EN BEDRE MANDAG

Dette må ha vært en av de bedre mandagene - i hvert fall for en stund. Ukene som gikk var veldig usikre og en ren berg-og-dal-bane - spesielt når det kommer til jobbfronten. På den positive siden har jeg nå signert en ny kontrakt med det nye selskapet som har kjøpt opp VITA og jeg kjenner at jeg endelig er back on track igjen. Det er noe med å ha den sikkerheten og føle at man kan puste lettet ut og starte med blanke ark, og det skal jeg gjøre fra og med denne uken.

Det beste med dagen må selvfølgelig også være at den har vært fylt med mote, kunst, mangfold, musikk og fantastiske mennesker. Etter jobb dro jeg direkte til lanseringsfesten til den nyeste utgaven av YPPĒ-magasinet, som jeg er utrolig stolt og takknemlig over å være en del av. Nicole (@ms.rafiki) og hennes team hadde satt sammen et fantastisk event som var vellykket på alle mulige måter og som jeg ble utrolig inspirert av, og ikke for å glemme den ikoniske utgaven som mater både sjel og sinn. Hvis du enda ikke har kjøpt utgaven, så vet jeg ikke hva du venter på.

Dagen har med andre ord vært veldig lang, men samtidig herlig! Nå ska jeg kose meg sammen med familien, klister meg fast i sofakroken og nyyyte en kopp med te, mmm!

Den diggeste jakken fra @Urban.Pioneers

Mitt intervju med YPPĒ

Flinkeste Lamia Be - sjekk hun ut på insta @lamia.be

Slapp av det er Tøyen-Cola :)

x, Anna .

Liker

Kommentarer

Q&A

HVORDAN VIL DU BESKRIVE FORHOLDET DITT MED MOREN DIN?
Mamma fikk meg da hun kun var 20 år gammel og på bakgrunn av dette har vi et veldig spesielt forhold. Vi har på en måte vokst opp og lært mye på veien sammen, både om hverandre og livet generelt. Jeg vil si at vi har et veldig sterkt og unikt bånd og uansett om vi krangler eller er uenig så vet begge to innerst inne hvor vi har hverandre. Det som gjør at båndet er så unikt og sterkt er også fordi hun har oppdratt meg alene fra da jeg var 1 år gammel og det har på en måte vært oss to mot verden. For meg er hun en mor, far, bestevenn og søster - og jeg tror det beskriver forholdet på den beste måten.


HVOR FÅR DU INSPIRASJONEN DIN FRA?
Haha, jeg får dette spørsmålet hver gang jeg har en Q&A! Inspirasjonen min får jeg fra veldig mange forskjellige steder. Instagram er selvfølgelig en hovedkilde, men også alle omgivelsene rundt meg. Jeg blir veldig inspirert av å være blant mennesker, gå rundt i byen og egentlig bare holde meg oppdatert på trendene!


OBSESSED MED DEG OG STILEN DIN - TRENGER NOEN TIPS TIL OUTFIT TIL EN KALD NORSK VINTER!
Så utrolig hyggelig å høre - tusen takk! Det aller beste tipset er faktisk å investere i ordentlig ullundertøy, slik at du enklere kan sette sammen antrekket utenom å tenke så mye på at resten må være så varmt, haha! Ellers pleier om vinteren å fokusere mye på digge og store gensere, samt flared bukser som jeg faktisk kan bruke over undertøyet nevnt ovenfor… Tro det eller ei, men jeg ofrer ikke kulde for mote lenger - nå gjelder det bare å finne en balanse, haha! Anyways, det blir selvfølgelig mange vinter outfits med tiden som kommer - så hold deg oppdatert :D


TIPS TIL Å ØVE PÅ EKSAMEN INNEN 3 UKER?
Glem søvn, et sosialt liv og utseende - nei da, haha! Vi har alle tatt et skippertak en gang i blant og mitt beste tips i dette tilfellet er å finne et fast mønster med tidligere eksamensoppgaver. Hva er det som alltid kommer? Hva er kjernen i faget? Hvilket emne i dette faget kan jeg flette inn, uansett hva jeg blir spurt om? Du vil nesten alltid finne et mønster som gjentar seg også vil det selvfølgelig ikke skade å lese oppsummeringer for hvert eneste emne - Lykke til!


ER DU I ET FORHOLD?
Med Chips. Jeg elsker chips.


JEG LIKER IKKE UTDANNING OG KLARER IKKE SKOLEOPPLEGG. MÅ MAN UTDANNE SEG FOR Å VÆRE VELLYKKET I LIVET OG «FÅ DET TIL»?
Dette er et veldig spennende spørsmål som jeg ofte har diskutert, spesielt med mamma som er en lærer. Mitt syn på dette er at det ikke finnes en fasit på hvordan man blir vellykket i livet, men at det heller finnes noen sikre utveier man kan ta for å igjen sikre at man skal ha det komfortabelt både økonomisk og på den personlige fronten.

Skoleveien er ikke like enkel for alle og det er ikke rart av utrolig mange studenter dropper ut hvert eneste år. Dessverre har samfunnet nesten blitt lagt opp for at du er avhengig av "papirer" for å enklere kunne skaffe de en jobb som gir deg en god inntekt og ikke minst status, for de som ønsker det. Om dette er rettferdig eller ikke er en helt annen diskusjon, for det finnes mange flinke mennesker der ute som vet hva de driver med, men som igjen blir sluknet av karakterer og deres vanskeligheter for å samarbeide med et såkalt skolesystem.

Du trenger ikke høyere utdanning for å klare det eller i det hele tatt bli vellykket, men vi kan ikke se bort ifra av at disse papirene gjør veien enklere og klarere for noen mennesker, fordi man bærer på dokumentasjon som viser at man er kvalifisert innenfor et spesifikt felt. Samtidig har jeg møtt på flere dyktige mennesker som droppet ut av videregående og som likevel klarte å få seg en jobb som krever høyere utdanning - her er det altså deres lyst, engasjement og interesser som tar over og som gjør de til enda viktigere kandidater enn de med kun A i snitt. Jeg har faktisk selv vært i kontakt med flere arbeidsgivere som er mer interessert i hva du har fått til, enn hvilken karakter du fikk på Bacheloroppgaven din - og det er jo med på å løfte håpet, eller hva?

Siden jeg gikk inn på det med interesser, vil jeg gjerne utdype meg mer her. Da jeg hadde denne diskusjonen med mamma sa jeg rett ut "Hvis jeg var flink i fotball, hadde fin stemme eller for eksempel var en flink designer hadde jeg lett droppet ut av skolen for å følge etter interessen min - for i bunn og grunn går jeg kun på skole fordi jeg til slutt skal få penger ut av det og hvis jeg kan få penger gjennom å yte min interesse, hvorfor skal jeg da være bundet av et skolesystem?".
Dette tar meg igjen inn på det med at utdanning ikke kun er fasiten for et "vellykket liv". Hvis du ikke klarer å være en del av skolesystemet så anbefaler jeg deg heller å tenke litt på hva dine interesser er og hvordan du kan bruke dette til å vokse? Se bort ifra skole og tenk mer på hvordan du kan utvikle deg selv gjennom ting du liker og ikke minst brenner for og hvordan du kan bruke akkurat dette for finne et yrke eller et felt som passer for akkurat deg.

Sist men ikke minst så vil jeg minne deg på at det ikke finnes en definisjon på et "vellykket liv" det er kun du som definerer dette for deg selv, og utdanning, yrke, inntekt og status har ingenting med å "ha fått det til" å gjøre. Dette var et veldig langt svar, men jeg håper det hjalp litt <3


HVILKE SNEAKERS KAN DU ANBEFALE TIL VINTEREN?
Det er så vidt vindt vintersko er nok for dette været, haha! Om du absolutt vil bruke sneakers på denne tiden av året (noe jeg selv gjør) så anbefaler jeg de gode gamle Nike Air Force. De har en tykk såle og materialet tåler en del.


HVORDAN VIL DU BESKRIVE STILEN DIN?
Uhh - vanskelig spørsmål, men jeg vil si den er chic, sporty og komfortabel.


HVILKE HUDPRODUKTER BRUKER DU? DU HAR SÅ FIN HUD!
Thank you! Jeg kommer snart med en oppdatert hudpleierutine, da jeg har byttet ut mange produkter i løpet av den siste tiden - stay tuned!


ER DU FØDT I NORGE?
Yes, jeg er både født og oppvokst i Norge, men bodde i Libanon fra da jeg var 1-3 år, før jeg og mamma flyttet tilbake hit.


HVA ER DITT BESTE TIPS FOR Å KOMME OVER KJÆRLIGHETSSORG?
Dette er et veldig vanskelig spørsmål fordi det er så forskjellig fra person til person, men jeg tror veldig på skjebnen og mitt beste tips er egentlig bare å tenke på at det som skjer er for ditt eget beste og at alt som er ment for deg ikke vil "miste" deg, uansett hva. Det er lettere sagt, enn gjort i vanskelige situasjoner som et brudd, men alt vil gi mening tilslutt. Hold ut, pust og tenk kun på deg selv.


HVORDAN REDIGERER DU BILDENE DINE PÅ INSTAGRAM?
Jeg bruker kun VSCO for å redigere bildene mine og bruker filteret som heter A4. I tillegg til å legge på litt filter pleier jeg å leke meg frem med lysstyrken og kontrastene. VSCO er den beste redigerings-appen for redigering og jeg har ikke funnet noe som fungerer bedre enn den.


HVA SYNES DU OM AT INSTAGRAM HAR FJERNET LIKES?
Som jeg nevnte på Insta så er jeg ikke helt sikker på hva jeg mener om dette. Jeg føler på en måte at jeg både er for og imot på bakgrunn av mange forskjellige ting. Hovedgrunnen med dette er jo for å redusere at spesielt unge jenter skal sammenlikne likes og bli påvirket av dette, men samtidig er jeg usikker på om det er her "løsningen" ligger når det kommer til mental helse og påvirkningen av dette gjennom Sosiale-Medier. Det er så veldig mange andre faktorer som spiller en stor rolle på de ulike plattformene og det er ikke kun like-knappen som er med på å gjøre verden til et bedre sted. Instagram vil også at folk skal tenke mer på det kreative og hva de virkelig ønsker å legge ut, utenom at frykten for å få "lite likes" skal ha noe å si - og sånn sett liker jeg tanken.


HVA ØNSKER DU DEG TIL JUL?
Jeg ønsker meg ingenting til jul og har faktisk tatt avstand fra gaver når det kommer til den feiringen. Jeg synes gaver er koselig, men det blir så feil fokus og så mye overdrivelser når det kommer til dette… Så svaret mitt må her bli «fred i verden», lol.


NÅR SKAL DU FLYTTE INN TIL LEILIGHETEN DIN OG KJØPTE DU DEN SELV?
Forhåpentligvis er prosjekt ferdig i 2021 1.kvartal, og jeg satser på å flytte inn da. Jeg tok opp lån og kjøpte leiligheten selv, men har mamma som «sikkerhet i bolig» og som hjalp veldig, da det ikke er like enkelt å kjøpe alene per dags dato…

x, Anna .

Liker

Kommentarer

A WEEKEND IN PARIS

Å bestemme seg for å ta en helgetur til Paris er den beste avgjørelsen på lenge. Paris hadde veldig mye å by på og selv om jeg føler at 3 hele dager i denne byen var perfekt, er det fortsatt veldig mye som jeg ville se og som jeg dessverre ikke hadde tid til. På den positive siden kan jeg bruke dette som en unnskyldning for å reise dit igjen veldig snart, for som jeg skrev tidligere så ble jeg helt forelsket i byen.

Til tross for at Paris er veldig stort, klarte vi å finne et hotell og en plassering som passet oss perfekt. Vi bodde rett ved Notre-Dame i et område som heter Saint Germain, som er veldig sentralt og utrolig koselig. Gatene i området var fylt med søte cafeer, bra butikker og fantastiske restauranter. Hotellet vi bodde på heter Citadines og jeg var veldig fornøyd med det også. Ikke nok med at plasseringen var 10/10, men hotellet var veldig fint og servicen var helt super - noe som er viktig for meg når jeg er på tur i et land for første gang. Dette området og ikke minst hotellet er derfor noe jeg sterkt kan anbefale.

Dagene gikk ut på å få med seg de viktigste og typiske turistattraksjonene i Paris som Eiffeltårnet, Notre-Dame, Sacré-Coeur, Arc de triomphe, Trocadero, Pont Alexandre III, men også å shoppe på Champs-Élysées og ikke minst det luksuriøse Galeries Lafayette som nesten er et museum i seg selv, haha! Jeg fikk sett mye, men mangler fortsatt en del på listen da jeg ikke liker å henge meg så mye opp i planer når jeg er på ferie og heller go with the flow. Det er fint å legge en plan, men jeg liker å være åpen for at den også skal endres underveis fordi man må kjenne litt på hva man vil gjøre der og da - resten får jeg bare spare til neste gang.

Det viktigste var at jeg fikk ladet batteriene litt etter en veldig stressende og usikker periode, og kost meg sammen med folk jeg er glad i - det er viktig å sette av tid til det i ny og ne.

x, Anna .

Liker

Kommentarer

BLACK IS MY HAPPY COLOR

Hey there!

Jeg må aller først beklage for en litt dårlig oppdatering, men jeg måtte levere en eksamen på fredag som tok alt av oppmerksomhet og tid jeg hadde. På den positive siden er helgen her og jeg skal bruke den godt på å samle opp energi igjen. Jeg har kjøpt inn utrolig mye fint til høsten og gleder meg til å dele dette med dere fremover. Fargerike bluser, kule jakker, store gensere og denim er på motelisten min denne sesongen som gjør det til en fryd å style antrekket hver morgen.

Idag gikk jeg for et helt svart antrekk og fokuserte heller på smykkene. Disse røde brillene er fortsatt en stor favoritt og jeg digger hvor kule de er. Jakken jeg har på en et av de nyeste innkjøpene denne høsten og er akkurat den biker jakken jeg trengte i livet mitt. Hvis jeg måtte velge å bruke et antrekk for resten av livet så hadde det vært dagens.

Hey there!

First of all, I want to apology for the bad update on this blog lately. I had an exam this Friday which took all of my time and attention. My main focus this weekend is all about relaxing and getting my energy back. This fall I have shopped till I dropped and have so much to share with you guys. Colorful blouses, cool jackets, big sweaters and denim are on my fashion list this season which makes it fun to style my outfit every morning.

I went for a black outfit today and wanted to focus more on the accessories. These red sunglasses are still a big favorite and I love how cool they are. The jacket I am wearing is one of the newest in the closet and is exactly the biker jacket I needed in my life. If I had to wear the same outfit for the rest of my life, it would definitely be todays outfit.

OUTFIT DETAILS

Biker Jacket - ZARA

Skrit - Gina Tricot

Shoes - Pink Paris

Bag - MANGO

Sunglasses - TheKript

Sweater - Gina Tricot

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

My September Favorites

(Inneholder annonselenker)

NY SESONG BETYR NY SMINKE.

Å oppdatere sminkebagen og tilpasse den en ny sesong er et must. Nå som det er høst liker jeg å bruke litt varmere og mørkere farger. I tillegg begynner de fleste av oss å miste den fine bronze fargen etter sommeren og vi må justere litt på the basics i sminkebagen som foundation og concealer også.

Jeg har samlet mine favoritt produkter for denne måneden. Dette er en kombinasjon av både gamle og nye favoritter. Noen produkter klarer jeg virkelig ikke å bytte ut, men er mer åpen for dette når det kommer til andre merker. Jeg vet også at mange av dere har ønsket seg en sminkevideo hvor jeg viser min daglig make-up rutine og tenkte jeg kanskje skulle lage en salgs step-by-step post hvor jeg bruker en del av mine favoritt produkter snart!

La oss aller først ta en titt på hvilke produkter dette er med litt swatching og meninger fra min side!

Giorgio Armani - Luminous silk foundation

Dette er min all time favorite foundation. Jeg har skrevet om den flere ganger og er et produkt jeg ikke bytter ut. Det jeg gjorde denne gangen var å bytte farge. Jeg brukte 5,5 en lang periode, men valgte nummer 6 denne gangen. Dette er en foundation med medium dekkevne som gir en fantastisk glød. Om du ikke har prøvd den har du virkelig gått glipp av noe.

KJØP DEN HER!

Urban Decay - NAKED SKIN concealer

Det er første gang jeg prøver denne concealeren fra Urban Decay og jeg er utrolig overrasket og ikke minst overbevist om at dette er en av de beste man kan få tak i. Den dekker absolutt ALT og gir en flawless finish. En ny favoritt som har kommet for å bli! Jeg har den i fargen medium light warm.

KJØP DEN HER!

MAC lipsticks

Altså Velvet Teddy og Persistence leppestiftene fra MAC har jeg alltid noen ekstra på lager av. Dette er to farger som jeg bruker hver dag og som går med absolutt alt. Dette er også farger som passer perfekt til høsten.

KJØP DE HER!

Anastasia Beverly Hills - Renaissance

Endelig er dette øyenskyggepalettet mitt. Det har vært utsolgt over alt og jeg gleder meg utrolig mye til å bruke det. Jeg ble bare mer og mer forelsket i det når jeg swatchet fargene. Helt perfekt.

KJØP DET HER!
De har det på lager nå, så om du ønsker deg det så bør du være rask før det blir utsolgt igjen!

LH Cosmetics - Finishing brush

Denne kosten fra Linda Halberg kolleksjonen fikk jeg i en goodiebag og ble veldig raskt en favoritt. Jeg bruker den til å påføre bronzer og blush og får the perfect finish med den. Det som er så fint med den er at den gir deg muligheten til å jobbe og blende så godt du vil med hvilket som helst produkt. Nummeret på kosten: 310

DU KAN FÅ KJØPT DEN HOS KICKS PÅ GLASMAGASINET

Matte & Glossy

Si hei til de nyeste produktene i leppestiftfamilien! E-L-S-K er det eneste jeg trenger å si for å beskrive disse. Jeg er egentlig ikke en "gloss-jente", men denne lipglossen fra BUXOM er helt magisk. Den glinser, plumper leppene og passer alene og over hvilken som helst annen leppestift. Jeg har den i fargen Sugar!

KJØP DEN HER!

Også har jeg endelig funnet den perfekte røde leppestiften som passer meg! Den er fra The Balm i fargen Adoring fra kolleksjonen Meet Matt(e).

DU FINNER DEN HOS LOCO

Essie - nailpolish

Den perfekte burgunder neglelakken er et annet must hver høst og hvis du leter etter den beste lakken og fargen så har jeg allerede funnet den for deg! Jeg bruker fargen 50 Bordeaux fra ESSIE.

KJØP DEN HER!

-

Dette var altså noen gamle og nye favoritter som skal brukes godt denne sesongen. Har du noen anbefalinger eller favoritter som du aldri bytter ut?

xx, Anna.

Liker

Kommentarer

Dette skal jeg bli flinkere til

Jeg sier hele tiden at det er flere ting jeg vil bli flinkere på, men jeg skulle ønske det var like enkelt å gjennomføre det … Vi er snart ferdig med 2017 (!!) og det hadde vært litt typisk å si at jeg vil vente til nyåret før jeg skriver ned noen mål eller områder jeg vil forbedre meg på. Det vil jeg faktisk ikke gjøre denne gangen og vil hoppe i det asap.

Jeg kjenner meg selv godt nok til å vite at jeg ikke tar noe som dette seriøst før jeg skriver det ned og tenkte det hadde vært morsomt å dele noen nye mål med dere. Mange av disse tingene eksisterer allerede i hverdagen min, men som jeg bør ta mer seriøst og forbedre.

MATPAKKE

Er det noe jeg bruker mye penger på så er det mat og den siste perioden har jeg nesten kjøpt mat hver dag på skolen. Det er veldig unødvendig når kjøleskapet hjemme er fylt med mye digg 24/7. Så her må jeg skjerpe meg og tenke litt mer på hva jeg bruker pengene mine på!

CHEAT-DAYS

Sukkerinntaket har vært skyhøyt helt siden sommerferien. Jeg er egentlig ikke en person som er så streng mot meg selv når det kommer til hva jeg velger å spise, men ønsker nå å faktisk bli det. Det handler ikke kun om hvordan kroppen ser ut, men faktisk også om hvordan helsa er og hvordan den utvikles og da er hva vi velger å putte i oss veldig viktig. Jeg spiser bare sunn mat, men vil bli mye strengere når det kommer til godsaker. Derfor skal jeg innføre cheat-days (helgen), ellers skal jeg kun spise sunt.

MILJØ

Hjemme har vi kildesortert så lenge jeg kan huske, men det er så mye mer jeg kan gjøre! Jeg vil bli flinkere til gjenbruk av klær, lage en bruker på TISE hvor jeg selger ting jeg ikke bruker og ikke minst slutte med å kjøpe ting jeg virkelig ikke har bruk for.

SPARING

Ved å faktisk tenke på hvordan jeg bruker penger og hvordan jeg kan tjene smarte penger så kan jeg faktisk ende opp med å sitte igjen med en liten fin sum som jeg for eksempel kan bruke på ting som betyr noe. Reiser <3

SØVN

Man må aldri undervurdere viktigheten av søvn. Hele dagen og effektiviteten min avhenger av hvordan søvnen min har vært. Jeg har ingen problemer med søvn, men jeg skaper de selv. Istedenfor å legge meg når jeg kjenner at jeg blir trøtt så kan jeg ligge timevis på mobilen og plutselig blir klokken 2:00. Jeg har virkelig ikke råd til lite søvn med så hektiske hverdager og skal virkelig jobbe for at jeg minst får 8 timer søvn.

TRENING

Jeg MÅ bli aktiv igjen og husker ikke sist jeg var på SATS… Jeg elsker at jeg har venner med så mange forskjellige talenter og interesser. Min herlige venninne Yara er en treningsfreak og jeg sendte henne en spontan melding om at jeg ønsket å ha henne som min ”personlige trener”. Hun var like gira som meg og sa selvfølgelig ja. Hun sendte meg like etter en treningsplan som var basert på mine ønsker og behov. Elsk på slike mennesker. Trening er derfor noe som MÅ bli prioritert. Nok er nok.

Liker

Kommentarer