7

Ukens opptur

I går sparket vi en ball for Palestina og ukens opptur var helt klart at jeg fikk spille fotball igjen. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg har savnet dette og før søndagen kunne jeg faktisk ikke huske sist jeg var i nærheten av en ball. Som barn handlet livet mitt kun om denne sporten og hele tiden min gikk ut på å spille fotball. Selv om jeg er veldig støl i dag var det uansett utrolig gøy å gjøre dette igjen og høydepunktet var selvfølgelig at det var for en god sak og at jeg fikk møtt mange gamle venner igjen! Ja takk til flere arrangement som dette.

Ukens nedtur

Jeg trodde jeg hadde blitt ferdig med den store STORE forkjølelsen som man som regel får 1 gang i året, men NEI. Jeg ble skikkelig syk igjen og måtte holde meg hjemme noen dager. Det som var mest irriterende var at jeg hadde mye jeg skulle gjøre, men kroppen ville virkelig ikke samarbeide. Takk og pris har jeg blitt frisk igjen nå og er back on track.

Ukens sang

Selv om jeg er så lei av musikken min at jeg nesten holder på å slenge mobilen ut av vinduet har jeg faktisk klart å finne en ny favoritt artist og ikke minst sang! Dette er en marokkansk artist med en helt fantastisk stemme og hun heter Souad Massi. Hvis du er glad i klassisk arabisk musikk med en twist så kommer du til å elske henne. Hør på Ghir Enta og takk meg senere.

Ukens tanke

Ukens tanke har vært at jeg må gi mer og gjøre mer - ikke når det kommer til meg selv, men til andre mennesker som trenger hjelp. Den siste perioden har jeg opplevd flere ting som har påvirket meg veldig og fått meg til å ville gjøre en endring - for man kan ikke sitte på sidelinjen og vente hvis man vil se en forskjell, men heller starte steg for steg - sakte, men sikkert.

Ukens kjøp

VOGUE SPRING FASHION ISSUE med Naoimi Campbell på forsiden - Of course. Jeg resier snart og har holdt meg langt unna shopping den siste perioden, men jeg trengte litt inspirasjon for den kommende sesongen og gikk til innkjøp av 315 sider med fashion inspo. Much needed spør du meg. Alt av inspirasjon og motivasjon er på bunn for tiden og dette var akkrat det jeg trengte.

Ukens produkt

Æhhhh - det beste er at jeg faktisk har funnet mange gode produkter den siste tiden og kommer til å dele disse med dere fremover. Ukens produkter må være den nye serien jeg har begynt å bruke fra Davines - jeg er frelst! Akkurat nå bruker jeg Naturaltech Replumping serien og alt fra dette merket slutter aldri å imponere meg - virkelig hårets beste venn.

Ukens outfit

Basic on Basic. Uken som gikk handlet kun om å holde det så enkelt og behagelig som mulig. Tro det eller ei, men halve uken levde jeg i UGGs fordi jeg virkelig ikke orker noe, noen eller meg selv når jeg er syk og da er noen utetøfler ganske digg å gå rundt med (uansett hvor stygt det ser ut).

Ukens quote

"Jeg er redd for å dø av sult før jeg innser hvor mye jeg faktisk har på fatet". Jeg skrev denne setningen for en stund siden og den har aldri betydd mer enn nå. Det er så enkelt å glemme det man har og kun fokusere på det man mangler. Noen ganger går vi rundt og glemmer å være takknemlige for velsignelsene vi tar for gitt. Enkle ting som tak over hodet, mat på bordet, familie, venner, mat og trygghet.

Ukens serie

Ukens serie er "YOU" som absolutt alle har snakket om. Jeg har nettopp startet på den og vet ikke om jeg elsker eller hater den, men det som plager meg at jeg ikke klarer å hate Joe (enda). Han har gjort så mye jævlig og fortsatt er jeg lowkey på hans side?? Denne serier leker seriøst med hodet mitt og det begynner å bli ubehagelig. Kanskje sletter jeg alt av sosiale medier etter denne serien - hvem vet?

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229