10

Da er jeg hjemme igjen etter en skikkelig bra ferie som jeg virkelig trengte! Jeg har funnet ut av at jeg hver vinter må rømme til sommeren i noen dag før vinterdepresjonen tar helt av. Selv om jeg kom hjem til minusgrader er jeg veldig fornøyd med en solkysset hud som skal vare meg en stund og ikke minst at batteriene er fulladet igjen - for det var de ikke for noen uker tilbake. Her har du en oppsummering av uken som gikk - denne gangen i Dubai!

Ukens Opptur

Ukens opptur var helt klart stranden. Jeg tilhører stranden og alt som har noe med havet å gjøre. Det var så digg å endelig kunne legge seg ned på sanden og nyte solen som varmet hele kroppen. Jeg var også på tur sammen med min ultimate sole-buddy, Sommi, som elsker å sole seg like mye som meg - så ja, du kan bare tenke deg hvor lenge vi lå på stranden hver dag. Det er de minste tingene som gleder meg mest og den stranden var virkelig det eneste jeg trengte for å få en perfekt ferie.

Ukens Nedtur

Ukens nedtur må være er at jeg er tilbake til Oslo, haha. Ikke misforstå meg, jeg elsker byen min, men det er litt trist å gå fra 26 grader til 1 grad... I tillegg ble jeg møtt med masse snø og dere vet nok av hvor lite vintermenneske jeg er... Selv om batteriene er ladet teller jeg fortsatt ned til neste ferie.

Ukens Sang

Jeg og jentene lagde så og si beach party hver eneste dag med JBL´en vår! Folk nøt musikken vår så mye at jeg og Sommi til og med vurderte å starte en DJ karriere - haha, det hadde vært noe! Det aller morsomste er at vi hører på musikk fra hele verden at folk til slutt ikke visste hvor vi var fra - det var alt fra fransk til arabisk. Anyway, ukens sang må være Ma TFRK Maay av Hussein Al Essa. En veldig chill arabisk sang som passet perfekt til Dubai turen vår.

Ukens Quote

"Treat her as if she is both gold and glass."

Ukens Tanke

Jeg har tenkt mye på fremtiden og hvordan sikkerhet låser oss i en veldig tidlig alder. Hvordan vi er så redde for å gå utenfor komfortsonen i frykt for å miste "nødvendighetene". Ting som penger, jobb, leilighet og andre ting står i veien for mange drømmene som finnes der ute og noen ganger føler jeg meg også en del av dette. Av og til får jeg lyst til å gå fra alt og virkelig teste hvor komfortabel jeg kan bli av å faktisk gå utenfor komfortsonen. Jeg er jo bare 22 år gammel, hva har jeg å tape?

Ukens Kjøp

Etter all shoppingen i Dubai er det litt vanskelig å svare på denne, men jeg tror det faktisk må bli KAT VON D contour palette som er en gammel favoritt som jeg endte opp med å kjøpe igjen. Dette er hands down det beste contour palettet du kan kjøpe, da det er skikkelig enkelt å blende ut og som har de perfekte fargene for å legge skygger og highlighte. Anbefales på det sterkeste!

Ukens Prdukt 

Denne ukens produkter har jeg skrevet et helt innlegg om! Tidligere denne uken delte jeg med dere hvordan jeg beskytter håret mitt for saltvann, klor og salt og jeg er så glad for at jeg ble introdusert for disse supergode produktene fra Davines. Du kan lese mer om disse HER !

Ukens Outfit

Ukens outfit må være det jeg hadde på meg andre dagen vi var i Dubai. Det var en kjole fra Zara som jeg stylet sammen med et belte rundt midjen og et par hvite kitten-heels - et typisk Anna antrekk, haha. Jeg elsket fargen på kjolen og ikke minst at den var perfekt for været den kvelden. Det var faktisk bittelitt kjølig og regnet litt, men jeg kunne fortsatt ikke klage. Antrekket kan du finne HER .

Ukens Film

Ukens film er helt klart Captain Marvel som jeg så igår. Jeg hadde ingen forventninger til filmen og ble overraskende fornøyd med den! I Dubai så jeg også The Upside som også var veldig morsom.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229