Outfits

Hej alle derude 🌟

I anledningen af at det snart er forår, som jeg i øvrigt glæder mig sygt meget til, tænkte jeg at lave et forårs inspireret outfit og jeg håber at i synes om det! (links under billede)

Jeg glæder mig personligt SÅ meget til forår. Det gør jeg bl.a. fordi at jeg har fødselsdag - haha. Mine søstre skal også konfirmeres, og så jeg glæder mig til at fejre deres store dag, som det nu er, så meget. Men også bare det generelle ved foråret. Det er der hvor der begynder at komme blade på træerne, solen kommer mere frem og så kan man gå udenfor uden at have flere lag af tøj på. Forår og sommer i følge mig de bedste årstider på året, så kan slet ikke vente til at de årstider går i gang 😍💥

Så må i bare have en god aften!

Knus Anna....✨


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Shopping

Hej alle derude og velkommen til dette indlæg.

Jeg har fundet en masse skuldertasker, som jeg virkelig syntes er fede! Der er lidt forskelligt, håber i kan lide dem!

Knus Anna

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej alle derude!💋

Nu er konfirmationstiden så småt gået igang...

Jeg blev konfirmeret sidste år, og jeg havde en helt vildt god dag! I år skal jeg med til fest ved min kusines konfirmation og mine 2 lillesøstre. Så det bliver så spændende og jeg glæder mig meget! Det kunne være jeg skulle lave et indlæg med gæste-outfits?

Nå, men i det her indlæg handler om, hvad man kan ønske sig i gave, hvis man skal konfirmeres. Jeg tænkte det kunne være en god ting, da mange ikke ved hvad de skal ønske sig. Jeg har lavet den til piger, altså mest “pigeting” hvis i forstår...

Men der er også nogle andre ting man kan ønske sig til konfirmationen. Læs med herunder!

Penge

Penge er altid en god ting at ønske sig. Det kan for noget være kedeligt, ja - men det er altid dejligt at vide man har penge man kan bruge på lige det, man har lyst til. Så kan der heller ikke opstå problemer med forkerte farve, størrelse eller lign.

Elektronik

Elektronik er en af de lidt dyrere ting, og derfor er det en god idé at ønske sig det. Det kunne f.eks. være en macbook, en ny mobiltelefon eller et nyt kamera?

Oplevelser/rejser

Det kunne også være en god idé at ønske sig en oplevelse. Det kan være alt fra Hamborg til New York, men det afhænger selvfølgelig også af hvad man selv kan lide. Så kan man også få et minde for livet.

​Jeg håber at i kan lide indlægget, og at i måske har fået inspiration til hvad i kunne ønske jer? Eller hvad i kunne give i gave?

Knuss Anna 💞✨

Likes

Comments

About & contact

Hej og velkommen til min blog. Jeg hedder Anna og jeg er 14 år gammel. Her på min blog kan i læse om alt fra himmel til jord, men primært om mit liv og om mode.

Hvis du vil kontakte mig, kan du kontakte mig på denne email: anna.p.jepsen@gmail.com

Likes

Comments

Nye indlæg

Forårs outfit + tanker

Skuldertasker