kommande resor

Är så lycklig att jag har så många resor att se fram emot kommande halvåret! Tror inte jag har berättat om någon av dem här på bloggen så här kommer ett inlägg på mina bokade resor just nu :)

Storbritannien

Om bara två och en halv vecka åker jag och Emil till London! Vi är där från fredag-måndag och ska hitta på massor av roliga saker att göra. Detta var en samarbetande present till Emil i 18 present, plus lite saker vi ska göra där. Det ska verkligen bli så himla underbart, första gången jag och Emil reser själva också :)

Thailand

Detta är kanske något som inte riktigt är 'offentligt' än att vi ska göra. Men jag och min älskling har i alla fall fått en Thailand resa av min familj i julklapp. Så vi är borta hela vecka 7 och blir bruna istället för att frysa i Val Thorens. Detta är tusen gånger bättre haha! Jag och han igen på äventyr, kan det bli bättre?!

USA

På påsklovet är det dags att flyga över Atlanten med hela min stora familj. Vi ska nämligen till New York och vara där i åtta dagar. Jag har varit i staden två gånger tidigare men det går aldrig att tröttna! Vi ska gå på teater, shoppa, se hockey, äta god mat och njuta. Även denna gång med min andra halva med mig♡

Gillar