Hello Pariiiii

Bonjour from Pariiii!

Paris er veldig god, altså! Det som er så gøy er at jeg faktisk ikke hadde noen forventninger til denne byen og har derfor bare blitt positivt overrasket hele veien! For å være ærlig med dere så har Paris aldri vært en prioritert reisedestinasjon tidligere, men jeg kommer helt klart tilbake så fort jeg får muligheten til det - for jeg har blitt helt forelsket!

I dag er den siste dagen i denne fantastiske byen og er noe som skal nytes! Vi bestemte oss for å ta en helgetur og jeg har brukt tiden godt og fornuftig for å få med meg det viktigste og ikke minst det fineste. Hele byen er utrolig vakker og er et stort museum i seg selv!

Coat & Sweater - ZARA //Shoes - Stradivarius // Bag - H&M // Belt - GUCCI // Sunglasses - PRADA // Skirt - Random shop in Macedonia

Nå skal jeg straks ut for å shoppe litt, nyte de siste timene i Paris og faktisk møte en venninne som jeg har kjent lenge, men aldri møtt! Det hele startet på Instagram og jeg gleder meg masse til å endelig få møtt henne.

Bildedryss og tips fra denne turen kommer veldig snart - så hold dere oppdatert!

x, Anna .

Liker

Kommentarer

SOFT MONDAY

Den mørke tiden har kommet for å bli - i hvert fall for en god stund. På vei til jobb i dag tenkte jeg på at jeg virkelig kommer til å savne solen, for nå er det mørkt både til og fra jobb. Jeg husker at jeg ble skikkelig påvirket av dette forrige vinter og håper på at jeg skal klare å håndtere dette bedre i år - for the struggle var virkelig REAL. Jeg klarte så vidt å komme meg opp fra senga, liksom...

Det som faktisk er rart og ikke typisk meg, er at jeg lowkey gleder meg litt til det begynner å snø og til at byen lyses opp med all julepynten - for det er faktisk veldig koselig.

Men dere... I dag fant jeg og Kim en skikkelig koselig spot ved kontoret, som er Vinslottet. Jeg hørte mye om selve bygget, men visste ikke hva det var og at det seriøst bare er 2 minutter unna jobben min... Du skulle altså bare sett reaksjonen vår da vi gikk inn, haha! Takk og pris er det bare noen få uker siden selve bygget åpnet og sånn sett har vi ikke gått glipp av så mye. Her tror jeg det blir en sitting fremover - for noen ganger er det litt digg å sitte andre steder for å jobbe!

REKLAME

I dag hadde jeg på meg et typisk antrekk som jeg slenger på når jeg ikke vet hva jeg skal ha på: Et par boots, mom-jeans og en digg genser. Alle plaggene er fra NAKD og hvis du trenger noe nytt til høstgarderoben kan du bruke koden ANNARASMIAA20 for å få 20% på ditt neste kjøp hos www.na-kd.com. Koden varer forresten i 1 uke!

x, Anna .

Liker

Kommentarer

FAMILY SUNDAY

For meg er søndager skapt for å kose seg hjemme sammen med familien eller et par gode venner - og var akkurat det dagen min gikk ut på.

I dag fikk jeg og familien besøk av pappa og gjengen som kom over for middag og for å tilbringe en koselig ettermiddag sammen med oss. Jeg er utrolig takknemlig for at bokstavelig talt hele familien kan samles på den måten, til tross for at foreldrene mine er skilt. Det er ikke alltid det er like enkelt å holde kontakten i slike situasjoner, noe som selvfølgelig er forståelig. Samtidig er jeg veldig glad for at vi fortsatt klarer å ha det båndet og at skilte foreldre aldri har vært et problem, helt siden jeg var liten.

I dag drev vi faktisk å lo av at jeg introduserte Adam (min bror) til Hani (også min bror) som "Broren til søstera di" - haha! Når jeg en gang snakket litt om familien min til en kollega sa hun "Oi, dere er en skikkelig modern family altså" - jeg lo litt da, men egentlig er det bare veldig koselig.

Her har du i hvert fall et lite bildedryss av en utrolig bra søndag, tilbrakt med de menneskene som betyr mest for meg.

Resten av søndagen skal gå ut på å planlegge den kommende uken, slik at jeg slipper å bli stressa (forhåpentligvis). Jeg reiser jo også på fredag og må få planlagt den turen litt mer detaljert og hvis du har noen gode Paris Tips er det bare å legge igjen en kommentar under - det hadde jeg satt skikkelig stor pris på!

x, Anna .

Liker

Kommentarer

"On fleek"

"Du burde gjort noe med nesen din... men du er fortsatt vakker da" leste jeg av iPhone-skjermen min for noen uker siden.

Jeg visste seriøst ikke om jeg skulle le eller gråte, men en ting visste jeg, og det var at jeg var sjokkert.

Ikke sjokkert over at personen mente noe negativt om utseendet mitt, men sjokkert over at det den dag i dag er så lett å pirke på noe du er født med, og som vi egentlig ikke kan gjøre så mye med. Sjokkert over at den personen mente det var så okay å bare fortelle meg at hun mener nesen min ikke er den samme som vi ser i magasiner og moteblad og mest av alt, sjokkert over at hun mente jeg skulle være takknemlig for at hun var så ærlig mot meg.

Vi skal se bra ut. Vi må se bra ut. Vi har nesten ikke valg lenger.

Leppene skal være fyldige, håret skal være langt og tykt, bryna skal være "on fleek" og nesa skal være rett og fin. Vi lever i et sykt samfunn hvor utseende dominerer og hvor tankegangen og kunnskapen kommer krabbende og langsomt etter. Vi lever i et samfunn hvor leppestiften man har på betyr mer enn hva leppene klarer å si. Et samfunn dekket av falskhet. Et samfunn som domineres av det ytre, og hvor det indre gir mindre og mindre mening. Du skal bare vise Colgate-smilet ditt, redigere det inn i et lite kvadrat og deretter få en bekreftelse på hvor "vakker" du er. Er du ikke vakker nok, så er det ikke vanskeligere enn å legge seg under kniven.

Så lett har det blitt å kommentere på hverandres utseende og enda lettere har det blitt å gjøre noe med det, og jeg blir rett og slett kvalm.

Jeg blir kvalm over hvordan vi har latt dette gå så langt. Jeg blir kvalm over hvordan jeg lar meg selv bli påvirket av dette. For uansett hvor fornøyd man er med seg selv, er det alltid noe som man misliker og det blir ikke lettere å akseptere disse sidene ved seg selv når man får slike kommentarer slengt etter seg. Uansett hvor mye vi endrer og hvor mye vi gjør, vil vi aldri bli fornøyd.

Vi har skapt en illusjon av hva det betyr å være perfekt. En illusjon ingen klarer å oppnå. En syk illusjon som vi alle ser opp til og som vi kunne gjort hva som helst for å være. 

Så her går vi. Vi går den samme veien, men alle for oss selv, på jakt etter å oppnå denne syke illusjonen. På jakt etter å bli sosialt akseptert og på jakt etter å endelig smile foran speilet, men kommer vi noen gang til å smile foran speilet?

For er egentlig de vippene lange nok? Nei, la meg sette på litt vippe extensions. Er mine lange naturlige negler fine nok? Nei, la meg heller følge trenden og sette på negler. Er leppene fyldige nok nå? Nei, et lite stikk her og der fikser det hele. Alt dette for å tilfredsstille mitt eget selvbilde og med håp om å endelig smile foran speilet.

Men tro meg, vi smiler fortsatt ikke. Vi er fortsatt tørste etter å oppnå det vi ikke har og plutselig finner vi ut av at de puppene kanskje er litt for små.

Vi lever i en ond sirkel som ikke tar slutt, en ond sirkel som vi tror er sunn for oss og en sirkel vi blindt løper rundt i. En sirkel som har tatt fra oss våres verdier og prioriteringer. En sirkel som ender opp i depresjoner og usikkerhet.

Vi har blitt mennesker med en ustabil selvsikkerhet. En selvsikkerhet som er basert på om du har en bra selfie-dag, bra sminke og bra lys. En selvsikkerhet som bygges opp av likes og kommentarer. For alt som betyr noe og alt jeg er, skal vises i det lille kvadratet som folk skal dobbeltklikke på.

Det er meg.
Jeg smiler og du liker. Du smiler og jeg liker.
Vi er så lykkelige, alle sammen.

Liker

Kommentarer

10 favoritter

Vi har alle noen produkter som vi er helt avhengige av og som vi ikke kan leve uten. Det er litt skummelt hvor viktige disse produktene faktisk er for meg og hvordan hele dagen min kan bli ødelagt hvis jeg finner ut av en av de har blitt tom.

Dette er 10 produkter som jeg har brukt lenge og det skal virkelig mye til for at jeg skal bytte de ut med noen andre liknende produkter.

MAC Matte Lipstick - Velvet Teddy

Velvet Teddy har en egen plass i hjertet mitt. Aldri har jeg funnet en så perfekt nude/pink leppestift som gir godt med fuktighet og som samtidig er matt!

Jeg pleier alltid å bruke Mac sin Lip Primer før jeg eventuelt bruker denne, for at leppestiften skal vare lenger.

Soleil Tan De Chanel

Dette er hands down det beste bronzing make-up produktet du kan finne på markedet.
Jeg bruker det enten over foundationen min eller rett på huden når jeg ikke ønsker å bruke så mye sminke noen dager. Man får en frisk og naturlig brunfarge, med en glød ingen andre produkter kan erstatte. Et must i sminkebagen!

Giorgio Armani - Luminous Silk foundation

Av alle foundations der ute, er dette garantert min favoritt. Den er middels til lavt dekkende og gir en frisk, sunn og naturlig glød. Personlig liker jeg ikke at foundationen skal være helt dekkende. Jeg liker at fregnene mine fortsatt skal kunne synes, noe jeg oppnår med denne!

Samtidig hadde jeg hadde ikke anbefalt den til en med oljete hud, fordi den gir masse fuktighet og er ikke matt.

MAC- Skin Hydrating Mist

Elsk, elsk, elsk.

Dette er en blanding av Mineralize Charged Water og rent diamantpulver som endrer hudens energinivå for å gjenfinne tapt fukt, kvikker opp, tilfører energi og revitaliserer huden. Den suges raskt opp av huden for å holde den sunn og myk, og for å skape en glatt overflate det er lett å legge makeup på. Jeg liker å bruke denne både før og etter sminke.

Ole Hendrixen - Invigorating Night Treatment

Dette er et serum som jeg bruker hver kveld før jeg legger meg. Det inneholder 10% fruktsyre og er skapt for å arbeide sammen med kroppens naturlige reparasjonssystem. Inneholder et konsentrat av AHA, som hjelper huden til å se jevnere og klarere ut.

Med dette produktet har jeg fått synlig fastere og glattere hud, i tillegg til mindre synlige porer! Dette er ikke et anti-aging produkt og er perfekt for oss med ung hud som har ønsker om å opprettholde den sunne huden og gløden.

Lukten er helt forferdelig, but still so worth it...

JorgObé - Peel Off Mask

Takk meg senere.

Denne masken er en dyptrensende ansiktsmaske som fjerner kviser og hudormer, renser porer og matter ned fet hud. Den åpner porene og trekker urenheter ut av huden, slik at du oppnår en ren og vakker hud uten kviser og urenheter. Dette er det beste produktet jeg har prøvd mot porer og jeg anbefaler alle å teste det ut!

LUSH - Lip Scrub

Wow, wow, wow, jenter (og gutter).. Jeg hadde aldri overlevd vinteren uten denne skrubben. Leppene og sjelen min takker Lush for dette produktet. Det lukter godt, skrubber godt og gir det beste resultatet!

du kan til og med spise skrubben...

Glam Glow - Thirsty Mud

Denne masken lukter så godt at du får lyst til å spise den opp...

På den andre siden er det en maske med den mest avanserte teknologien for å gi ekstrem fuktighet umiddelbart og som samtidig beroliger og gjenoppretter sår hud.

Victoria´s Secret - Coconut Passion

Jeg er en stor fan av Coconut lukt og kan til tider overdrive med det...

Dette er en Body Lotion som lukter ekstremt godt og som gir godt med fuktighet!

GUCCI - Flora 

Uansett hvor mange parfymer jeg har og hvor mange ganger jeg prøver å endre duft, løper jeg alltid tilbake til denne. Jeg har tilslutt innsett at jeg ikke behøver å teste ut flere, fordi det er unødvendig av meg. Jeg har brukt denne parfymen i 3 år og ser frem til mange fler.

Selv om jeg har mine favoritter er jeg fortsatt veldig glad i å teste nye produkter innenfor sminke og hudpleie. Jeg er alltid på jakt etter produkter som viser gode resultater og som er verdt hver eneste krone. Så den jakten har ikke stoppet her og jeg kan alltid skape mer plass for nye favoritter. Uansett så er dette produkter som jeg anbefaler alle å teste ut, jeg er i hvert fall veldig fornøyd!

Har du noen favoritter jeg bør teste ut?

xoxo,

Anna

Liker

Kommentarer

1 piece, 3 ways

The Perfect black overknees

Min kjærlighet for sko er ekstremt høy og disse høye svarte bootsene er garantert en av mine favoritter. Dette er et must å ha i garderoben og passer perfekt til så mange ulike anledninger.

Jeg lette lenge etter perfekte svarte overknees som hadde den perfekte høyden og formen, og fant de tilslutt hos DinSko! Det at de er svarte, høye og nøytrale gjør at de kan brukes på forskjellige måter og med forskjellige antrekk.

De er er et perfekt tilbehør i seg selv, som kan gi et helt basic antrekk det lille ekstra. Her er 3 forskjellige måter du kan style de på:

1. Jeans

Jeans: BikBok Topp: Gina Tricot Kåpe: Kouture Choker: Ebay Solbriller: Celiné

Veske: Day Birger Et Mikkelsen

2. Skjørt

Skinnjakke: Primark Genser: ZARA Skjørt: H&M Solbriller: Celiné Veske: Michael Kors

3. Genserkjole

Genserkjole: Nelly Bomber Jakke: BikBok Choker: Ebay Solbriller: Celiné

xoxo,

Anna

Liker

Kommentarer