til mandagen en stor favoritt hos meg. Det er så utrolig mye man kan gjøre med den osten der og du kan legge til uansett hva du skulle ønske og fortsatt være sikker på at det vil smake bra. Null grenser her altså! Jeg har tidligere delt en annen oppskrift med dere hvor jeg kombinerte avokado og cottage cheese og mange av dere ble faktisk overrasket over den kombinasjonen. I dag vil jeg dele en ny favoritt med dere. 

du trenger :

- Cottage Cheese -

- Honning -

- Grønne epler -

- Nøtter -

Slik gjør du :

1. Start med å putte den ønskede mengden av Cottage Cheese i en liten skål.

2. Kutt eplene i små terninger og legg de over osten. Jeg brukte et eple.

3. Kvern de ulike nøttene sammen, strø de over og avslutt med honning over det hele.

Aaaaaand Voilá !

Med kun fire ulike ingredienser kan du sikre deg en sunn frokost som smaker som en dessert! Det er en frokost med en blanding av det syrlige og søte, samtidig som du får alle vitaminene og næringen du trenger for å kickstarte uken! Det er selvfølgelig ingen regler om hva som smaker best med Cottage Cheese, men noen ting mener jeg passer ekstra godt. Om du ikke er så glad i en litt syrlig smak så anbefaler jeg deg å erstatte epler med bananer. Nøtter er kanskje det viktigste i denne frokosten og jeg valgte her å ha en blanding av valnøtter, mandler og cashewnøtter. Et must til en trøtt sjel på en mandagsmorgen.

Håper dere får en fantastisk start på uken!

xx, Anna .

Liker

Kommentarer