A WEEKEND IN PARIS

Å bestemme seg for å ta en helgetur til Paris er den beste avgjørelsen på lenge. Paris hadde veldig mye å by på og selv om jeg føler at 3 hele dager i denne byen var perfekt, er det fortsatt veldig mye som jeg ville se og som jeg dessverre ikke hadde tid til. På den positive siden kan jeg bruke dette som en unnskyldning for å reise dit igjen veldig snart, for som jeg skrev tidligere så ble jeg helt forelsket i byen.

Til tross for at Paris er veldig stort, klarte vi å finne et hotell og en plassering som passet oss perfekt. Vi bodde rett ved Notre-Dame i et område som heter Saint Germain, som er veldig sentralt og utrolig koselig. Gatene i området var fylt med søte cafeer, bra butikker og fantastiske restauranter. Hotellet vi bodde på heter Citadines og jeg var veldig fornøyd med det også. Ikke nok med at plasseringen var 10/10, men hotellet var veldig fint og servicen var helt super - noe som er viktig for meg når jeg er på tur i et land for første gang. Dette området og ikke minst hotellet er derfor noe jeg sterkt kan anbefale.

Dagene gikk ut på å få med seg de viktigste og typiske turistattraksjonene i Paris som Eiffeltårnet, Notre-Dame, Sacré-Coeur, Arc de triomphe, Trocadero, Pont Alexandre III, men også å shoppe på Champs-Élysées og ikke minst det luksuriøse Galeries Lafayette som nesten er et museum i seg selv, haha! Jeg fikk sett mye, men mangler fortsatt en del på listen da jeg ikke liker å henge meg så mye opp i planer når jeg er på ferie og heller go with the flow. Det er fint å legge en plan, men jeg liker å være åpen for at den også skal endres underveis fordi man må kjenne litt på hva man vil gjøre der og da - resten får jeg bare spare til neste gang.

Det viktigste var at jeg fikk ladet batteriene litt etter en veldig stressende og usikker periode, og kost meg sammen med folk jeg er glad i - det er viktig å sette av tid til det i ny og ne.

x, Anna .

Liker

Kommentarer

Hello Pariiiii

Bonjour from Pariiii!

Paris er veldig god, altså! Det som er så gøy er at jeg faktisk ikke hadde noen forventninger til denne byen og har derfor bare blitt positivt overrasket hele veien! For å være ærlig med dere så har Paris aldri vært en prioritert reisedestinasjon tidligere, men jeg kommer helt klart tilbake så fort jeg får muligheten til det - for jeg har blitt helt forelsket!

I dag er den siste dagen i denne fantastiske byen og er noe som skal nytes! Vi bestemte oss for å ta en helgetur og jeg har brukt tiden godt og fornuftig for å få med meg det viktigste og ikke minst det fineste. Hele byen er utrolig vakker og er et stort museum i seg selv!

Coat & Sweater - ZARA //Shoes - Stradivarius // Bag - H&M // Belt - GUCCI // Sunglasses - PRADA // Skirt - Random shop in Macedonia

Nå skal jeg straks ut for å shoppe litt, nyte de siste timene i Paris og faktisk møte en venninne som jeg har kjent lenge, men aldri møtt! Det hele startet på Instagram og jeg gleder meg masse til å endelig få møtt henne.

Bildedryss og tips fra denne turen kommer veldig snart - så hold dere oppdatert!

x, Anna .

Liker

Kommentarer

SOFT MONDAY

Den mørke tiden har kommet for å bli - i hvert fall for en god stund. På vei til jobb i dag tenkte jeg på at jeg virkelig kommer til å savne solen, for nå er det mørkt både til og fra jobb. Jeg husker at jeg ble skikkelig påvirket av dette forrige vinter og håper på at jeg skal klare å håndtere dette bedre i år - for the struggle var virkelig REAL. Jeg klarte så vidt å komme meg opp fra senga, liksom...

Det som faktisk er rart og ikke typisk meg, er at jeg lowkey gleder meg litt til det begynner å snø og til at byen lyses opp med all julepynten - for det er faktisk veldig koselig.

Men dere... I dag fant jeg og Kim en skikkelig koselig spot ved kontoret, som er Vinslottet. Jeg hørte mye om selve bygget, men visste ikke hva det var og at det seriøst bare er 2 minutter unna jobben min... Du skulle altså bare sett reaksjonen vår da vi gikk inn, haha! Takk og pris er det bare noen få uker siden selve bygget åpnet og sånn sett har vi ikke gått glipp av så mye. Her tror jeg det blir en sitting fremover - for noen ganger er det litt digg å sitte andre steder for å jobbe!

REKLAME

I dag hadde jeg på meg et typisk antrekk som jeg slenger på når jeg ikke vet hva jeg skal ha på: Et par boots, mom-jeans og en digg genser. Alle plaggene er fra NAKD og hvis du trenger noe nytt til høstgarderoben kan du bruke koden ANNARASMIAA20 for å få 20% på ditt neste kjøp hos www.na-kd.com. Koden varer forresten i 1 uke!

x, Anna .

Liker

Kommentarer

MY ROOM

Rommet mitt er mitt lille studio og jeg tilbringer så mye tid her. De fleste bildene jeg poster på instagram er tatt her inne og jeg får faktisk en del spørsmål om det. Hvor de ulike tingene er fra osv... Rommet mitt er ganske lite og mange av dere tror kanskje at det er litt større enn hva det faktisk er. Grunnen til hvorfor det ser litt stort ut er fordi jeg har en del store speil som dekker det meste av veggene mine. Det er hvitt, grått og beige. Ikke så veldig fargerikt, men det er slik jeg liker at soverommet skal være. Ellers er det veldig jentete og det første du ser når du kommer inn døra er sminke, sko og vesker...

. . .

Jeg synes soverom er ganske personlig, men siden jeg tar de fleste bildene mine her så kan jeg like godt dele resten med dere. Jeg vet at venninnene mine elsker rommet mitt og har selv knipsa en del bilder her og håper noen av dere kanskje får litt inspo <3 Små soverom må ikke undervurderes og kan alltid gjøres noe med.

Alt av hyller, skrivebord og stol er fra IKEA

Rammene og bildene som står på skrivebordet mitt er fra Desenio

My fav corner

Sminkeskuffene og hyllene er fra Blivakker

Jeg har en hel vegg som er dekket av grått slangeskinn.. Jeg hater slanger av hele mitt hjerte, men syntes denne tapeten var så kul og elsket hvordan den endret hele rommet. Garantert et valg jeg ikke angrer på.

Det var egentlig alt! Nå fikk dere et innblikk i min lille boble og kanskje ble dere også litt mer kjent med meg.

Xoxo, Anna .

Liker

Kommentarer

29.07.2017

Hallo <3

I dag stakk jeg, Sevval og Sommi innom byen en tur. Jeg skulle se om jeg kunne finne noe bursdagsantrekk for feiringen min snart, men endte opp med å kjøpe alt annet utenom enn det (typisk)... Jeg fikk kjøpt en sykt kul veske da, så det er jeg fornøyd med. Etter en lang shoppingtur endte vi opp på Dominos som har åpnet rett ved siden av meg. Vet ikke helt om jeg skal smile eller gråte for at det har skjedd, men selvkontrollen må ihvertfall på plass... Nå sitter vi på balkongen til Sevval og nyter den fine utsikten og jeg tenkte egentlig å bare stikke innom for å oppdatere dere litt. Det er ikke alltid jeg skriver om hverdagene mine og tenker derfor å starte med det. Jeg vet at noen av dere synes det hadde vært gøy (selv om jeg ikke har et så spennende liv haha).

Jeg fikk også knipset noen bilder av dagens outfit! Det ble et like så forvirret antrekk som det norske været. Jeg prøver uansett å holde på summerviben så godt jeg kan...

Outfit details

Denim skirt - Gina Tricot

Genser - BikBok

Belte - Gucci

Veske - Mango

Sko - Superga

Vi skal sette på bra film og kose oss sammen resten av kvelden. Det er slik jeg foretrekker lørdagene mine for tiden.

Håper dere får en god helg!

Xoxo, Anna .

Liker

Kommentarer

Goodbye July . . .

Det er snart en ny uke og en ny måned. Det er trist å tenke på at favoritt måneden min snart er ferdig og at rutiner sakte men sikkert løper mot meg. Jeg signerte kontrakt med den nye jobben for noen dager siden og starter allerede neste uke. Det er faktisk noe jeg gleder meg til. Blir spennende å jobbe med noe nytt og mer studierelevant. Skolen starter ikke før om en måned og det er herlig i seg selv. Jeg trodde vi hadde mye tidligere skolestart, så det blir enda mer sommerferie og skolefri. Det er også rart å tenke på at jeg kun har igjen 1 år før jeg er ferdig med bachelorgraden min. Det har gått så utrolig fort og jeg gleder meg til å bli ferdig med siste innspurt.

. . .

Dagen startet rett og slett med å samle litt tanker og fylle noen tomme ruter i kalenderen min. Det er alltid greit å planlegge for neste periode og få en oversikt over hva som skal skje og hva man vil gjøre. Og all den planleggingen blir selvfølgelig bedre med en god lunsj.

Goodbye July . . .

Håper dere alle sammen får en super dag!

Xoxo, Anna . 

Liker

Kommentarer