Header

Har funderat mycket fram och tillbaka om vad jag tycker om tatueringar... (på mig själv alltså!) och har kommit fram till att jag kaaanske vill göra en. Min storebror har tatuerat in jaga med kinesiska smyboler på innerarmen och jag tycker det är så himla fint 🖤 jaga står för mig och mina syskons första bokstäver (Jacob, Anna, Greta, Albert) och just "jaga" är något vi har sagt sen vi var små, så det är väldigt betydelsefullt för mig.

Tycker denna skrivstil är sååå fin, och det blev jättefint när det står jaga tycker jag. Men men, vi får se! Kanske sitter den nånstans på min kropp om några månader ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Spa i Sälen <3

Likes

Comments

pesto pasta igår kväll, absolut en av mina favoriträtter!

Idag är det fredag kompisar, bästa dagen! Hittills har vi hunnit käka en dunderfrukost och nu har vi även gått upp till toppen av skidbackarna, och oooojj var kallt och snöigt det var där uppe, men så fint faktiskt! Nu ska vi vidare och badaaa <3

Likes

Comments

Jag i min älskade pälsväst ;-)

Just sitter jag och bloggar från mobilen, då jag sitter i bilen på väg till Sälen!!! Yaaay. Åker dit tillsammans med min familj och våra familjekompisar, vilket är hur mysigt som helst! Vi ska bo i en såkallad skilodge, där vi har nära till gym, bad, bowling, restauranger osv ;-) superkul!!
Nu ska jag sätta på en bra podd och försöka sova. Vi hörs <3

Likes

Comments

Photobooth med min lilla Einar <3 han kommer att få synas mycket här på bloggen!!!

Likes

Comments