48

Uken som gikk ...

Opptur

Garantert at jeg, Sommi og Vanessa booket billetter til et varmt og digg land for å kickstarte nyåret i februar. Jeg må alltid komme meg vekk i løpet av den ekle og kalde vintertiden og gleder meg så mye! Vi har lenge snakket om å besøke dette stedet sammen og jeg bare kjenner at det kribler i magen allerede ææææh!

Nedtur

iPhonen min døde den tiden jeg trengte den MEST og det er så typisk. Jeg utsatte service leveringen alt for lenge og til slutt sa det stop. Det er skikkelig irriterende å ikke ha sin egen iPhone og den uken beviste virkelig hvor avhengig jeg er av telefonen min, lol.

Sang

Glem sang - ukens album er CHAMPIONSHIPS av MEEK MILL. Altså, jeg griner. På ekte.
Hele albumet har vært på repeat i hele uken og jeg har ventet en god stund på dette albumet som virkelig var det.
Meek er en av de artistene som jeg har blitt blodfan av i løpet av kun 1 år - Shout-out til Ayoub som introduserte meg til denne legenden her. Det er ikke en eneste sang som jeg får lyst til å skippe fra albumet, men om jeg skal velge noen favoritter så må det bli Intro-sangen, Respect the Game og Uptown Vibes.

Melding 

"Anna, du er med hånda på hjerte et av de mest hardtarbeidende menneskene jeg vet om. Jeg kjenner få som kriger så sykt mye og ikke minst HARDT for sine drømmer og mål som det du gjør. Du gir virkelig ditt absolutte alt uansett hva det gjelder, om det så er studie, jobb, blogg/karriere og ikke minst vennskap. Likevel gjør du alt så lettsindig og med ydmykhet. Har sagt fra dag en at du vil oppnå stor suksess i livet og det kommer jeg aldri til å slutte å tro <3 du er en inspirasjon for mange, inkludert meg selv virkelig. Folk kan tenke hva faen de vil men jeg vet ingenting knekker deg uansett for du kjenner deg selv! Aldri slutt å skinne og aldri gi opp dine drømmer Annona <3"

Verdens nydeligste Sommi sendte meg en melding som virkelig rørte meg - når jeg trengte det mest. Hun er et av de menneskene rundt meg som alltid løfter og støtter meg og jeg setter uendelig stor pris på alt hun er og gjør. Dette ikke kun "ukens melding", men kanskje årets - for den fikk meg virkelig til å føle kjærlighet og glede langt inn i sjela mi.

Tanke

Uansett hvor cliché det høres ut så har jeg tenkt mye på skjebnen i det siste.
Hvordan alle oppover og spesielt nedoverbakker til slutt har vært for mitt eget beste. Jeg har tenkt mye tilbake til valgene jeg tok for noen år siden og hvordan de har påvirket meg i dag - alt gir liksom mening til slutt - det gjør i hvert fall det for meg. Jeg tok så mange risks for ikke så alt for lenge siden som idag er en god grunn til hvorfor jeg har oppnådd det jeg har hatt et ønske om å få til.

Et av mine favoritt ordtak er faktisk AMOR FATI, som betyr elsk din skjebne.

Kjøp

Det er fortsatt sykt rart å si, men ukens beste kjøp må selvfølgelig være min aller første leilighet!!
Altså Y-A-S, jeg har oppnådd et stor personlig mål og er så stolt og fornøyd. Jeg kan fortsatt ikke tro det og det kommer helt sikkert til å være slik til den dagen jeg skal flytte inn. Jeg gleder meg SÅ mye.

Produkt

Ukens produkt må være Estēe Lauder sin Double Wear Foundation. Altså WOW. Jeg har aldri vært i nærheten av en så god foundation som er full-coverage. Personlig liker jeg ikke produkter som er veldig dekkende fordi jeg føler jeg kveler huden min, men denne var helt ulik alt annet jeg har prøvd og jeg anbefaler den til alle som vil ha en full-coverage foundation, men samtidig beholde gløden og den naturlige looken. Dette er en populær klassiker og jeg skjønner absolutt hvorfor!

Quote

«Don’t pray when it rains, if you don’t pray when the sun shines”

Dette er et av mine all-time favoritt ordtak og forrige uke har jeg tenkt på den hver enste dag - for uken var virkelig fylt med blessings on blessings for både meg og mine aller nærmeste. Det er viktig å være takknemlig og vise at man er det de stundene man har det bra og man må ikke ta noe som helst for gitt.

الحَمْد لله

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Someia
Someia ,
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229