VITA NEWS

Hallo hallo!

Husker dere at jeg for noen dager siden var på en innspilling på jobb for VITA? Nå er faktisk videoen ute og vi kan endelig fortelle dere at jeg og Johanne hver måned skal vise dere de siste nyhetene innenfor skjønnhetsverdenen gjennom VITA NEWS! Mange av disse produktene har vi også testet selv og er kanskje den beste delen av det hele - her vil dere altså bli introdusert for de nyeste produktene på VITA, men samtidig få en liten review på noen av dem! Jeg har blant annet blitt helt forelsket i Bambi Eyes L'oréal mascaraen og Phat Glow masken fra Ole Henriksen som du kan høre mer om på den første episoden som du finner under!

Haha, jeg elsker hvor cringe vi er, men vet du hva - det er hele meningen, så bare STAY HUMBLE!

x, Anna .

Liker

Kommentarer

OSLO WORLD

Vi tok drug-dealer rollen så seriøst at vi faktisk ble stoppet av politiet - det var ikke en del av planen…

Neida, det var ikke derfor vi ble stoppet, men heller fordi vi var en stor jentegjeng som drev på med sitt, midt på Grønland. Som dere sikkert fikk med dere måtte jeg for noen dager siden finne et antrekk som både passet for jobb og en drug-dealer rolle og spørsmål om hvorfor jeg måtte det strømmet inn - og det skjønner jeg, haha!

Jeg var nemlig på en innspilling for en Promo-video for en venninne som driver 3rdSpaceDjs, og skulle sammen med en gjeng kule jenter filme noe i forbindelse med Oslo World Music Festival! Det var altså ingen drugs i bildet (Don't do drugs kids), men kun musikk og kjærlighet for det hele. Det blir veldig morsomt å se resultatet hvor jeg, Songul, Era og Yasmina har tatt rollen vår sykt seriøst, haha!

Mot slutten ble vi som dere så stoppet av politiet som lurte på om hvorfor vi ikke hadde bedt om tillatelse for å filme? Like UNSKYLD MEG?! Vi lagde ikke støy, vi spilte ikke av musikk, vi sto ikke i veien for noen, vi plagde ingen, men fortsatt var en gjeng med 15 jenter som minded their own business viktigere enn andre ting som skjedde i byen - wow okay. Og dere, det var ikke en politibil som dukket opp, men hele to - skal vi le eller grine?

Etter at jeg og Dana snakket høl i huet på dem og selvfølgelig etter at jeg poserte foran bilen deres, klarte vi tilslutt å komme i mål - og jeg tror det blir veldig bra!

Oslo World Music Festival er rett rundt svingen og hvis du er opptatt av musikk, kunst og kultur, anbefaler jeg deg å ta en titt på programmet for å se om det er noe du vil få med deg - og nei, dette er ikke en reklame, men kun et lite tips hvis du vil oppleve noe gøy og annerledes denne høsten.

Sjekk ut programmet HER!

x, Anna .

Liker

Kommentarer

NASJONALISME >

Hvor skal man egentlig starte når det kommer til verdenen vi lever i per dags dato?
Hvor skal man starte?Skal vi starte med Kina? Palestina? Yemen? Irak? Kashmir? eller det som skjer med Kurderne?

I dag er det så mye som pågår at jeg faktisk ikke vet hvor jeg skal se, hva jeg skal starte med eller hvor jeg skal rette fokuset mitt.

Hvis det er en ting jeg vet og er sikker på, så er det at det som skjer med Kurderne idag, helt klart er urettferdig og feil på ALLE mulige måter. Det faktum at denne tyrkiske invasjonen kun går ut på å ta opp kampen med «terrorister» er så definisjonen på «tynn suppe» - for barn er ikke terrorister. Dette er kun et skittent og sykt spill om landområder og makt.

Men dere… vet dere hva som sjokkerer meg mest? Det er hvordan visse mennesker blindt følger etter politikere, uavhengig av hva de står for - kun på grunn av «stolthet» og nasjonalisme. I løpet av de siste tre dagene har jeg selv sett hvordan hatet mellom tyrkere og kurdere har bygd seg opp enda mer. Et hat som resulterer til at noen applauderer og feirer for hver kurder som dør eller for hver tyrker som skader seg. Et hat som ikke lenger handler om det menneskelige, men heller om identitet - og fy så flaut det er. Jeg blir så flau over det nivået av blindhet vi har kommet frem til. Jeg blir så flau over at folk jeg selv følger på sosiale-medier oppfører seg på den måten - at vi tar side bare fordi vi må ta en side. At vi skal støtte bare fordi vi må støtte. At vi skal være stolte, av noe vi ikke har en dritt å være stolte av.

Du har full rett til å ha din egen personlige mening, men det finnes en grense på hvor mye man kan overse hva som faktisk er «menneskelig riktig» og ikke. Du må ikke alltid ta en side, men noen ganger er det bare nok med å bry seg og faktisk se det hele fra et menneskelig-perspektiv og ikke fra et politisk et.

Vi har kommet til et punkt hvor vi blindt følger etter politikere som har hjernevasket oss. Politikere som skitner til vårt rykte og som knuser det menneskelige båndet - og idag kan jeg konkludere med å si at det har lyktes som bare det - for jeg ser ingen mennesker, kun blinde etterfølgere.

Stolthet og nasjonalisme er fint å ha, men ikke la det gjøre deg blind.

Liker

Kommentarer