På bilden vackra Blossom Tainton Lindquist och lilla jag efter ett lopp.

Tänkte fråga er något jag reflekterat över en längre tid ...

Ser aldrig en annons med en sponsrad brandambassadör som representeras av en låt oss säga vuxen/mogen kvinna eller man för den delen, oavsett det gäller sportkläder, tillskott, specialrätter, sportskor, redskap, teknik, hälsomat, ja allt som cirkulerar och handlar om konsumtion i träningsvärlden.
Spontant undrar jag, vilken av alla söta flickor och pojkar jag, en 50+kärring ska identifiera mig med och bli shoppinginspirerad av?
Jag menar att vi är många vuxna/mogna kvinnor och män som tränar regelbundet, rätt schyssta i i både form och utseende och att det vore trevligt att inspireras att handla en ny outfit där jag kan se någon som jag kan jämföra mig med, tror att det inte bara är jag som undrar varför träningsindustrin inte hänger med i den massiva folkrörelsen som träning och hälsa berör.?
Vi är ju hur många som helst i den åldern där ekonomin är köpstark och köpviljan finnes men ingen som representerar oss!?

Min fråga är- har jag missat något, tänker jag fel?

Hallå där #nike #adidas #casall #asics #newbalance #röhnisch #karitraa #mm #nocco #fitnessmeals #betterbodies #soc och alla andra aktörer på marknaden... vart är vi vanliga medelålders konsumenter representerade?
Det är ju delvis våra pengar ni drar nytta av när vi betalar våra barns fakturor, det vore trevligt att kunna handla något till mig själv med tillfredsställelsen att jag kunnat visualisera en bild av mig själv i just era produkter för att ni hade en brandambassadör i min ålder åxå...

Likes

Comments

Hej!

Som rubriken antyder så är detta de absolut första stapplande stegen på mitt bloggande.

Lite sådär vingligt, krångligt snubblande och obekvämt eftersom ingen är med och håller mig under armarna och talar om hur jag ska bete mig och ger beröm för hur duktig jag är som ens törs ge mig på detta med att blogga.

Jag som knappt ens vet vad en blogg är och har läst en handfull endast. Men det är lite av detta jag vill åt med bloggeriet, att utmana mig själv, att våga gå utanför min delvis egenbyggda invanda box, att visa att #tanterkanockså. Mest av allt kommer det att handla om min träning, vad jag har för motivation, varför jag ens gör det, vad jag gör för fel och förhoppningsvis även vad jag gör rätt och vad som fungerar för mig. Men det kommer även att handla om allt annat som påverkar mig i mitt liv och vilka val jag gör. Det blir förhoppningsvis en salig blandning av skratt, grått, pepp och prepp.

Nu kör vi så det ryker!

Likes

Comments