Hello Pariiiii

Bonjour from Pariiii!

Paris er veldig god, altså! Det som er så gøy er at jeg faktisk ikke hadde noen forventninger til denne byen og har derfor bare blitt positivt overrasket hele veien! For å være ærlig med dere så har Paris aldri vært en prioritert reisedestinasjon tidligere, men jeg kommer helt klart tilbake så fort jeg får muligheten til det - for jeg har blitt helt forelsket!

I dag er den siste dagen i denne fantastiske byen og er noe som skal nytes! Vi bestemte oss for å ta en helgetur og jeg har brukt tiden godt og fornuftig for å få med meg det viktigste og ikke minst det fineste. Hele byen er utrolig vakker og er et stort museum i seg selv!

Coat & Sweater - ZARA //Shoes - Stradivarius // Bag - H&M // Belt - GUCCI // Sunglasses - PRADA // Skirt - Random shop in Macedonia

Nå skal jeg straks ut for å shoppe litt, nyte de siste timene i Paris og faktisk møte en venninne som jeg har kjent lenge, men aldri møtt! Det hele startet på Instagram og jeg gleder meg masse til å endelig få møtt henne.

Bildedryss og tips fra denne turen kommer veldig snart - så hold dere oppdatert!

x, Anna .

Liker

Kommentarer

SOFT MONDAY

Den mørke tiden har kommet for å bli - i hvert fall for en god stund. På vei til jobb i dag tenkte jeg på at jeg virkelig kommer til å savne solen, for nå er det mørkt både til og fra jobb. Jeg husker at jeg ble skikkelig påvirket av dette forrige vinter og håper på at jeg skal klare å håndtere dette bedre i år - for the struggle var virkelig REAL. Jeg klarte så vidt å komme meg opp fra senga, liksom...

Det som faktisk er rart og ikke typisk meg, er at jeg lowkey gleder meg litt til det begynner å snø og til at byen lyses opp med all julepynten - for det er faktisk veldig koselig.

Men dere... I dag fant jeg og Kim en skikkelig koselig spot ved kontoret, som er Vinslottet. Jeg hørte mye om selve bygget, men visste ikke hva det var og at det seriøst bare er 2 minutter unna jobben min... Du skulle altså bare sett reaksjonen vår da vi gikk inn, haha! Takk og pris er det bare noen få uker siden selve bygget åpnet og sånn sett har vi ikke gått glipp av så mye. Her tror jeg det blir en sitting fremover - for noen ganger er det litt digg å sitte andre steder for å jobbe!

REKLAME

I dag hadde jeg på meg et typisk antrekk som jeg slenger på når jeg ikke vet hva jeg skal ha på: Et par boots, mom-jeans og en digg genser. Alle plaggene er fra NAKD og hvis du trenger noe nytt til høstgarderoben kan du bruke koden ANNARASMIAA20 for å få 20% på ditt neste kjøp hos www.na-kd.com. Koden varer forresten i 1 uke!

x, Anna .

Liker

Kommentarer

FAMILY SUNDAY

For meg er søndager skapt for å kose seg hjemme sammen med familien eller et par gode venner - og var akkurat det dagen min gikk ut på.

I dag fikk jeg og familien besøk av pappa og gjengen som kom over for middag og for å tilbringe en koselig ettermiddag sammen med oss. Jeg er utrolig takknemlig for at bokstavelig talt hele familien kan samles på den måten, til tross for at foreldrene mine er skilt. Det er ikke alltid det er like enkelt å holde kontakten i slike situasjoner, noe som selvfølgelig er forståelig. Samtidig er jeg veldig glad for at vi fortsatt klarer å ha det båndet og at skilte foreldre aldri har vært et problem, helt siden jeg var liten.

I dag drev vi faktisk å lo av at jeg introduserte Adam (min bror) til Hani (også min bror) som "Broren til søstera di" - haha! Når jeg en gang snakket litt om familien min til en kollega sa hun "Oi, dere er en skikkelig modern family altså" - jeg lo litt da, men egentlig er det bare veldig koselig.

Her har du i hvert fall et lite bildedryss av en utrolig bra søndag, tilbrakt med de menneskene som betyr mest for meg.

Resten av søndagen skal gå ut på å planlegge den kommende uken, slik at jeg slipper å bli stressa (forhåpentligvis). Jeg reiser jo også på fredag og må få planlagt den turen litt mer detaljert og hvis du har noen gode Paris Tips er det bare å legge igjen en kommentar under - det hadde jeg satt skikkelig stor pris på!

x, Anna .

Liker

Kommentarer

GLITTER & SIMPLICITY

Hallo!

I går var jeg på bryllupet til tremenningen min og jeg bare elsker libanesiske bryllup og all stemningen som skapes. Det var en kveld fylt med dans, musikk, god mat og familie. Utrolig koselig.

Antrekket og stylingen overlot jeg faktisk til mamma. Jeg ville at hun skulle velge alt fra kjole til hvordan håret mitt skulle være. Meningen hennes er svært viktig for meg (også når det kommer til klær) og av og til liker jeg å gi henne hele ansvaret. Det er godt å ha en stylist som du vet ikke kommer til å skuffe deg og jeg ble utrolig fornøyd.

Sminken derimot gjorde jeg selv. Uansett hvor mange flinke og profesjonelle makeup-artister som finnes her, blir jeg aldri like fornøyd som når jeg gjør sminken min selv. Det er noe med at man kjenner hva man kler og ikke kler. Anyway, her er gårsdagens look!


Outfit

Make-up

Hva synes dere?

Xoxo, Anna .

Liker

Kommentarer

How to get the perfect tan

Summer needs no filter

Hallo!

Jeg har fått veldig mange spørsmål om hva jeg bruker når jeg soler meg (spesielt etter at jeg la ut dette bildet) og tenkte jeg kunne skrive et innlegg om mine favoritt produkter og komme med noen tips som kanskje kan komme til nytte for noen av dere.

Å oppnå den perfekte brunfargen er et mål hver sommer og jeg liker å gjøre det på en måte som skal resultere i en langvarig farge.

Av lang erfaring og ikke minst testing av mange produkter har jeg kommet frem til hvilken metode jeg liker best. Samtidig er dette en personlig mening av hva jeg synes er bra og det er viktig å huske på at alle reagerer forskjellig på soling, avhengig av hudtype. På den positive siden er dette noe jeg har anbefalt mange og som jeg har fått god tilbakemelding av.

Jeg vil derfor gi dere en liten guide på hvordan jeg forbereder og soler kroppen min hver sommer.

1. Scrub

Å skrubbe kroppen sin skikkelig før man soler seg er kanskje det viktigste steget i denne prosessen. Dette vil være med på å redusere sjansen for at man flasser og vil gi en langvarig brunfarge fordi man kvitter seg med død hud. Gjør deg selv en tjeneste og kjøp en god skrubb med grove korn!

Jeg bruker en skrubb fra RITUALS som heter The ritual of sakura body scrub.

2.sunscreen protection

Før jeg begynner å snakke om solfaktor må jeg innrømme at jeg kunne vært mye flinkere med dette. Anyway… Det jeg pleier å gjøre er å bruke solkrem/olje med faktor den første uken av ferien for å ikke bli brent. Vi som bor i Norge har dessverre hud som ikke ser så mye av sola og jeg vil derfor anbefale dere å starte rolig. Please have mercy on your skin.

Jeg liker å bruke en olje fra PIZ BUIN som beskytter huden, men samtidig gir en fin farge.

3. Face

Selv om jeg ikke bruker solfaktor på kroppen hele perioden er det ingen lek når det kommer til ansiktet. Det er litt ulogisk at jeg bryr meg mer om ansiktet enn resten av kroppen, men litt er bedre enn ingenting. En grunn til hvorfor jeg bryr meg ekstra om ansiktet er fordi jeg har fregner (og elsker det), men om jeg ikke passer på så kan de bli flekkete og ikke se like fine ut lenger. Jeg gikk en gang uten solkrem og fregnene på overleppa mi så seriøst ut som bart og jeg vil helst unngå bart i sommer…

For ansiktet bruker jeg også en solkrem fra PIZ BUIN med 15spf.

4. Lips

Jepp, lepper trenger også beskyttelse! Hvis jeg ikke smører leppene mine blir de uttørket og såre. PIZ BUIN her også, men i 30spf.

5. Tanning oil

Det er her magien kommer inn i bildet. Denne kokosnøttoljen fra HAWAIIAN er F-A-N-T-A-S-T-I-S-K og om du ønsker å oppnå den perfekte bronzefargen så er det dette du trenger. Den lukter helt fantastisk og gjør underverk! Samtidig er dette en sololje uten noe faktor og man må passe på å ikke bli brent. Derfor venter jeg litt med denne og forbedrer heller kroppen min med litt faktor.

6. Aftersun

Det nest-viktigste steget er hva du gjør etter all den stekingen. Å smøre kroppen sin med en god fuktighetskrem er svært viktig for å bevare fargen og igjen for å redusere sjansen for å flasse. Det trenger ikke stå ”aftersun” på flaska for å oppnå best mulig resultat… Jeg anbefaler dere å kjøpe en bodylotion som er rik på Aloe Vera. Dette vil både nedkjøle og gi fuktighet til huden. Dette vil også hjelpe om du blir litt solbrent.

Det var egentlig alt! Jeg håper denne guiden kan være til nytte for noen av dere og om det er noe annet dere lurer på så er jeg helt åpen for spørsmål.

Ha fortsatt en god sommer!

Xoxo, Anna . 

Liker

Kommentarer

PARADISE

I dag tok vi turen til et av de vakreste stedene mine øyne noen gang har vært vitne til. Wow, jeg har ikke ord for hvor fint Baakline er. Det er disse skjulte skattene i Libanon jeg snakket om og som jeg vil vise dere.

. . .

Det som er så fint med denne landsbyen er at den ikke ligger langt unna Beirut, men skjuler den mest fantastiske naturen som dette stedet som heter ”de blå fossene”. Jeg har lenge hatt lyst til å besøke dette stedet, men fikk ikke muligheten før nå og skjønner virkelig ikke hvorfor jeg utsatte dette så lenge. Jeg har sett mange bilder, men forventet ikke at det skulle være så vakkert. Krystallklart vann og vakker natur er en perfekt blanding og det føltes som om jeg var i en drøm. Samtidig var dette krystallklare vannet det kaldeste jeg noen gang har vært borti og jeg trodde jeg seriøst skulle dø av kulde. Jeg brukte kanskje en halvtime før jeg turte å hoppe i vannet, men det var så verdt det!

Baakline

Dette er garantert det fineste stedet jeg noen gang har vært i og er et perfekt sted om man vil slappe av og nyte fantastisk natur. Det var første gang jeg tok turen hit, men er garantert ikke siste gang. Jeg blir bare mer og mer forelsket i dette landet jo mer jeg utforsker det.

Xoxo, Anna . 

Liker

Kommentarer