Bad i bäcken

Hej på er! Igår kom vi fram till ett 32 grader varmt Hafjell med denna fantastiska utsikt. Efter att ha ätit en jättegod fisk- och skaldjurssoppa gick vi ner till bäcken och försökte ta ett dopp. Det gick väll ändå helt okej, även fast vattennivån var lite begränsande (se bilden längre ner) ;) De var 20 grader i vattnet och kvällssolen lade sig som ett varmt täcke. Ljuset blev helt fantastiskt så var ju bra tvungen att ta med kameran!!

Har även fått lite frågor om vilken kamera jag använder och till dessa bilder använder jag min systemkamera - Nikon D5100 med ett fast 50mm objektiv 1,8f.

Påvägen tillbaka hittade vi hallonbuskar längs vägkanten som de andra gick och åt av, medans jag helt exalterad sprang runt med kameran i handen. Det känns så skönt att vara här uppe och kunna ta det lite lugnt, komma bort från vardagen ett tag. Jag har lyckats överboka mig rejält på senaste tiden så känner att jag nu behöver stanna upp och verkligen njuta av sommaren. Inte med jobbiga grejer, det är de som gör det svårt att säga nej, men samtidigt måste man hinna njuta av de roliga grejerna man gör. Lite oklara tankar kanske haha, men försöker bli lite mer personlig här på bloggen och dela med mig av mer tankar :) Hoppas ni kommer gilla det, de känns skönt för mig i alla fall!

Puss & Kram

Gillar

Kommentarer