A WEEKEND IN PARIS

Å bestemme seg for å ta en helgetur til Paris er den beste avgjørelsen på lenge. Paris hadde veldig mye å by på og selv om jeg føler at 3 hele dager i denne byen var perfekt, er det fortsatt veldig mye som jeg ville se og som jeg dessverre ikke hadde tid til. På den positive siden kan jeg bruke dette som en unnskyldning for å reise dit igjen veldig snart, for som jeg skrev tidligere så ble jeg helt forelsket i byen.

Til tross for at Paris er veldig stort, klarte vi å finne et hotell og en plassering som passet oss perfekt. Vi bodde rett ved Notre-Dame i et område som heter Saint Germain, som er veldig sentralt og utrolig koselig. Gatene i området var fylt med søte cafeer, bra butikker og fantastiske restauranter. Hotellet vi bodde på heter Citadines og jeg var veldig fornøyd med det også. Ikke nok med at plasseringen var 10/10, men hotellet var veldig fint og servicen var helt super - noe som er viktig for meg når jeg er på tur i et land for første gang. Dette området og ikke minst hotellet er derfor noe jeg sterkt kan anbefale.

Dagene gikk ut på å få med seg de viktigste og typiske turistattraksjonene i Paris som Eiffeltårnet, Notre-Dame, Sacré-Coeur, Arc de triomphe, Trocadero, Pont Alexandre III, men også å shoppe på Champs-Élysées og ikke minst det luksuriøse Galeries Lafayette som nesten er et museum i seg selv, haha! Jeg fikk sett mye, men mangler fortsatt en del på listen da jeg ikke liker å henge meg så mye opp i planer når jeg er på ferie og heller go with the flow. Det er fint å legge en plan, men jeg liker å være åpen for at den også skal endres underveis fordi man må kjenne litt på hva man vil gjøre der og da - resten får jeg bare spare til neste gang.

Det viktigste var at jeg fikk ladet batteriene litt etter en veldig stressende og usikker periode, og kost meg sammen med folk jeg er glad i - det er viktig å sette av tid til det i ny og ne.

x, Anna .

Liker

Kommentarer

Hello Pariiiii

Bonjour from Pariiii!

Paris er veldig god, altså! Det som er så gøy er at jeg faktisk ikke hadde noen forventninger til denne byen og har derfor bare blitt positivt overrasket hele veien! For å være ærlig med dere så har Paris aldri vært en prioritert reisedestinasjon tidligere, men jeg kommer helt klart tilbake så fort jeg får muligheten til det - for jeg har blitt helt forelsket!

I dag er den siste dagen i denne fantastiske byen og er noe som skal nytes! Vi bestemte oss for å ta en helgetur og jeg har brukt tiden godt og fornuftig for å få med meg det viktigste og ikke minst det fineste. Hele byen er utrolig vakker og er et stort museum i seg selv!

Coat & Sweater - ZARA //Shoes - Stradivarius // Bag - H&M // Belt - GUCCI // Sunglasses - PRADA // Skirt - Random shop in Macedonia

Nå skal jeg straks ut for å shoppe litt, nyte de siste timene i Paris og faktisk møte en venninne som jeg har kjent lenge, men aldri møtt! Det hele startet på Instagram og jeg gleder meg masse til å endelig få møtt henne.

Bildedryss og tips fra denne turen kommer veldig snart - så hold dere oppdatert!

x, Anna .

Liker

Kommentarer

SOFT MONDAY

Den mørke tiden har kommet for å bli - i hvert fall for en god stund. På vei til jobb i dag tenkte jeg på at jeg virkelig kommer til å savne solen, for nå er det mørkt både til og fra jobb. Jeg husker at jeg ble skikkelig påvirket av dette forrige vinter og håper på at jeg skal klare å håndtere dette bedre i år - for the struggle var virkelig REAL. Jeg klarte så vidt å komme meg opp fra senga, liksom...

Det som faktisk er rart og ikke typisk meg, er at jeg lowkey gleder meg litt til det begynner å snø og til at byen lyses opp med all julepynten - for det er faktisk veldig koselig.

Men dere... I dag fant jeg og Kim en skikkelig koselig spot ved kontoret, som er Vinslottet. Jeg hørte mye om selve bygget, men visste ikke hva det var og at det seriøst bare er 2 minutter unna jobben min... Du skulle altså bare sett reaksjonen vår da vi gikk inn, haha! Takk og pris er det bare noen få uker siden selve bygget åpnet og sånn sett har vi ikke gått glipp av så mye. Her tror jeg det blir en sitting fremover - for noen ganger er det litt digg å sitte andre steder for å jobbe!

REKLAME

I dag hadde jeg på meg et typisk antrekk som jeg slenger på når jeg ikke vet hva jeg skal ha på: Et par boots, mom-jeans og en digg genser. Alle plaggene er fra NAKD og hvis du trenger noe nytt til høstgarderoben kan du bruke koden ANNARASMIAA20 for å få 20% på ditt neste kjøp hos www.na-kd.com. Koden varer forresten i 1 uke!

x, Anna .

Liker

Kommentarer

Pastel Pink

Favoritt fargen denne sesongen er garantert pastell rosa og jeg har fylt garderoben med nye sommerkjoler og skjørt! Denne gangen ville jeg gå vekk fra farger jeg alltid velger og heller prøve noe nytt. Farger kommer i mange forskjellige nyanser og det gjelder bare å finne den rette fargetonen som passer deg best.

Selv om jeg for det meste sitter og leser, er det ikke noe som klarer å holde meg unna shopping, og med alle de nye og utrolig fine klærne fra BubbleRoom ble det ikke så mye enklere å bare tenke på eksamen..

Søtere enn denne kjolen finner man ikke! Du kan få kjøpt den HER

Pastel Pink

Det jeg elsket med dette settet er at det ser ut som en kjole! Du kan bruke de samen eller hver for seg med andre plagg, love it!

Skjørtet kan du få kjøpt HER og toppen HER

Gå for noe litt annerledes denne sommeren og ikke vær redd for å bruke lyse og fargerike klær!

Xoxo, Anna. 

(I samarbeid med Bubbleroom)

Liker

Kommentarer

I make shoe contact before eye contact

Som jeg tidligere har nevnt elsker jeg sko, og fishnet sokker er garantert favoritten når det kommer til stylingen av dette. Det kan få et hvilket som helst kjedelig antrekk til å bli kult og stilig og det er så utrolig mange måter man kan bruke disse på! Det passer til dager hvor du er pyntet, men mangler det lille ekstra, eller dager hvor antrekket er basic og kanskje trenger et lite løft.

Selv om det bare er sokker så syntes jeg det var vanskelig å finne de perfekte fishnet sokkene. Enten var de for stramme, rutete for små eller for store. Jeg fant til slutt de perfekte hos Bubbleroom!


how i style it :

Platform shoes, sneakers and pumps; det passer med alt og du kan få kjøpt de HER

Xoxo, Anna 

(sponset)

Liker

Kommentarer

17. Mai

Hallo ♡

Håper alle sammen hadde en fin 17.mai feiring i går! Jeg koste meg utrolig mye og tilbrakte dagen med herlige mennesker og god stemning.

...

Er man usikker så går man alltid for NUDE, og det var akkurat det jeg gjorde i går. Med dette ustabile været var jeg ikke sikker på hva jeg skulle ha på meg og tok det hele på sparket samme dagen (du kan tenke deg hvordan rommet mitt så ut etter det...) Noen ganger er det best å ikke planlegge et antrekk men heller gå etter hvordan man føler seg akkurat den dagen, og slik ble det denne gangen.

Outfit details

Xoxo, Anna.

Liker

Kommentarer