Snö

Vaknade i morse och det var så vackert, ett tunt lager med snö på marken. Nu kommer julkänslorna på en och samma gång. Tog en promenix, vågade inte springa, man får vara lite rädd om sig. Vill inte halka sönder mig!

Laddar och pausar och hittar denna checka hörna på en mack. Man kan låna cd böcker att lyssna på vägen. Himla käckt, ska bara koppla in en cd spelare i baksätet😁. Tur att jag har min Storytel i mobilen. Är så nöjd med den appen. Har lyssnat på miljarder böcker, hade inte haft en chans att hinna läsa alla, men att städa och lyssna är en bra kombo! Mitt hus borde vara sönderstädat.

Läser i tidningen om kombinerad personal, deltidsbrandmän och sköterska. Jag gillar effektivitet och tycker om tanken. Men sen kör det ihop sig, ”när det blir en brand så fyller man igen luckan med en bemanningscentral”. Det är nu filmen i mitt huvudet startar, kommunen måste vara en arbetsgivare som avviker från andra arbetsgivare, för de har folk som står på kö och bara hoppar in och fyller en lucka, när det brinner.

Landade gott i Malung hos sonen som hade tacosen klar. Det är ordning på den grabben. Här finns det snö och det ska bli spännande att ta sig fram i den imorgon.

Gillar

Kommentarer