​Som rubriken lyder, hur kunde detta hända? Hur vet jag givetvis men när man spenderat många långa år att längta och bli klassad som att man inte har någon chans alls, helt plötsligt lyckas och få världens underbaraste unge.  För att sedan ca 2 år senare som en blixt från en klar himmel lyckas utan att ens försöka? 

Vad ska jag göra? Hur ska jag tänka? Är jag glad? Är jag ledsen? Är det på riktigt? Förstör jag för min son? Eller skänker jag honom glädje? 
Många tankar och jag som har en bakgrund med lätt ångest känner hur den drar i mig men nej inte denna gången, denna gången ska jag ha kontrollen. 

Vi vet ännu inte hur vi ska reagera vi tar det en dag i taget även om vi redan pratat lite pengamässigt om hela situationen. 

Innerst inne så är jag lite glad, jag visste redan för några dagar sedan att detta var sant, jag ville bara inte tro det. 

Visar det samma resultat om ett par dagar så får vi bestämma oss då. 

Virrigt inlägg men att få ventilera mina tankar är det bästa jag kan göra just nu. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tänk er en situation där man måste vara stark, både psykiskt och fysiskt. Den fysiska delen klarar du av galant och känner att du skulle kunna göra detta i all evighet men den psykiska delen där man egentligen måste kunna klara av att stå i all evighet börjat dala och man känner sig slutkörd för att man har gett allt man har och mer där till, vad gör man då? 

Om någon har svaret på den frågan så säg gärna till för jag vette katten vad man ska göra, jag är helt slut och jag känner ingen lust till att försöka mer så jag lägger ner hela projektet och fokuserar på något som faktiskt är roligt och något som faktiskt får mig att känna mig bekräftad och hörd. Ja så får det bli. 

Rörigt inlägg men vad sjutton så blir det ibland ;) 

Likes

Comments

​Ja men hejsan här går jag och glömmer bort att jag har en blogg :P så vad har då hänt sen jag skrev den 8 juli? 

Jo det som har hänt är att jag har precis avverkat en termin på komvux och faktiskt fått strålande resultat! Jag hade verkligen inte väntat mig det här, jag som knappt fick godkänt när jag gick gymnasiet får nu höga betyg och känner en sådan lust till att lära mig nya saker. Så det känns extra roligt att jag ska läsa till våren också då blir det lite mer djupa ämnen och lite svårare men det ska jag banne mig klara av för lärarna är superbra och jag har verkligen kommit in i hela rutinen med skola, dagis och fritid. 

Träning var ju något som jag började med då i juli också men det sket sig totalt då jag ända sedan förlossningen haft svåra problem med ryggen och i oktober fick jag äntligen efter många om och men träffa en sjukgymnast som verkligen tar mina smärtor på allvar och tack o lov så har ryggen blivit bättre! Jag är inte lika stel som innan så det är jättebra dock så är smärtan kvar när jag försöker träna så vi får se var det hela slutar, jag hoppas på att kunna träna ordentligt och faktiskt kunna pressa kroppen till att göra fantastiska saker och att bli mycket starkare i hela kroppen. Funderar starkt på att köpa ett gymkort lagom till nästa år med några PT tider som kan hjälpa mig komma igång :) 

Vad har mer hänt? Jo min plutt har börjat på dagis och det går superbra! Han trivs verkligen och har många kompisar att leka med, personalen är helt underbar och man ser verkligen att han är trygg med dem. Dock så är vi inne i någon separationsfas där han verkligen inte vill bli lämnad på dagis, han skriker, slåss och är väldigt ledsen, så det är tufft att lämna men det går över så fort jag är utanför dörren så det är ju bra :) 

Nej nu är det dags att hämta plutt på dagis vi hörs! (jag lovar att inte glömma bort bloggen denna gången :P ) 

Likes

Comments

​Nu var det ett bra tag sen jag kikade in här och här har det hänt saker kan ni tro. 

Min lille plutt har lärt sig gå och springa lär han klara av vilken dag som helst (då får jag verkligen händerna fulla, hur ska jag hinna med allt?) Snart är det även dags för förskolestart och jag tror att denna mamman kommer få det jobbigare än den lille pojken som helst plötsligt är en stor pojke. Vart tar tiden vägen? 

Här hemma har jag även gett mig på en ny livsstil nämligen träning! Jag gjorde mitt första hemmapass igår (visserligen en mjukstart) men hjälp vad otränad jag är, det är nästan pinsamt. Imorgon är det dags för pass nr två och då är det kondition som gäller, får se hur det går. 

Önska mig lycka till! Jag lär behöva det ;) 

Likes

Comments

Hej på er och glad måndag 😊
Helgen har flugit fram och nu är det ny vecka, semestervecka för min andra hälft så det betyder mer kul för mig och lille H.

Helgen som varit har varit fylld med små problem, lille H är nog inne i ngn utvecklingsfas för han vill så mycket men kan inte så han har varit frustrerad till tusen och gnällig som attans. Tycker så synd om min lille plutt ❤️

Helgen har även bestått av vackert väder och långa promenader ute i skogen, vi besökte även ett av mina smultronställen: fritidsbaren och deras underbara wienerbröd

Likes

Comments

Dessa härliga blommor fick jag utav mina killar här hemma i morsdags present. 💕


Resten av helgen då?
Jo det har varit allt från plågsam till väldigt bra, jag började helgen med att bli magsjuk pga att jag ätit dålig mat (ska ringa vc och be om En tid för det slutar inte göra ont) så jag fick hela lördagen för mig själv, första gången jag var ensam sen lille H föddes.
Söndagen blev bättre så hela familjen tog en långpromenad i skogen och testade på utegymet (inte jag, jag har ju träningsförbud)

Sen framåt kvällen började jag må dåligt igen och det gör jag fortfarande så får väl se hur det hela utvecklar sig hoppas det försvinner inom kort.

Likes

Comments

Det var ett tag sen sist men där är mycket som händer och sker i mitt liv just nu så bloggen får komma i hundraelftehand ;) (hittepå ord jag vet)

Men iallafall, det som har hänt är att min lille plutt har fått två små tänder så ni kan ju tänka er på vilket humör mitt lilla yrväder har varit och nu verkar det som att två små tänder är på gång i överkäken så det är himla synd om honom som måste ha så ont under så lång tid (tänk sj så ont man har när ens visdomständer växer/bråkar med en)

Vi har även hunnit med ännu ett besök på barnmott angående pluttens allergi mot mjölkprotein och nu ska vi utesluta all mjölk i 3-6 månader då hans reaktioner på mjölken har blivit värre, innan blev han bara prickig och nu har han börjat kräkas. Men läkaren är positiv och tror att han kommer bli frisk från sin allergi. En stor trygghet är att vi kommer ha denna läkaren fram tills att vi fått absolut svar på om det är allergi för hela livet eller bara under hans tidiga år.

Hur mår jag själv då? Jo jag mår tipp topp och magen verkar läka på som det ska men jag är fortfarande väldigt öm när jag (såklart) råkar slå i magen, hur jag nu lyckas med det är en himla bra fråga :P

Avslutar detta röriga inlägg med en bild som får mig att må så himla bra ❤

Likes

Comments

Då har det gått 8 dagar efter min op och allt går precis som det ska, eller ja så bra det nu kan gå när jag måste jaga efter min lilla 1-åring här hemma.

Det allra jobbigaste är helt klart att inte kunna lyfta upp honom när han sträcker sina små armar mot mig men jag intalar mig att dagarna fram till nästa onsdag kommer gå snabbt (då får jag börja lyfta honom till/från matstolen/vagnen)


Magen dagen efter op

En annan sak som jag kan störa mig på (men som jag kommer lyda och vara extra noga med) är att jag inte får lov att träna på ca 8 veckor, jag som aldrig har varit direkt tränings intresserad har helt plötsligt fått ett sådant begär efter träning. Tänk vad ett förbud kan göra med ens vilja och begär haha 😉

Likes

Comments

Just nu sitter jag och koppar av ute på balkongen medan jag hör hur min lille plutt är ledsen (hans pappa är naturligtvis med honom) misstänker att det är timmy lamm på ingång och att det inte går snabbt nog att ladda, livet är inte lätt för sådana små som inte förstår att saker kan ta tid. 

Idag vad dagen med stort D, äntligen fick jag mitt onda navelbråck opererat så nu ska jag förhoppningsvis slippa det onda som jag har haft alldeles för länge. 
Som tur var så tog det inte så himla lång tid inne på OP, ca 20 minuter. Var på plats halv åtta imorse och jag var inne i op salen redan kl åtta, skönt för mig då jag hatar att vänta. 

Alla sköterskor och läkare/kirurg ska ha stort beröm för de var hur snälla som helst! Lyssnade på mina önskemål och en sköterska som hette Mats höll min hand medan jag sövdes, guldvärd är denna människa, äntligen ngn som förstått hur man ska vara när man jobbar inom vården! 

Tumme upp! 


Nu ska jag återgå till att vila min lilla mage 😊 
Trevlig måndagskväll på er! 


Likes

Comments

Då var det söndag igen och denna mamma känner sig både utvilad och övertrött.

Igårkväll var det cruesing i stan så enligt tradition så kikade vi på det i ngn timme, många fina bilar tyckte bebis, kan inte förstå att för ett år sedan låg han i vagnen o var bara några dagar gammal 💕

Dagens planer då? Jo det vankas festligheter i andra änden av Skåne så dit ska vi hela familjen senare idag.

Hoppas på bra väder

Likes

Comments