A WEEKEND IN PARIS

Å bestemme seg for å ta en helgetur til Paris er den beste avgjørelsen på lenge. Paris hadde veldig mye å by på og selv om jeg føler at 3 hele dager i denne byen var perfekt, er det fortsatt veldig mye som jeg ville se og som jeg dessverre ikke hadde tid til. På den positive siden kan jeg bruke dette som en unnskyldning for å reise dit igjen veldig snart, for som jeg skrev tidligere så ble jeg helt forelsket i byen.

Til tross for at Paris er veldig stort, klarte vi å finne et hotell og en plassering som passet oss perfekt. Vi bodde rett ved Notre-Dame i et område som heter Saint Germain, som er veldig sentralt og utrolig koselig. Gatene i området var fylt med søte cafeer, bra butikker og fantastiske restauranter. Hotellet vi bodde på heter Citadines og jeg var veldig fornøyd med det også. Ikke nok med at plasseringen var 10/10, men hotellet var veldig fint og servicen var helt super - noe som er viktig for meg når jeg er på tur i et land for første gang. Dette området og ikke minst hotellet er derfor noe jeg sterkt kan anbefale.

Dagene gikk ut på å få med seg de viktigste og typiske turistattraksjonene i Paris som Eiffeltårnet, Notre-Dame, Sacré-Coeur, Arc de triomphe, Trocadero, Pont Alexandre III, men også å shoppe på Champs-Élysées og ikke minst det luksuriøse Galeries Lafayette som nesten er et museum i seg selv, haha! Jeg fikk sett mye, men mangler fortsatt en del på listen da jeg ikke liker å henge meg så mye opp i planer når jeg er på ferie og heller go with the flow. Det er fint å legge en plan, men jeg liker å være åpen for at den også skal endres underveis fordi man må kjenne litt på hva man vil gjøre der og da - resten får jeg bare spare til neste gang.

Det viktigste var at jeg fikk ladet batteriene litt etter en veldig stressende og usikker periode, og kost meg sammen med folk jeg er glad i - det er viktig å sette av tid til det i ny og ne.

x, Anna .

Liker

Kommentarer

Hello Pariiiii

Bonjour from Pariiii!

Paris er veldig god, altså! Det som er så gøy er at jeg faktisk ikke hadde noen forventninger til denne byen og har derfor bare blitt positivt overrasket hele veien! For å være ærlig med dere så har Paris aldri vært en prioritert reisedestinasjon tidligere, men jeg kommer helt klart tilbake så fort jeg får muligheten til det - for jeg har blitt helt forelsket!

I dag er den siste dagen i denne fantastiske byen og er noe som skal nytes! Vi bestemte oss for å ta en helgetur og jeg har brukt tiden godt og fornuftig for å få med meg det viktigste og ikke minst det fineste. Hele byen er utrolig vakker og er et stort museum i seg selv!

Coat & Sweater - ZARA //Shoes - Stradivarius // Bag - H&M // Belt - GUCCI // Sunglasses - PRADA // Skirt - Random shop in Macedonia

Nå skal jeg straks ut for å shoppe litt, nyte de siste timene i Paris og faktisk møte en venninne som jeg har kjent lenge, men aldri møtt! Det hele startet på Instagram og jeg gleder meg masse til å endelig få møtt henne.

Bildedryss og tips fra denne turen kommer veldig snart - så hold dere oppdatert!

x, Anna .

Liker

Kommentarer

SOFT MONDAY

Den mørke tiden har kommet for å bli - i hvert fall for en god stund. På vei til jobb i dag tenkte jeg på at jeg virkelig kommer til å savne solen, for nå er det mørkt både til og fra jobb. Jeg husker at jeg ble skikkelig påvirket av dette forrige vinter og håper på at jeg skal klare å håndtere dette bedre i år - for the struggle var virkelig REAL. Jeg klarte så vidt å komme meg opp fra senga, liksom...

Det som faktisk er rart og ikke typisk meg, er at jeg lowkey gleder meg litt til det begynner å snø og til at byen lyses opp med all julepynten - for det er faktisk veldig koselig.

Men dere... I dag fant jeg og Kim en skikkelig koselig spot ved kontoret, som er Vinslottet. Jeg hørte mye om selve bygget, men visste ikke hva det var og at det seriøst bare er 2 minutter unna jobben min... Du skulle altså bare sett reaksjonen vår da vi gikk inn, haha! Takk og pris er det bare noen få uker siden selve bygget åpnet og sånn sett har vi ikke gått glipp av så mye. Her tror jeg det blir en sitting fremover - for noen ganger er det litt digg å sitte andre steder for å jobbe!

REKLAME

I dag hadde jeg på meg et typisk antrekk som jeg slenger på når jeg ikke vet hva jeg skal ha på: Et par boots, mom-jeans og en digg genser. Alle plaggene er fra NAKD og hvis du trenger noe nytt til høstgarderoben kan du bruke koden ANNARASMIAA20 for å få 20% på ditt neste kjøp hos www.na-kd.com. Koden varer forresten i 1 uke!

x, Anna .

Liker

Kommentarer

Sippin´ coffee on a Monday morning

-"En Caramel Macchiato, takk"
- "Enkel eller dobbel?"
-"Dobbel, med ekstra caramel"

En varm kopp kaffe er en mandagsmorgens bestevenn og var det jeg trengte i dag. De neste ukene gjelder det å holde fokus og hode kaldt. Det er kun skole som gjelder fremover og bøkene kan jeg ikke skyve vekk lenger. At the same time har jeg noen spennende eventer og samlinger som jeg skal prøve å rekke og som jeg lover å oppdatere dere med i løpet av uken.

Anyway, over til dagens antrekk! Under perioder som dette prøver jeg å holde det stilig, komfortabelt og ikke minst VARMT. I dag stjal jeg mammas rutete dressbukser og kombinerte de med noen sneakers, en svart genser og en lang kåpe. Her er dagens antrekk!

OUTFIT DETAILS

Trousers - H&M

Jacket - Bubbleroom

Bag - Mango

Belt - GUCCI

Sweater - GinaTricot

Sneakers - Nike

Liker

Kommentarer

HALLOWEEN PARTY

Du vet det har vært en bra kveld når du er støl etter all dansingen dagen etter. Jeg inviterte noen venninner hjem til meg i går for å feire Halloween og det hele endte opp med å være en utrolig hyggelig og ikke minst morsom kveld. Jeg elsker hvor EXTRA jentene mine er!
Jeg arrangerte denne festen kun en uke før Halloween-helgen (som vanlig) og ble veldig spontant fra både min og mine venners side. Alle klarte likevel å få til en makeover og energinivået kunne ikke vært bedre. Jeg valgte å kle meg ut som Cleopatra og brukte kun ting jeg hadde hjemme! En slik spontan feiring smitter selvfølgelig over på antrekket, men jeg endte opp med å bli fornøyd med resultatet. Her er noen bildedryss fra gårsdagens feiring og hvis dere vil se videoer er det bare å sjekke ut min Instastory på @annarasmiaa!

Liker

Kommentarer

COMFY

OUTFIT DETAILS

Cardigan - GinaTricot
Shoes - Puma Fenty by Rihanna
Jeans - H&M
Top - BikBok
Bag - Michael Kors

Liker

Kommentarer