Tävling tävling tävling 🎶🎶🎶

Dessa goingar fick jag gå med i mitt första KM. Jag var inte nervös, tyckte bara att det skulle bli roligt att tävla. Vi var 14 st damer och över 90 herrar, spm tävlar.Häftigt att se sitt namn på resultat tavlan, även om placeringen inte var på topp. Hittade min golfklocka, hade glömt den i restaurangen😬
Vi spelade 18 hål, hade lunch och gick 9 hål till. De första 18 gick ganska bra, om man bortser ifrån en flagg placering som gjorde att jag slog 12 slag totalt. Man är tvungen att komma i kopp, håla ut u denna tävling.

Flaggan på hål 10 var placerad på övre platån. En väldigt kort bit ifrån kanten. Vilket gjorde livet väldigt svårt om man rullade förbi kopp med ett par centimeter. Då rullade den ner ca 10 -12 meter. Man fick då putta i uppförsbacke för att komma upp. Kom man förbi, så fick man putta, nja knappt vidröra bollen för att få i den, eller så åkte den ner igen. Min boogie, 5 slag på detta hålet, hade gjort min dag. Jag var 2 cm ifrån. Nu fick jag skriva en 12:a i scoren! Självklart skulle jag satt den första putten, men Gud vad tråkigt! Bit ihop, andas, slå på aggression. Nästa hål slog jag låååångt!
Av 27 hål slagna idag, är jag hyfsat nöjd. Fyra ”skithål” dom glömmer jag. Men det var fantastiskt roligt! De sista nio var jag i bra form. Gick runt på 50 slag, trots att jag gick från en bakre tee. Det spar jag.

Jag har laddat om, svalkat av mig med ett kvällsdopp. Ska drömma sött, och imorgon väntar 18 nya hål! Ett slag i taget!
Vi tävlar två tävlingar i en. Så jag ligger 5:a på ” stora KM, ( utav 7 😬). Trea i min klass D50. Det går att förbättra. Glad att jag vågade vara med!

  • Nära Åsa

Gillar

Kommentarer