​Nu var det ett tag sen jag tog mig tid till att skriva något här. Det har hänt en hel del i mitt liv sen senast...


Till att börja med så har jag flyttat. Jag bor nu i Oslo, och trivs bra här faktiskt. Jag känner mig fri här. Jag kan vara mig själv här och göra precis vad jag vill när jag vill och hur jag vill.

Sen har jag såklart hemlängtan ibland men det är faktiskt inte så illa som jag trott det skulle bli. På dagarna jobbar jag, men jag ska söka nytt jobb då jag inte är helt nöjd med lönen. På fritiden är jag hemma, springer omkring på stan eller spenderar tid ihop med roommates eller Christoffer. Det fungerar bra.

Det är ingenting som jag ångrar alls just nu. Oslo är den perfekta staden för mig just nu mitt i allt kaos mellan att vara vuxen och ung på samma gång. Dock är inte detta staden som jag kommer spendera hela mitt liv i, men just nu är det perfekt för att fly Sundsvall och allt gammalt som håller mig tillbaka.

Nu ska jag duscha, söka jobb och sedan sova. Jag ska bli bättre på att uppdatera här också, inte för att någon läser detta förmodligen.. utan för min egen del att kunna gå tillbaka och minnas saker och ting. pusshej

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så här sitter man nu. I sängen i sitt mörka rum hemma i Sverige och lyssnar på sorgsna låtar om brustna hjärtan och relaterar. För det är just precis vad jag går igenom just precis nu. Något man hoppats på, längtat efter, kämpat för... kommer liksom inte att ske. Alla förhoppningar förvandlas till panik. Panik över vad man ska göra, vem man ska bli, hur man ska överleva utan honom. För jag vet inte vem jag är utan honom. Vem var jag innan jag träffade honom? Vad gjorde jag?

Dom här 2 åren har varit den bästa tiden i mitt liv hittills. Jag har haft en person vid min sida genom allt som skett i livet. Han har lyssnat, stöttat, förstått som ingen annan någonsin gjort. Han har fått mig att känna mig bekväm med mig själv, att sluta tänka på hur jag ska vara, vad jag ska ha på mig, hur jag ska se ut. Jag har gjort saker jag aldrig vågat göra förut.

Att höra att det inte kommer fortsätta vara såhär vände hela min värld upp och ner igårkväll. I 4 långa timmar pratade vi i telefonen och jag grät och grät. Från ingenstans ska jag nu försöka leva mitt liv utan min stora trygghet. Jag ska flytta 57 mil ensam, till samma stad som han bor i, MEN HAN KOMMER INTE FINNAS DÄR FÖR MIG.

Jag kommer aldrig somna i hans varma famn, kommer aldrig vakna på natten av att han pussar mig i nacken, kommer aldrig se en skräckfilm på fredagskvällarna med honom igen, kommer aldrig ligga bredvid honom i sängen och prata halva natten igen.

Så vad gör man nu, när absolut INGENTING känns bra. När bröstkorgen är proppfylld med ångest så att det är en kamp att ens kunna andas, när matlusten försvunnit totalt, när tårarna rinner och rinner och rinner så hela tröjan är blöt. Det känns som jag är en halvt levande död person.

Nu ska jag alltså leva med att han är med någon annan som får allt det där som han alltid gett mig förut. Medan jag nästa fredag ska flytta ifrån vänner och familj till samma stad som han bor i, helt jävla ensam. Det var nu vi skulle ha det som bäst ju?? Jag fick aldrig ens uppleva det förrän det tog slut. V a d f a n s k a j a g t a m i g t i l l ?


Likes

Comments

Om jag inte hette Olivia skulle jag heta: Amanda tror jag.

Om jag fick byta ansikte med en kändis skulle jag: Byta med Miley Cyrus!

Om jag kunde spela ett instrument jättebra skulle jag: Spela gitarr.

Om jag bara fick lyssna på ett band resten av livet skulle jag: Inte lyssna på något alls.

Om jag kunde skapa mitt eget drömplagg skulle jag: Skapa världens finaste blus.

Om jag kunde få uppleva en dag en gång till skulle jag: Uppleva studenten en gång till och göra den bättre.

Om jag fick ändra tre saker med mitt utseende skulle jag: Vara smalare, ta bort födelsemärken och ha världens finaste hår.

Om jag skulle byta jobb imorgon skulle jag: Skaffa något magiskt bra jobb i Oslo.

Om jag hade en superkraft skulle det vara: Att kunna bli osynlig när jag vill.

Om jag var tvungen att bo i en annan stad för resten av mitt liv skulle jag: Bo i Oslo eller Stockholm, alternativt LA eller Miami.

Om jag bara fick äta en rätt varje dag resten av veckan skulle jag: Äta tacos!

Om livet tog slut på söndag skulle jag: Köpt allt gott som jag är sugen på och tagit ett fint farväl av nära och kära.

Likes

Comments

Jag har tatuerat mig! Jag och Olivia gick in på en dropin tid här i stan i måndags och gjorde varsin tatuering på handleden.

Likes

Comments

Var ett tag sedan nu. Har egentligen inte gjort så mkt speciellt under tiden mer än att vara till Oslo ännu en gång. Kom hem därifrån förra tisdagen. Jag trivs så himla bra där måste jag säga! Vi hade en underbar helg med 23 grader varmt och strålande sol. Träffade massor av nya människor och hade det finfint med stoffis, som vanligt!

Just nu sitter jag hemma i sängen efter ett jobbpass och ser alla bilder på festligheterna i Norge just nu. Det är ju 17 maj så dom firar nationaldagen. Önskar så mycket att jag var där just nu.

Lite bilder från Oslo.

Likes

Comments

Sitter på tåget påväg till Oslo.

Likes

Comments

Så var det måndag igen. Jobbar dock bara måndag, tisdag och onsdag denna vecka. På torsdag ska jag på stan och äta middag med en vän och sedan fixa min förfärligt hemska fransförlängning. På fredag åker jag äntligen till OSLO igen! Längtar så himla mycket. Behöver verkligen det just nu! 

Just nu sitter jag iallafall och lyssnar på musik och har nyss duschat. Tar det lugnt efter en dag på jobbet och ett gympass efter det. Imorgon börjar jag 9 så det blir sovmorgon, skönt! 

Vi hörs när vi hörs. :) 

(Och ja, spegeln är smutsig. Hahah!)

Likes

Comments

Testade att ha blåa jeans och läppstift.

Försöker vänja mig vid en annan stil. Är trött på min tråkiga och svarta stil. Jag vill vara färg, glad, inspirerande och positiv. MEN jag jobbar på det, jag är snart där!

Likes

Comments

I söndags spenderade jag dagen i Birsta. Köpte en hel del nödvändiga saker och åt god lunch med Sophia.

Likes

Comments